nu sa mai actualizat clasamentul? stiu ca pe 5 nov sa spus.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 43 (1 members and 42 guests)
-
O lasam pe luni, sa prindem si "A+"ul de la Gura Humorului.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3368
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 341
La domnul Lazar Dorin - Resita trebuie schimbat din Resita in Timișoara. Multumesc!
OK
Comentariu
Coordonator Onorific- 08.mai.2007
- 1728
- Constanța, Romania, Romania
- 60
Likes given: 334Likes received: 304
Samoila Ion Tulcea - 2775 este acelasi cu Samuila Ion 1639,ram?ne Samoila Ion Tulcea
OKBlade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Comentariu
Va rugam sa corectati in clasament abrevierea judetului la urmatorii jucatori:
loc 1206 Milos Gianni -Alexandria jud TR (Teleorman)-este trecut in clasament GR(Giurgiu)
loc 1213 Milos Cristian-idem
loc 1790 Visan Gabriel-idem
OK
Comentariu
1239. Bajko Karoly - Gheorgheni
2627. Bajko Karoly - Toplita
este acelasi persoana
Bajko Karoly - Gheorgheni asa este corect
OKBlade> Yasaka Ma Lin Soft Carbon
Backhand> Yasaka Raksa 9
Forehand> Yasaka Raksa 7
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6721
- București
- 64
Likes given: 245Likes received: 626
Modificare categorie pt cativa copii:
Firu Marian J
Lacatus Samuel J
Bizom Silviu J
Cernat Eduard J
Irimescu Iustin J
Seatac Stefana numele corect Sestac Stefana loc 1087
Comentariu
http://tenisdemasa.amatur.ro/Clasament.html
Clasament 12 nov 2013 actualizat cu turneele de la:
Rădăuți - 19 oct
Arad - 19 oct
București SKT - 19 oct
Cluj Napoca - 26 oct
Baicoi - 26 oct
Valenii de Munte - 02 nov
Gura Humorului - 09 nov
Cluj Napoca - 19 oct
Targoviște - 19 oct
Brăila - 19 oct
Pitești - 27 oct
Baia Mare - 02 nov
Tecuci - 02 nov
Timișoara - 02 nov
Oradea - 03 nov
Fălticeni - 02 nov
Constanța - 06 nov
Craiova - 09 nov
Mediaș - 10 nov
!! Au expirat turneele A si B din octombrie 2012, precum si turneul A+ de la Cluj Napoca (oct2012).
Schimbari de categorie:
De la Amatori la Open:
Farcas Vlad - Cluj Napoca
Vranceanu Mihai - București
Zamfir Ionel - București
Nemaciuc Mihai - Suceava
Panaitescu Stefan - Izvoarele
Ciobanu Gabriel - Vatra Dornei
Tira Viorel - Bistrița
Aga Alexandru - Botoșani
Marandici Adrian - Brașov
Catinean Vasile - Petrila
Pascu Paul - Tecuci
Holban Dumitru - Buzău
Grigore Alexandru - Campina
Ordog Zoltan - Reghin
Craciunica Andrei - Călărași
Welker Ivan - Sfantu Gheorghe
Brunchiu Doru - Ploiești
Dumitru Lazar - Petrila
Prundaru Horia - Arad
Kescskes Robert - Ungaria
De la Open la Amatori:
Vladu Nicolae - Pitești
Leolea Andrei - Constanța
Catricicau Adrian - Baia Mare
Dena Corneliu - Giurgiu
Craciun Calin - Oradea
Muntean Alin - Târnaveni
Mihaila Aurel - București
Voicu Corneliu - Brașov
Iancu George - Ploiești
Chen Xue Jie - Timișoara
Curut Gabriel - Timișoara
Tecuschi Dan - Brașov
Barbulescu Bogdan - Pitești
Urmatoarea actualizare va fi in jurul datei de 25 nov.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Am o nelamurire domnu Apian si daca sunteti amabil va rog sa imi explicati. La penultima actualizare a clasamentului din octombrie aveam 122 de puncte iar acum am 124. Asta in conditiile in care la turneul A din 26 octombrie de la Cluj am obtinut 17 puncte iar la turneul B din 10 noiembrie de la Mediaș 10 puncte si am inteles ca turneele de anul trecut din luna noiembrie inca nu s-au anulat dupa cum ati precizat. Multumesc!Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
F5/refresh - probabil iti incarca o pagina mai veche din 'cache'.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Da, Lori, dar au disparut 25 de puncte inte timp: 13 dintr-un A+ din octombrie anul trecut, si 12 din cel de-al optulea turneu A, in clasament putand sa apara numai 7 A-uri...
Asa e cand mergem la multe turnee...
Postat în original de krisztalori Vezi postAm o nelamurire domnu Apian si daca sunteti amabil va rog sa imi explicati. La penultima actualizare a clasamentului din octombrie aveam 122 de puncte iar acum am 124. Asta in conditiile in care la turneul A din 26 octombrie de la Cluj am obtinut 17 puncte iar la turneul B din 10 noiembrie de la Mediaș 10 puncte si am inteles ca turneele de anul trecut din luna noiembrie inca nu s-au anulat dupa cum ati precizat. Multumesc!FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Postat în original de krisztalori Vezi postAm o nelamurire domnu Apian si daca sunteti amabil va rog sa imi explicati. La penultima actualizare a clasamentului din octombrie aveam 122 de puncte iar acum am 124. Asta in conditiile in care la turneul A din 26 octombrie de la Cluj am obtinut 17 puncte iar la turneul B din 10 noiembrie de la Mediaș 10 puncte si am inteles ca turneele de anul trecut din luna noiembrie inca nu s-au anulat dupa cum ati precizat. Multumesc!
- cu plus - 17p oct,13 (A) // 10p nov,13 (B)
- in total ati crescut cu 2pTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Ok domnu Apian, nu stiam de unde mi-au scazut turneele de anul trecut dar acum m-am lamurit, deci si cel din decembrie 2012. Multumesc frumos pt lamuriri!Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
Cel din decembrie doar pentru ca au aparut altele noi, nu pentru ca ar fi expirat timpul.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4289
- botosani
- 55
Likes given: 3598Likes received: 1687
Cel de la Iași a ramas in aer ?
Respect.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4289
- botosani
- 55
Likes given: 3598Likes received: 1687
S-atunci noi cei ce participam, ce garantie avem ca nu se va mai intampla acest lucru si in alte locatii ? Din punctul meu de vedere (si nu numai al meu) cei ce doresc inregistrarea pozitiei la acel concurs, ar trebui de luat in seama (sunt nominalizati intr-un alt post). Normal ca cei ce au avut clasari mai slabe nu doresc, cei vreo 50-60 de ieseni la fel, dar... cei care au reprezentat amatur-ul (sa zicem mai cu succes)... sa fie cei mai tepuiti oare ?
Ma rog, asta e.
Respect.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Seriozitatea organizatorului este garantia trasmiteri datelor !
Recomandat evitarea acelora care nu trasmit la timp rezultatele si clasamentul !
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6721
- București
- 64
Likes given: 245Likes received: 626
Postat în original de sorin_client Vezi postS-atunci noi cei ce participam, ce garantie avem ca nu se va mai intampla acest lucru si in alte locatii ? Din punctul meu de vedere (si nu numai al meu) cei ce doresc inregistrarea pozitiei la acel concurs, ar trebui de luat in seama (sunt nominalizati intr-un alt post). Normal ca cei ce au avut clasari mai slabe nu doresc, cei vreo 50-60 de ieseni la fel, dar... cei care au reprezentat amatur-ul (sa zicem mai cu succes)... sa fie cei mai tepuiti oare ?
Ma rog, asta e.
Respect.
Comentariu
Dupa cum probabil unii au observat, noul clasament pe site este importat dintr-o baza de date ceea ce permite stabilirea unor filtre dupa Categorie, Localitate, Judet, Nume jucatori.
In lista Categorie am mai introdus optiunea 'Lideri jud.' prin care se afiseaza liderii judeteni (provizorii deocamdata), in ordinea locurilor in clasament.
Linkul direct este http://tenisdemasa.amatur.ro/cls.php...itate=&player=TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Buna seara , in clasament Polocoser Ovidiu si Plocoser Cristian este dublura , corect este Polocoser Cristian http://postimg.cc/image/dxb73r0ex/424698ba/
in aceasta imagine pozitia 2 si pozitia 29 , multumesc
OK
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:36.Procesare...X
Comentariu