Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Astazi am sa ma intalnesc cu Vali Boaca si am sa ii inmanez medalia de Campion Judetean si diploma, iar medalia, diploma si voucherul pentru locul III la general pe anul 2012 am sa le dau colegilor de la VIVA si in cel mai scurt timp se va gasi o solutie sa le primeasca si Gabi Gogu la Cluj.
Toate cele bune si sarbatori fericite alaturi de cei dragi !
George Durdun
Printr-o regretabila eroare pe care mi-o asum, la calculul clasamentului preliminar din ziua turneului final 2012 lui Durdun Gheorghe nu i-am scazut turneul final din decembrie 2011, ajungand astfel pe locul 3 la general si campion pe municipiul București.
Chiar daca vina este a mea si este greu sa renunti la ceva ce credeai ca ai castigat, o sa-l rog sa facem cumva astfel incat cupa si trofeele locului 3 sa revina castigatorului de drept - Gogu Gabriel din Cluj Napoca, iar titlul de campion pe București lui Boaca Valentin.
Imi cer scuze celor implicati si promit ca data viitoare voi face calculele mai din timp astfel incat sa nu mai fie loc de asemenea greseli.
Va salut,
Ma bucur enorm de mult pentru Premiul redirectionat spre d-l Gogu Gabriel...acest om chiar merita acest premiu...il cunosc personal si este un om de nota 10...trateaza orice meci cu o indarjire iesita din comun(in sensul bun al cuvantului ) care la alti jucatori profesionisti nu prea am vazut...ma bucur si pentru corectitudinea d-lui Apian Florin care nu a dezamagit niciodata...Stima!
BLADE : DHS Hurricane King III - FH: Cauciuc Negru - BH: Cauciuc Rosu "Știu că sunt prost dar c?nd mă uit ?n jur prind curaj"
ma bucur sa vad ca oamenii din amatur,unii dintre ei,reusesc sa se inteleaga bine si sa iasa cu bine dintr-o astfel de situatie.......ce pot sa zic ..doar stima si respect....
As vrea si eu sa-mi recuperez tricoul si medalia de campion judetean pentru ca din pacate nu m-am putut prezenta la turneul final. Stie cineva cum trebuie sa procedez? Sau trebuie sa mi le dea tot Durdun?
As vrea si eu sa-mi recuperez tricoul si medalia de campion judetean pentru ca din pacate nu m-am putut prezenta la turneul final. Stie cineva cum trebuie sa procedez? Sau trebuie sa mi le dea tot Durdun?
Tricoul si medalia se afla la mine. Nu trebuie sa le "recuperezi", deoarece nefiind prezent la premiere inca nu ti s-au inmanat. Daca este urgent, te astept in București in orice seara, dupa ora 19,00.
Tricoul si medalia se afla la mine. Nu trebuie sa le "recuperezi", deoarece nefiind prezent la premiere inca nu ti s-au inmanat. Daca este urgent, te astept in București in orice seara, dupa ora 19,00.
Multumesc pentru lectie, vad ca va pricepeti si la limba romana in afara de tenis, eu sunt mai slabut un pic. Numai ca mie mi se parea normal sa se anunte dinainte modul in care se vor inmana aceste premii celor care nu vor fi prezenti acolo, si nu recupera cum gresit m-am exprimat mai sus, lucru pentru care imi cer scuze. Daca am mai gresit cu ceva il rog pe Domnul Bodeanu sa ma corecteze. Multumesc.
Incerc sa explic tot eu:
In primul mesaj:
1 exprimarea "recuperez" avea o nuanta de repros pe care am incercat sa o subliniez, fara a fi totusi agasant;
2 cu o seara inainte am vb la telefon si ti-am spus ca probabil este la mine, dar trebuie sa verific deoarece cateva premii au fost luate de prieteni;
3 Discutia nu are legatura cu Durdun, poate cel mult o alta nuanta de repros legata de o eroare regretabila, datorata stresului de turneu, pe care cei prezenti la Sf. Gheorghe au inteles-o ; nimic amuzant.
In al doilea mesaj:
1Nu limba romana era motivul discutiei.
2 Normal a fost sa avem cat mai multa grija de cei care au putut sa vina sa li se inmaneze premiul; cei care nu au venit au timp cateva luni de acum incolo pentru a le primi, fara a fi necesara o procedura.
3 Penultima propozitie a fost o noua nuanta de repros legata de raspunsul meu.
4 Nu as fi raspuns, dar m-ai rugat in mod explicit sa o fac.
Se pare ca va trebui sa ne "antrenam" si la "altele",GEO,nu numai la jocul cu paleta!!!Cer eu scuze pentru "off"-ul colegului meu George din Agnita(caci este "nou" pe Forum) si ii multumesc lui Florin pentru intelegere.
Se pare ca va trebui sa ne "antrenam" si la "altele",GEO,nu numai la jocul cu paleta!!!Cer eu scuze pentru "off"-ul colegului meu George din Agnita(caci este "nou" pe Forum) si ii multumesc lui Florin pentru intelegere.
Buna seara... Csaba ... daca l-ati invatat pe Geo la caculator se lasa de ping pong ..Trece pe poker on line
Lemn : Nittaku Septear ; InnerForce ALC
FH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx
BH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx .... No more Anti .. Game
1 1 Roman Iulian Brașov 1 campion
2 2 Govoreanu Florin Cisnadie 273 finala
3 3-4 Binta Claudia Slatina 954 semifinale
4 Lazaroiu Adrian Tirgoviste 29 semifinale
5 5-8 Mureșan Iulian Victoria 2352 sferturi
6 Daneliuc Gabi Sibiu 24 sferturi
7 Oprea Nicolae Brașov 80 sferturi
8 Grigore Alexandru Campina 162 sferturi
9 9-16 Tipser Gabriel Sighișoara 105 optimi
10 Rosu Dan Brașov 202 optimi
11 Vladoiu Gelu Brașov 110 optimi
12 Puiulet Iosif Agnita 619 optimi
13 Anita Dorel Brașov 313 optimi
14 Zedler Csaba Agnita 132 optimi
15 Hutanu Alin Brașov 289 optimi
16 Mitzea Alexandru Sibiu 246 optimi
17 17-24 Ciucur Laurentiu Sibiu 378 sup loc 3
18 Dima Nicu București 290 sup loc 3
19 Nica Ionut Brașov 50 sup loc 3
20 Rus Andrei Brașov 415 sup loc 3
21 Barbu Vasile Brașov 554 sup loc 3
22 Tobosaru Gheorghe Brașov 715 sup loc 3
23 Padurariu Costel Brașov 141 sup loc 3
24 Onet Nicolae Sighișoara 572 sup loc 3
25 25-32 Bacanu Paulian Brașov 321 sup loc 4
26 Beltechi Viorel Victoria nou sup loc 4
27 Vacaru Liviu Victoria nou sup loc 4
28 Beltechi Dumitru Victoria 833 sup loc 4
29 Popa Cristian Victoria 1211 sup loc 4
30 Nicula Dumitru Agnita 295 sup loc 4
31 Beches Andrei Sibiu 703 sup loc 4
32 Ludwig Artur Victoria 691 sup loc 4
33 33-40 Kozma Endre Agnita 1980 3 vict inf
34 Somlea Darian Cisnadie nou 3 vict inf
35 Eftimie Adrian Agnita 334 3 vict inf
36 Ivan Catalin Fagaras nou 3 vict inf
37 Herki Eugen Fagaras nou 3 vict inf
38 Manu Lucian Brașov nou 2 vict inf
39 Pietraru Dorian Victoria nou 2 vict inf
40 Clontea Mircea Victoria nou 2 vict inf
41 41-48 Samu Dorel Cirta nou 2 vict inf
42 Huian Ovidiu Brașov nou 2 vict inf
43 Hetea Cosmin Agnita nou 2 vict inf
44 Lacatusu Elisei Agnita 946 2 vict inf
45 Berghean Traian Sighișoara nou 2 vict inf
46 Fogoros Silviu Victoria 1385 2 vict inf
47 Kinda Csabi Sighișoara 2 vict inf
48 Ursu Claudiu Victoria 2341 2 vict inf
49 49-56 Tint Mircea Sighișoara nou 1 vict inf
50 Tivga Mihai Brașov nou
51 Ciky Cornel Fagaras nou
52 Nagy Levente Fagaras nou
53 Timar Ferenc Fagaras nou
54 Rozmarin Victoria nou
55 Moldovan Adrian Sighișoara nou
56 Somlea Gabriel Cisnadie nou
57 57-64 Nicapopi Florin Victoria nou
58 Mihaescu Rica Victoria nou
59 Birsan Alexandru Ucea nou
60 Arsentea Ionel Victoria nou
61 Mureșan Adrian Victoria nou
62 Petrar Calin Porumbacu nou
63 Codleanu Victoria nou
64 Zidaru Victoria nou
Cu respect, m-am uitat pe clasament si as dori sa fac cateva precizari legat de juniorii din Suceava, am observat ca unii apar si la Rădăuți sau doar la Rădăuți! Exemplu: Verciuc Alexandru, Roznoveanu Tudor si Iarina, Amoraritei Cristiana e fata in loc de Amaritei Cristian si e tot din Suceava. Va rog sa modificati daca e posibil, multumesc.
Si daca e posibil eu organizezi 2 turnee intr-un an pentru copii la Suceava din pacate spatiul nu permite sa organizezi si pentru adulti. As putea sa va trimit rezultatele si sa tineti cont de ele in circuit. Multumesc! ok
Comentariu