Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
buna seara as dori daca se poate sa mi se treaca in clasament numele o singura data eu sunt trecut o data pe timisoara si o data pe tg-jiu.numele este SACELEANU BOGDAN. va multumesc
buna seara as dori daca se poate sa mi se treaca in clasament numele o singura data eu sunt trecut o data pe timisoara si o data pe tg-jiu.numele este SACELEANU BOGDAN. va multumesc ok
Vad ca apare iar in clasamentul de la Arad - Saceleanu Bogdan-Timișoara.
Ati fost la turneu sau chiar mai este un alt jucator din Timișoara?
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
http://tenisdemasa.amatur.ro/Clasament.html
Clasament actualizat cu turneele de la:
Oradea - 15 dec
Cluj Napoca - 15 dec
București - Viva 22 dec
Cluj Napoca - 22 dec
Sighetu Marmatiei - 22 dec
Brăila - 22 dec
Reghin - 22 dec
Fălticeni - 22 dec
Sibiu - 22 dec
Cluj Napoca - 29 dec
București - Viva 29 dec
Galați - 29 dec
Cluj Napoca - 05 ian
Victoria BV - 05 ian
Pitești - 12 ian
București - Viva - 12 ian
Dej - 19 ian
Arad - 19 ian Odorheiu Secuiesc - 19 ian
Pentru 'Ludus - 12 ian' nu am gasit clasamentul pe forum, deci nu l-am luat in calcul:
Salut Florin.
?n clasamentul actualizat apare la pozitia 1969 Bercea Marius - Cluj-Napoca cu 6 pct cistigate in urma turneului B din 29 dec 2012 cupa PRETEXT Cluj-Napoca.
Este defapt Bercea Marius din Somcuta Mare care in clasamentul actualizat este pe pozitia 313 cu 98pct.
Radu Serban a "strecurat" greseala in clasament, bineinteles fara sa vrea. Pe lista de inscrieri, mai precis pe prima pozitie a listei de asteptare a turneului din 29 dec, apare scris corect, Bercea Marius - Somcuta Mare.
Florine,a fost poate o greseala de-a mea ca am postat turneul din 23.12.2012 de la Agnita pe topicul Amatur si nu pe Competitii.Participantii au fost insa informati ca nu este punctat turneul,fiind unul mai special.Cine a participat nu a facut-o pentru "puncte" ci ,doar,pentru a indulci cat mai mult pungile copiilor!Scuze pentru greseala!
d-le florin,v-as ruga sa modificati la popescu doru viorel loc 684 si alexandru liviu loc 815 ,ambii din Botoșani,si sa ne treceti ca am platit cotizatia,ptr.a nu mai figura ca neplatitori.multumesc.
Cred ca va uitati in clasamentul din 13 dec 2012, acolo intradevar apareti cu Tx=0, dar nici nu am primit vreo lista de la turneul unde ati platit-o.
Toate turneele de la care am primit informatii sint trecute in sheetul "cotiz", dar daca vreti va pot bifa separat ca sa fie in regula.
daca ai sa intri pe,,cotiz.amatur,,, vei vedea ca pe 28,12.2012 ora 11,54 d-l sorin botirca a specif,cine a mai platit cotiz.nu noi suntem vinovati de aceasta neintentionata eroare.cit despre,,,,favoruri,,,,,pastreazale ptr.cei care joaca si nu platesc cotizatia.ptr.a fi ,,,in regula,,,, trebuie doar ca si ceilalti colegi sa vada ca platim la fel ca si ei.mi se pare corect ca atunci cind joci in circuit sa platesti nu sa te fofilezi.
Asa-i, n-am vazut postul din 28 dec, oricum ultimul clasament din 2012 a fost pus pe data de 13 dec, iar urmatorul in 2013 cand nu mai am rubrica de cotizatie, dar m-am oferit totusi sa modific acel clasament trecandu-va separat intr-o coloana de pe acolo, astfel incat sa fie "in regula" ... si nu stiu cum ati considerat-o a fi un "favor".
Salut Florine!
P?na la urma care este formula pt MP? Am vz cativa jucatori care au scazut si cate trei pct fata de MA, si chiar sunt valorosi,.... sunt de open, deja participau la open, acum au MP 16.
Ideia era sa se " rotunjeasca" in sus. Nu a ramas sa se calculeze 6 din cele mai bune A-uri?
Salut Florine!
P?na la urma care este formula pt MP! Am vz cativa jucatori care au scazut si cate trei pct fata de MA, si chiar sunt valorosi,.... sunt de open, deja paricipau la open, acum au MP 16.
Ideia era sa se " rotunjeasca" in sus. Nu a ramas sa se calculeze 6 din cele mai bune A-uri?
Pana la urma a ramas formula aia ponderata.
Sint 8 jucatori carora le-a scazut MP sub 19 (fata de MA), in principal datorita faptului ca au doua sau mai multe turnee A+ care-s destul de slabe.
Va salut dl. Florin sunt Pop Mihail din Cluj Napoca si as dorii sa stiu in ce conditii apar in clasament , mentionez ca m-am inscris la primul concurs de amatori in 26 ianuarie 2013 unde am ocupat locul 69 din 104 iar la cel din 02.02.2013 locul 18 din 24, si as mai dorii sa intreb cum se procedeaza cu cotizatia la amatori, cind trebuie platita, cit si unde ? Multumesc f. frumos, sa aveti o saptamina placuta. Cu respect Mihail Pop
Comentariu