Felicitari pentru profesionalism si operativitate domnule Florin Apian.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 39 (1 members and 38 guests)
-
Extraordinar!Nu-mi vine sa cred ca Florin a si actualizat clasamentul deja.Sambata la miezul noptii s-a terminat Turneul Final,pe duminica dupa-amiaza daca a reusit sa ajunga acasa si luni la amiaza hop si clasamentul.Cu toata pasiunea pe care o ai pentru acest sport Florine,parerea mea e ca depui o munca colosala(noua fata a clasamentului,actualizari clasamente,raspunsuri prin PM la solicitarile noastre,telefoane peste telefoane primite,implicare in organizare la concursurile la care participi,...).
Efectiv imi este mie rusine cand vad ca exista oameni care au nesimtirea de a comenta la adresa ta.Stau si ma intreb daca vei ceda intr-un final,OARE CINE S-AR INHAMA LA MUNCA PE CARE O FACI TU???Personal sunt foarte multumit ca exsita oameni capabili care s-au implicat in buna desfasurare a gruparii Amatur.Marea noastra majoritate ne prezentam la concursuri fara sa ne batem capul cu nimic;mergem efectiv sa ne distram si sa ne simtim bine.Exista ei altii care muncesc din greu dar evident ca acest aspect nu este apreciat de toata lumea.
Felicitari pentru tot ceea ce faci si sper sa ramai in continuare alaturi de noi.
Comentariu
Postat în original de cornelus3 Vezi postExtraordinar!Nu-mi vine sa cred ca Florin a si actualizat clasamentul deja.Sambata la miezul noptii s-a terminat Turneul Final,pe duminica dupa-amiaza daca a reusit sa ajunga acasa si luni la amiaza hop si clasamentul.Cu toata pasiunea pe care o ai pentru acest sport Florine,parerea mea e ca depui o munca colosala(noua fata a clasamentului,actualizari clasamente,raspunsuri prin PM la solicitarile noastre,telefoane peste telefoane primite,implicare in organizare la concursurile la care participi,...).
Efectiv imi este mie rusine cand vad ca exista oameni care au nesimtirea de a comenta la adresa ta.Stau si ma intreb daca vei ceda intr-un final,OARE CINE S-AR INHAMA LA MUNCA PE CARE O FACI TU???Personal sunt foarte multumit ca exsita oameni capabili care s-au implicat in buna desfasurare a gruparii Amatur.Marea noastra majoritate ne prezentam la concursuri fara sa ne batem capul cu nimic;mergem efectiv sa ne distram si sa ne simtim bine.Exista ei altii care muncesc din greu dar evident ca acest aspect nu este apreciat de toata lumea.
Felicitari pentru tot ceea ce faci si sper sa ramai in continuare alaturi de noi.
Cred ca am mai spus-o candva,dar o mai repet,sunt mandru ca ma cunosc personal cu un om ca si Florin.Un an nou ,plin de impliniri si s-auzim numai de bine,ca de rau...e plina lumea,si de multe ori si forumul.BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Comentariu
NOU!!
Pe paginile personale ale jucatorilor apar ultimele 3 clasamente - cu Loc, Pct, MP - importate din baza de date (calculate in excel), utile pentru a vedea evolutia fiecaruia.
De asemenea, sint recalculate (in php) punctajul si MP, daca nu apar diferente fata de valorile din clasamentul curent inseamna ca este OK.
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - apoi click pe 'Nume jucator', 'Localitate' sau 'Judet'TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Buna seara domnule Florin,vreau sa intreb cum postati fotografiile fiecarui jucator atasate la clasament,am putea sa le postam noi?multumesc frumos
Comentariu
Deocamdata eu le incarc pe server, din ce gasesc pe forum, mi le puteti trimite pe mail: florin.apian(at)gmail.com
- width:180px
- height: 240-320px
- nume si prenume - localitate.
Poate mai incolo o sa creez si conturi pentru useri, dar momentan mai am multe de pus la punct.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 20.aug.2012
- 282
- caransebes
- 60
Likes given: 0Likes received: 0
Domnule Florin, Gavrilovici Nicu de la pozitia 1832 este acelasi cu Gavrilovici Nicusor de la pozitia 3004 . Se pare ca el avand doar un metru si o lingura, unul dintre organizatori a simtit nevoia sa foloseasca diminutivul. va rugam cumulati punctajele...Multumim mult, Sarbatori fericite in continuare si La Multi Ani! cu stima, fratii Gavrilovici.
Comentariu
http://tenisdemasa.amatur.ro/Clasament.html
Clasament 05 ianuarie 2014 actualizat cu turneele de la:
Targu Jiu - 14 dec
Odorheiu Secuiesc - 14 dec
Agnita - 15 dec
București - SKT - 15 dec
Fălticeni - 21 dec
Cluj Napoca - 21 dec
Arad - 21 dec
București - Viva - 21 dec
Au expirat turneele din dec 2012 si s-a trecut la MP>=18 pentru incadrarea la categ. Open.
Schimbari de categorie:
De la Amatori la Open:
Meszar Razvan - Arad
Toma Iulian - Brăila
Dumbrava Daniel - Focșani
Petrov Dan - Timișoara
Vlase Gheorghe - Slobozia
Tipser Gabriel - Sighișoara
Dumitru Gheorghe - București
Aron Darie - Sibiu
Panaitescu Stefan - Izvoarele
Miron Mihai - Cluj Napoca
Miron Liviu - Campina
Holban Dumitru - Buzău
Pitac Ovidiu - Brașov
Stancu Tiberiu - Deva
Popescu Mihai Sorin - Straja
Mustocea Andrei - Petrila
Mihaila Aurel - București
Craciunica Gabriel - Călărași
Tic Ioan - Oradea
Curut Gabriel - Timișoara
Capusa Bogdan - Bacău
Chen Xue Jie - Timișoara
Moldovan Liviu - Sighetu Marmatiei
Mosoia Stefan - București
Iancu Sorin - Sibiu
Olaru Costin - Filipesti Targ
Voicu Corneliu - Brașov
Vasile Marius - Călărași
Parvan Valentin - Topoloveni
Alexandrescu Marius - București
Draganescu Viorel - Ploiești
Mixich Alexandru - Timișoara
Ciucioiu Dorin - Timișoara
Baiu Costel - Baia Mare
Ursan Viorel - Rădăuți
Gatman Laurentiu - Targu Jiu
Bulz Ovidiu - Arad
Surdu Marcel - Iași
Carpaci Alexandru - Ludus
Ciupe Cristian - Zalău
Karacsonyi Emese - Oradea
Kevin von Gamm - București
Peiov Petru - Timișoara
Put Gabriel - Oravita
Apostol Cerasela - Pitești
Caralicea Andrei - Ramnicu Valcea
Tincu Catalin - Hunedoara
Onisei Florin - Iași
Cocias Gheorghe - Oravita
Hidisan Lucian - Campia Turzii
Chirita Cristian - Călărași
Panaite Ionel - Mangalia
Voinea Emil - Brăila
Gaciu Denisa - Arad
Alexandru Ionut - București
Boru Lucian - Timișoara
Motisan Dragos - Mangalia
Olah David - Timișoara
Szakacs Bela - Deva
Bostan Bianca - Botoșani
Albu Vlad - Iași
Barbu Alexandru - București
Dinca Nicu - București
Dragan Florin - Targu Mureș
Duhovnicu Mihai - București
Gherasim Florin - Iași
Iordache Marian - Drăgășani
Kerestesi Kitti - Satu Mare
Lesprit Philipe - Franta
Mitrache Simion - Timișoara
Sandulescu Alexandru - Targu Mureș
Sumulea Mihai - Iași
Tot Attila - Sfantu Gheorghe
Vasile Marius - Ploiești
De la Open la Amatori:
Filimon Bogdan - București
Vaduva Gabriel - Mioveni
Ciobanu Gabriel - Vatra Dornei
Birtalan Robert - Oradea
Silveira Alexandra - Cluj Napoca
David Madalina - Barlad
Grigore Alexandru - Campina
Irsai Istvan - Targu Mureș
Bejinariu Alexandra - București
Barbu Mircea - Mangalia
Balazs Gergo - Sfantu Gheorghe
Teica Radu - Targu Jiu
Pintilie Nela - Galați
Vitan Vasile - Târnaveni
Parvan Radu - Topoloveni
Rosu Cristina - GalațiTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Buna ziua,domnul Florin,as avea sa va spun cate ceva minor si in acelasi timp de reglat ceva foarte simplu,la concursul de la Fălticeni i-am inscris pe Gurgu Fabian loc 2960,Duman Iulian loc 2941,ei sunt din Halaucesti,un sat sau o comuna din judetul Iași,nu Suceava,iar la Robu Mihai loc 2709 sa modificati va rog,el este din sat Mogosesti tot judetul Iași,va multumesc frumos
Comentariu
cadet- 15.feb.2012
- 26
- București, Romania
- 33
Likes given: 0Likes received: 0
Buna ziua domnul Florin, vroiam sa va spun ca "Sirbu Madalin" din Focșani este acelasi cu "Sarbu Madalin" din București. Numele meu din buletin este cu "i" si eu sunt din Focșani. Este o mica greseala acolo si am vrut sa va aduc la cunostinta. Va multumesc, o zi buna.
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 21 jan 2014 actualizat cu turneele de la:
Oradea - 18 ian
Odorheiu Secuiesc - 18 ian
Targu Jiu - 11 ian
București - SKT - 11 ian
Dej - 11 ian
Gura Humorului - 11 ian
Bistrița - 15 ian
Pitești - 18 ian
București - Viva - 18 ian
Schimbari de categorie:
De la Amatori la Open:
Sferlea Marius - Oradea
Birtalan Robert - Oradea
Bekesi Zsolt - Arad
Irsai Istvan - Targu Mureș
Petho Mihaly Jr - Racosu de Sus
De la Open la Amatori:
Meszar Razvan - Arad
Pitac Ovidiu - Brașov
Popute Remus - Oradea
Bulz Ovidiu - AradTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8121
- Brașov
Likes given: 1597Likes received: 3031
Florine, la urmatoarea actualizare sa rectificam si:
Mitrofan Petrica (corect).....Mitrofan Petre (gresit)
Pandra Vasile (corect)....Pandrea Vasile (gresit)
Bambu Pavel AB in loc de CJ
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6721
- București
- 64
Likes given: 245Likes received: 626
O rectificare de nume:
In loc de Pandele Ionut - București, va fi: Pandele Ionel - Giurgiu. Deocamdata, la turneul din București l-am inregistrat cu numele actual.
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4289
- botosani
- 55
Likes given: 3598Likes received: 1687
O rectificare de locatie va rog:
Corneanu Gabriel din Botoșani devine Corneanu Gabriel din Iași.
Multumesc.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
Sa modificat de Sfarlea Marius la concursul din Oradea concurentul Parus Lilian(corect) in Paius Lilian(gresit) ,va rog sa reveniti la prima varianta,multumesc?Mințile luminate discută idei, mințile medii discută evenimente, iar mințile mici discută oamenii.? ? Eleanor Roosevelt
Comentariu
Postat în original de Lilian Vezi postSa modificat de Sfarlea Marius la concursul din Oradea concurentul Parus Lilian(corect) in Paius Lilian(gresit) ,va rog sa reveniti la prima varianta,multumesc
2.Daca te-ai fi inscris pe forum -asa cum faci la alte concursuri si nu veneai in ultimul moment-sigur nu se gresea numele tau.
3.Intre timp am corectat si ne-am cerut scuze.
4.Stiam ca fratii nostrii basarabeni de peste Prut sunt mai domoli ...si nu ironici si rautaciosi ..uneori.....Cred ca te simti bine la noi in Oradea si stii bine ca noi te consideram ca al nostru;sper sa nu te molipsesti de la Vily pe care il ridici in slavi in ultimul timp(fiind impreuna.....)
5.Tu mi-ai stalcit numele intentionat.....noi ti-am scris numele gresit fara intentie......este o ...diferenta mare....;sa fii sanatos......din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015
Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Domnule Apian, as dori sa-ti cer si eu o modificare/corectare de nume: la pozitia 1363 Sandulescu Adrian (Targu Mureș) apare ca si Sandulescu Alexandru.
La turneul din 15 februarie noi deja vom folosi numele corect.
Cu multumiri:
PaliFH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
La pozita 160 se pt rectofica numele din Nedelcu Marin in Nedelcu Florin? Cind am fost inscris in concursul amatur cu ceva ani in urma un prieten a gresit .As dori ca la urmatorul concurs sa ma strige Nedelcu Florin. Va multumesc pt intelegere.
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 05 feb 2014 actualizat cu turneele de la:
Cluj Napoca - 25 ian
București - Top Tenis - 25 ian
Oradea - King Pong - 01 feb
Brăila - 01 feb
Schimbari de categorie:
De la Amatori la Open:
Filimon Bogdan - București
Vaduva Gabriel - Mioveni
Boata Edgar - Arad
Silveira Alexandra - Cluj Napoca
Szakali Csaba - Miercurea Ciuc
Crainic Adrian - Orastie
Opris Dora - Ludus
Dihel Mihaly - Ungaria
Bejinariu Alexandra - București
Incze Levente - Miercurea Ciuc
Ilie Florian - București
Butoi Aurel - Caracal
Dumbrava Doru - București
Urian Nicusor - Alba Iulia
Chiru Paul - București
Petrescu Liviu - Pitești (jucator nou)
Sufletel Radu - Alba Iulia (jucator nou)
Voiculescu Alexandru - București
Barlan Lorena - București
Stir Gyorgy - Ungaria
Adi Serban - Satu Mare
Szilaghi Zoltan - Satu Mare
De la Open la Amatori:
Petrov Dan - Timișoara
Vlase Gheorghe - Slobozia
Holban Dumitru - Buzău
Ordog Zoltan - Reghin
Alexandrescu Marius - București
Horvath Tibor - Oradea
Ciure Alin - Baia Mare
Ciupe Cristian - Zalău
Fodor Adrian - Ludus
Costachescu Albert - BucureștiTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi post... iar apoi cu click pe poza unui jucator se deschide pagina personalizata a acestuia (la fel ca din clasament cu click pe jucator);
...
Comentariu
Se poate, o sa incerc in weekend pentru userii pe care-i cunosc.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Eventual, ca sa va usuram treaba, am putea sa va trimitem - cei doritori si pe care nu veti apuca sa-i identificati - un MP cu numele. Sau sa-l postam aici? Nu stiu cum v-ar fi mai usor.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:34.Procesare...X
Comentariu