Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Daca ne uitam cu atentie pe harta, se pot vedea imediat o serie de "pete albe". Culmea, cel putin in cazul unor orase cum ar fi Craiova sau Buzău, centre unde se cam joaca oarece tenis de masă...
Ma intreb, acolo nu sunt jucatori de tenis de masă, sau sunt prea buni pt a se amesteca intre cei amatori? Sau sunt putin prea legitimati pt asta? Imi imaginez ca pt fiecare jucator legitimat intr-un club intr-un loc oarecare, exista inca cel putin 10 jucatori (actuali, fosti sau viitori) care nu sunt pe masura exigentelor federale si ar putea juca, teoretic, tenis de masă, desi eu, personal, nu prea i-am vazut...
Un nene cat de cat cunoscut spunea ca "In umbra copacilor mari nu creste iarba". Sa fie acestea motivul? Daca insa ma gandesc la Bistrița sau Constanța, incep sa ma indoiesc...
Clasamentul se actualizeaza o data pe luna! In plus, nici nu avea cum sa faca Florin clasamentul pentru ca nici nu am pus eu clasamentul de la turneele de la Topoloveni!
Rabdare si tutun!
salutare,
imi poate spune si mie cineva cand se mai actualizeaza clasamentul?
de doua luni urmaresc clasamentul, si concursul de la topoloveni nu apare,ma poate lamuri cineva?
Blade: Dr. Neubauer-SPECIAL
Fh: JOOLA X-PLODE SENSITIVE
Bh: Dr. Neubauer-SUPER BLOCK
salutare,
imi poate spune si mie cineva cand se mai actualizeaza clasamentul?
de doua luni urmaresc clasamentul, si concursul de la topoloveni nu apare,ma poate lamuri cineva?
Calculatorul si-a luat un concediu bine-meritat, s-a resetat, iar acum il asteptam sa reloadeze!
Am si eu o nelamurire.Daca la un turneu "A" (organizat in sistem open+amatori),un participant la AMATORI nu se califica din grupele inferioare primeste 5 puncte,iar daca se califica din grupele inferioare si se claseaza pe unu din locurile 41-48 sau 49-64 din 60-79 de participanti primeste 0 puncte ?
Blade: BtyPrimorac Carbon off+
Bh:Tenergy 80 fx
Fh:Tenergy 80 fx
La concursurile A+O ,sectiunea Amatori,din cadrul concursurilor tip A,cei care nu se califica in grupele superioare vor primi 5pcte +nr victorii.
In cazul mentionat in postul anterior,5+0=5 pct
La concursurile A+O ,sectiunea Amatori,din cadrul concursurilor tip A,cei care nu se califica in grupele superioare vor primi 5pcte +nr victorii.
In cazul mentionat in postul anterior,5+0=5 pct
ok.Multumesc.Cu asta m-am lamurit.Dar daca jucatorul participant la categoria Amatur se claseaza pe unul din locurile 41-48 sau 49-64 din 60-79 de participanti cate puncte primeste ? zero ?Din cate am vazut eu in tabelul de punctaj e loc liber in acea zona.
Eu am participat la turneul de la Bistrița din 19 mai si m-am clasat pe locul 45 din 70 de participanti la Amatori,cu 2 victorii in grupele inferioare.Nu am primit nici un punct.Sau inca nu s-au trecut punctele pt. acel concurs ?
Turnee 2010 Clasament 01 iulie
Clasamentul restanta din 01 iulie, cu turneele de la
Fălticeni 12 iun, B
Galați 12 iun, B
Topoloveni 12 iun, B
Topoloveni 19 iun, A
Mangalia 26 iunie, A
Probabil spre seara sau maine voi pune si clasamentul din 20 iulie.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
buna seara!
poate sa-mi spuna si mie cineva din ce motiv nu mai apar deloc clasament??
la ultima actualizare eram pe pozitia 837.... acum nu mai sunt nicaieri...
oare asa de jos am cazut in clasament ?
la Topoloveni am luat 12 puncte ...
merci !
Blade - Butterfly Zhang Jike Super ZLC
FH - Butterfly Tenergy 05 FX
BH - Butterfly Tenergy 05 FX
Comentariu