Postat în original de predesculevente
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 13 (1 members and 12 guests)
-
senior- 27.mai.2011
- 297
- Miercurea Ciuc
- 47
Likes given: 0Likes received: 0
Nu mai conteazaBL: Der Materialspezialist Revolution All+
FH: Andro Rasant Grip 1,9
BH: Der Materialspezialist Mega-Block 1,5
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4639
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 244Likes received: 316
salut florin avem o persoana adica zavaski ioan care apare s cai zalvacki ion din dej de fapt ete aceeaSi persoana dar cumva sa greit numele !
mai am un jucator ccare ete trecut din dej dar de fapt este din gherla ! adica HODIS ANDREI
NU AM GASIT IN CLASAMEN PE PUSCAS ARPD GHERLA DESI ESTE LA A 3 SAU A 4 PARTICIPARE
MULTUMESC FLORINE VEZI CE POTI REZOLVA CU ACESTI PARTICIPANTI !! MULTUMESC !DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Postat în original de alehandro Vezi postsalut florin avem o persoana adica zavaski ioan care apare s cai zalvacki ion din dej de fapt ete aceeaSi persoana dar cumva sa greit numele !
mai am un jucator ccare ete trecut din dej dar de fapt este din gherla ! adica HODIS ANDREI
NU AM GASIT IN CLASAMEN PE PUSCAS ARPD GHERLA DESI ESTE LA A 3 SAU A 4 PARTICIPARE
MULTUMESC FLORINE VEZI CE POTI REZOLVA CU ACESTI PARTICIPANTI !! MULTUMESC !TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4639
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 244Likes received: 316
multumesc !! andrei a fost la primul concurs la paneth farcas si eram mai multi din dej si probabil doamna care facea anscrierile a anteles gresit !multumesc !DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Maine dimineata voi posta clasamentul actualizat. Daca mai aveti ceva propuneri de modificare de nume-localitate, in afara celor deja anuntate pe forum, acum ar fi momentul - pana diseara.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Sunt Imecs Attila din Miercurea Ciuc si am rugamintea sa ma treceti la Old Boys.
Multumesc anticipatBL = Levi Sintech ALL-
FH = Joola Badman reloaded
BH = Tibhar Super Defense 40
Comentariu
OK, v-am trecut acu' vreo doua saptamani dar de atunci n-am mai actualizat clasamentul pe site.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Comentariu
Clasament actualizat cu turneele de la:
Baicoi - 03 nov
Sfantu Gheorghe - 10 nov
Rădăuți - 17 nov
București - Top Tenis - 17 nov
Oradea - 03 nov
Gura Humorului - 03 nov
Baia Mare - 03 nov
Cluj Napoca - 03 nov
Galați - 10 nov
Timișoara - 10 nov
Dej - 17 nov
http://tenisdemasa.amatur.ro/Clasament.htmlhttp://tenisdemasa.amatur.ro/Files/1...0_nov_2012.xlsTop "Podium 2012"TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
florin ,scuza-ma ca insist dar acum chiar nu inteleg.lamureste-ma te rog.aveam 134 pct ,am participat la baia mare si dej(locurile ocupate se stiu) si acum am 118 pct.daca participi la mai multe turnee B se sterg altele mai vechi?
Comentariu
Bineinteles, am spus-o de nu stiu cate ori si scrie chiar pe pagina cu clasamentul.
Ca sa urci in clasament dupa ce ai acumulat numarul maxim de turnee, trebuie sa joci mai bine decat la turneele care urmeaza sa expire.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Pe data de 12.10.2012 d-nul Bodeanu a postat urmatoarele:
"Asa cum am promis la incheierea circuitului 2011, jucatorii promovati in div superioare au dreptul de a reveni pe pozitiile inghetate in decembrie 2011:
Nume, prenume Loc Localitatea Punctaj
1 Rusu Cristian 1 București B 342
2 Craioveanu Mihai
3 Motoroi Costi 33 București B 221
Asadar, pentru turneul de la Topoloveni Costi Motoroi are dreptul la poz. 33."'
In clasamentul actual nu s-a tinut cont de aceasta promisiune?
Comentariu
Cred ca mi-a scapat, sa vad cum fac pentru ca pozitia se pierde la prima actualizare daca nu sint turnee care s-o sustina (toate sint in 2011 si eu le sterg automat printr-o procedura pe masura ce trece timpul); eventual as putea modifica o parte din ele schimbandu-le doar data (sa le trec in 2012) astfel incat sa fii in pas cu lumea.
La fel si pentru ceilalti, dar de Rusu Cristian nu stiam ca vrea sa se intoarca iar pe Craioveanu nici nu l-am scos din clasament.
Revin mai spre seara cu modificarile.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 11.nov.2010
- 856
- Cluj-Napoca
- 56
Likes given: 84Likes received: 231
Postat în original de costinmotoroi Vezi postPe data de 12.10.2012 d-nul Bodeanu a postat urmatoarele:
"Asa cum am promis la incheierea circuitului 2011, jucatorii promovati in div superioare au dreptul de a reveni pe pozitiile inghetate in decembrie 2011:
Nume, prenume Loc Localitatea Punctaj
1 Rusu Cristian 1 București B 342
2 Craioveanu Mihai
3 Motoroi Costi 33 București B 221
Asadar, pentru turneul de la Topoloveni Costi Motoroi are dreptul la poz. 33."'
In clasamentul actual nu s-a tinut cont de aceasta promisiune?
Rusu Cristian, cu pozitia si punctajul de la sfarsitul anului 2011, il va detrona pe Roman Iulian?
Eu cred ca acest aspect este destul de sensibil, tinand cont ca clasamentul 2011 a fost realizat cu un numar diferit de turnee (A, B si A+), si chiar punctarea turneelor a fost diferita in anul 2011 fata de anul 2012.
Sa nu mai vorbim de efortul pe care l-a facut Lulu pt a se mentine pe locul 1, participand la foarte multe turnee in anul 2012, fata de Cristi Rusu, care nu a participat la niciun concurs (desigur, fortat de imprejurari)!
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6721
- București
- 64
Likes given: 245Likes received: 626
Conform regulametului, D-l Motoroi, ca si Cristian Rusu, pot intra cu drepturi depline in circuit o data cu 1 ianuarie 2013.
Participarea sa la turneul de la Topoloveni a fost permisa ca derogare deoarece a avut loc dupa disputarea turului diviziei B.
Pozitia in clasamentul din 01 01 2013 va fi data de numarul de puncte (si de istoricul turneelor din 2011 - cu data modificata in 2012) si nu de locul in clasament la 31 dec 2012.
Comentariu
senior- 11.nov.2010
- 856
- Cluj-Napoca
- 56
Likes given: 84Likes received: 231
Postat în original de Dan2 Vezi postConform regulametului, D-l Motoroi, ca si Cristian Rusu, pot intra cu drepturi depline in circuit o data cu 1 ianuarie 2013.
Participarea sa la turneul de la Topoloveni a fost permisa ca derogare deoarece a avut loc dupa disputarea turului diviziei B.
Pozitia in clasamentul din 01 01 2013 va fi data de numarul de puncte (si de istoricul turneelor din 2011 - cu data modificata in 2012) si nu de locul in clasament la 31 dec 2012.
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3888
- Deva
- 74
Likes given: 2041Likes received: 1394
Postat în original de Dan2 Vezi postConform regulametului, D-l Motoroi, ca si Cristian Rusu, pot intra cu drepturi depline in circuit o data cu 1 ianuarie 2013.
Comentariu
Ultima actualizare inaintea turneului final o voi face pe 2 decembrie, ar mai fi vreo 10 turnee pana atunci.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Doru Sana - București - 639
va rog sa schimbati localitatea , corect Cluj Napoca - CJ
multumesc
OK
Comentariu
Clasament actualizat cu turneele de la:
Iași - 24 nov
Oradea - 24 nov
Cluj Napoca - 01 dec
Cluj Napoca - 24 nov
Brăila - 24 nov
Ploiești - 24 nov
Timișoara - 30 nov
București Viva - 30 nov
București Viva - 22 nov
Călărași - 1 dec
Bacău - 1 dec - primele 4 locuri
Craiova - 1 dec
Pitești - 02 dec
http://tenisdemasa.amatur.ro/Clasament.html
20:30 - edited: Actualizat cu turneul de la VivaSport - 22 novTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Domnul Robu Valentin(n. 18.07.1954) va roaga sa-l treceti in clasamentul de la Old Boys.Va multumesc.
ok
Comentariu
Clasament final 2012
Printr-o regretabila eroare pe care mi-o asum, la calculul clasamentului preliminar din ziua turneului final 2012 lui Durdun Gheorghe nu i-am scazut turneul final din decembrie 2011, ajungand astfel pe locul 3 la general si campion pe municipiul București.
Chiar daca vina este a mea si este greu sa renunti la ceva ce credeai ca ai castigat, o sa-l rog sa facem cumva astfel incat cupa si trofeele locului 3 sa revina castigatorului de drept - Gogu Gabriel din Cluj Napoca, iar titlul de campion pe București lui Boaca Valentin.
Imi cer scuze celor implicati si promit ca data viitoare voi face calculele mai din timp astfel incat sa nu mai fie loc de asemenea greseli.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:57.Procesare...X
Comentariu