Postat în original de dado_daniel
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
-
Andro Rasanter 48
Butterfly Timo ALC
Andro Rasanter 48
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6721
- București
- 64
Likes given: 245Likes received: 626
Postat în original de acidutzu Vezi postM-am gandit si eu la o chestie din asta... in sensul in care coloana F sa fie impartita in doua coloane una in care sa se precizeze daca jucatorul este amator sau legitimat si alta separata in care sa apara daca este femeie, amator, open, junior, etc, astfel incat apeland la functia sortare/filtrare sa poti vedea mai simplu pe ce loc te afli intr-o anumita categorie...
Inca de la primul clasament (de acum 6 ani), coloana F contine informatiile despre care vorbesti:
F - Femeie. J - junior, L - Legitimat, W - peste 50 de ani, etc
Nu trebuie decat sa faci filtru care sa contina una din litere - pe care o doresti - si vei avea clasamentul dorit.
Comentariu
http://tenisdemasa.amatur.ro/Caleidoscop.html
Topul jucatorilor care au ajuns pe podium in 2011 (care au castigat cel putin un loc 1) - open si amatori - doar turnee A si A+.
Jucatorii apar cu pozitia in clasamentul final, numarul locurilor 1, 2, 3(4) ocupate si totalul turneelor.
La amatori mai exista o coloana cu numarul turneelor open la care au participat.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Arata foarte bine si este mult mai usor sa urmaresti diversele informatii!Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4638
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 244Likes received: 316
pozitia 391 pop zoltan este trecut AF F=FEMININ va rog sa corectati! multumesc
okDAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
http://tenisdemasa.amatur.ro/Top_turnee_2011.html
Repartitia turneelor in anul 2011.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
http://tenisdemasa.amatur.ro/Grile_2012.html
Grile de punctare 2012 - incepand cu turneele din 14 ian.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Am o intrebare pt domnul Apian, sincer nu stiu cum se calculeaza punctajul din clasament , din acest motiv vreau sa intreb pana la ce data e actualizat acest clasament, pt ca eu in dec 2011 eram pe locul 306 , am castigat 2 turnee de tip B sectiunea amatori si acum sunt tot pe locul 306Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Clasamentul este din 5 dec 2011 ... de abia de atunci incoace ai inceput sa joci mai bine
Azi sau maine o sa actualizez si turneele din 10-17-30 dec ... eventual si cele din 14 ian daca am timp.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Postat în original de FlorinBN Vezi postClasamentul este din 5 dec 2011 ... de abia de atunci incoace ai inceput sa joci mai bine
Azi sau maine o sa actualizez si turneele din 10-17-30 dec ... eventual si cele din 14 ian daca am timp.Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Clasament actualizat cu turneele de la:
Floresti CJ 10 dec
Galați 10 dec
Pitești 10 dec
Timișoara 10 dec
Călărași 17 dec
Timișoara 17 dec
Bors 17 dec
București 17 dec
Reghin 17 dec
Fălticeni 17 dec
Bod BV 18 dec
Cluj 30 dec
--------------------- pana aici s-au aplicat grilele si regulamentul din 2011
--------------------- de aici incolo - grilele 2012
Timișoara 14 ian
Pitești 14 ian
Constanța 14 ian
Odorhei 14 ian
Dej 14 ian
http://tenisdemasa.amatur.ro/Clasament.html
Principalele modificari:
- se considera cele mai bune 3 A+ din ultimele 5 (fata de 2 din 3 in 2011), deci cei care au deja 3 turnee li se puncteaza toate.
- se aduna cele mai bune 3 B din ultimele 4 (fata de 4 din 5 in 2011), jucatorii care aveau 5 turnee au ramas doar cu ultimele 4.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
nu stiu de ce dar nu pot sa deschid clasamentul..."the page was not found"Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
OK acum, uitasem ca i-am schimbat numele fisierului.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
junior- 02.feb.2009
- 182
- Buc./Curtea de Argeș
- 53
Likes given: 0Likes received: 0
Buna seara,
La ultimul turneu de la Pitești, Teodorescu Andu este din București.
(acum apare numele dublat - cu doua localitati diferite)
Multumesc.
Comentariu
Eu am crezut ca mai aveti vreun verisor in Curtea de Argeș
Anunt important
Toti jucatorii care observa nereguli legate de nume sau localitate sint rugati sa sesizeze acest lucru atunci cand organizatorul posteaza clasamentul turneului, nu dupa ce se actualizeaza clasamentul general - pe cat posibil.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Dl Florin o intrebare as avea,va rog sa ma lamuriti!La clasamentul final din 2011 am avut 81 de puncte iar in 14 decembrie dupa turneul final am fost si la turneul B de la Reghin.De ce am scazut la 76 de puncte pt ca anul trecut pana la sfarsitul lunii ianuarie nu am participat la nici un turneu?MultumescLemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
(5+6+8+6)-(6+8+6) = 5 = 81-76, asta ca sa vedeti prin comparatie de unde vine diferenta. Ala cu albastru este turneul de la Reghin, fiind de altfel cel mai slab si, prin urmare, nepunctat.Clasament 05 dec 5 11,ian 6 11,iul 8 11,aug 6 11,oct - 4 turnee B punctate din maxim 5 Clasament 10 ian 6 11,iul 8 11,aug 6 11,oct 5 11,dec - 3 turnee punctate din maxim 4
Dupa cum ziceam, s-a schimbat modul de punctare, in general cei care au avut multe turnee B au pierdut un pic, iar cei care au avut multe A+ au castigat o gramada de puncte.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Ok,am inteles,multumesc frumos pt promptitudine si scuze de deranj.Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
junior- 02.feb.2009
- 182
- Buc./Curtea de Argeș
- 53
Postat în original de FlorinBN Vezi postEu am crezut ca mai aveti vreun verisor in Curtea de Argeș
Anunt important
Toti jucatorii care observa nereguli legate de nume sau localitate sint rugati sa sesizeze acest lucru atunci cand organizatorul posteaza clasamentul turneului, nu dupa ce se actualizeaza clasamentul general - pe cat posibil.
Am facut - un mic comentariu - de indata ce am vazut clasamentul de la Pitești.
Am si verisori dar mai ale nepoti in Curtea de Argeș.(cunoscatorii stiu)
Multumesc.
Comentariu
junior- 02.feb.2009
- 182
- Buc./Curtea de Argeș
- 53
La ultimul turneu (cel din București) am fost din nou trecut ca fiind din Curtea de Argeș.
Va rog sa rectificati.
Multumesc,
Andu Teodorescu (București)
ok
Comentariu
organizator local- 28.mar.2011
- 317
- Amărăștii de Sus
- 58
Likes given: 7Likes received: 26
1.Sultan Valentin este unul singur, cel din Craiova- loc333. Mai apare o persoana cu acest nume ca fiind din București. "Dublura" de nume. Cumulati punctajele pentru o singura persoana, cea din Craiova.
2.La ultimul concurs Top Arena, Cupa Unirii,21 ianuarie, si-a facut debutul in Amatur BUTOI AUREL . Dintr-o neatentie, nu i s-a specificat corect orasul de unde vine. Atunci cand il veti incadra in clasament, specificati locatia corecta: orasul CARACAL.
ok
Comentariu
Clasamentul actualizat cu turneele de la:
Timișoara 7 ian
Arad 21 ian
Cluj 22 ian
București 21 ian
Iași 21 ian
http://tenisdemasa.amatur.ro/Clasament.html
Pagini turnee:
http://tenisdemasa.amatur.ro/Turnee_2012.htmlTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:02.Procesare...X
Comentariu