Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Turnee 2010Clasament 20 iulieTop 100
Clasamentul din 20 iulie, cu turneele de la
Galați 3 iul, B
Gura Humorului 10 iul, B
Cluj Napoca 10 iul, B
Brașov 10 iul, A
Bistrița 17 iul, B
Mioveni 17 iul, A
Fălticeni 17 iul, B
București 18 iul, B
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Turnee 2010Clasament 20 iulieTop 100
Clasamentul din 20 iulie, cu turneele de la
Galați 3 iul, B
Gura Humorului 10 iul, B
Cluj Napoca 10 iul, B
Brașov 10 iul, A
Bistrița 17 iul, B
Mioveni 17 iul, A
Fălticeni 17 iul, B
București 18 iul, B
Eu am platit cotizatia amatur pe sem 2 la Topoloveni, dar, in clasament nu este evidentiata
Va salut.cred ca este o greseala la Botezatu Onelus.Inainte de turneele B de la Galați,12 IUNIE si 3 IULIE, eram pe locul 277.dupa cele 2 turnee am obtinut 9 puncte si am coborat pe 289.cred ca este o greseala acolo,va rog sa verificati.multumesc
Problema se pune altfel.
Ai avut 56 p cand erai pe 277, iar acum ai 55 si esti pe 289.
Turneele B inainte erau de 4, 6 si 3p (4+6=10p ), iar acum sint de 3, 3 si 6p (3+6=9p) - de unde si diferenta de 1p.
De la un anumit loc in jos sint o gramada de jucatori cu acelasi punctaj asa ca +/- 1p poate sa te urce sau sa te coboare lejer cu 10-20 de pozitii.
MULTUMESC FRUMOS !
acum ma simt bine , dar ,,dac-o" sa trec la open , cred ca o sa-mi treaca binele , mai bine fruntas la amatori decat codas la open , si ,,dac-o" fi sa trec la open , vreau sa trec frumos la un turneu de amatori in primi 4 , daca reusesc
Vasile, lasa tata ca multora le-ai facut viata grea si la open, crede-ma pe mine
Clasament 25 augustTop 100
Clasamentul din 25 august, cu turneele B de la
Reghin 24 iul
Galați 24 iul
București 24 iul
Baicoi 31 iul
Miercurea Ciuc 7 aug si turneele A de la
Curtea de Argeș 7 aug
Cluj Napoca 14 aug
Gura Humorului 21 aug
- paginile turneelor mai tarziu (fiecare turneu se poate vedea si in pagina TT din fisierul excel)
Salut Florin,
Si eu apar cu doua nume in clasament: Andrei Vasilescu si Vasilescu Andrei din București. Se pot consolida cele doua punctaje?
Multumesc,
Andrei OK
La concursul de la mangalia pe 10 sept am platit cotizatia semestriala!! si in clasament nu figurez cu cotizatia platita
La fel si la mine...am platit 10 lei in plus ca nu aveam platita nici cea de pe primu semestru...si nu apare nimic
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu