Sustin ideea excelenta a domnului Gelu de a face grupele inferioare dupa MP, indicator care reda cat de cat real valoarea fiecarui jucator. Clasamentul general reflecta adevarul poate pentru primii 50-70 din clasament insa sub acesta e destul de relativ.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 60 (0 members and 60 guests)
-
organizator local
- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4289
- botosani
- 55
Likes given: 3598Likes received: 1687
Grupele dupa MP este in avantajul tuturor:
1. Stii exact cu cine joci (valoarea adversarului)
2. Dispare surpriza neplacuta ca unul care e clasat pe ultimele locuri in grupa inferioara sa fie un jucator foarte bun, ramanand valabila doar in situatia in care e nou venit si nu are istoric.
3. Grupele inferioare vor fi aproximativ egale ca valoare la toate mesele (personal preferam o grupa grea in inferioare ca sa scap de cei mai buni in superioare).
O aranjare a grupelor inferioare dupa mp este benefica tuturor.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
Adica sustineti ca daca MP ul defineste valoarea jucatorului,sa se alcatuiasca grupele dupa MP.
Inseamna ca jucatorii care trebuiau sa joace eliminatorii si semifinale (cu MP mare),vor juca intr o grupa si or sa fie descalificati din grupa inferioara,iar unii debutanti au sansa sa bata alti debutanti si sa urce.
Ce sistem mai este si asta?
Comentariu
Postat în original de mmroglobalnet Vezi postAdica sustineti ca daca MP ul defineste valoarea jucatorului,sa se alcatuiasca grupele dupa MP.
Inseamna ca jucatorii care trebuiau sa joace eliminatorii si semifinale (cu MP mare),vor juca intr o grupa si or sa fie descalificati din grupa inferioara,iar unii debutanti au sansa sa bata alti debutanti si sa urce.
Ce sistem mai este si asta?
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Regula sarpelui + ordinea dupa MP da solutia perfecta.
De exemplu, daca am avea ipotetic 3 grupe de 4 persoane (1...12 dupa MP), cu regula sarpelui ei ar veni asa:
gr. 1. - 1, 6, 7, 12
gr. 2. - 2, 5, 8, 11
gr. 3. - 3, 4, 9, 10
Postat în original de mmroglobalnet Vezi postAdica sustineti ca daca MP ul defineste valoarea jucatorului,sa se alcatuiasca grupele dupa MP.
Ce sistem mai este si asta?FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Efectul propunerii venit ca din iarba;;oricum eu am trecut la paleta soft,nu mai fac nici o aparare.
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Ce sistem mai este si asta?Lemne: DHS Hurricane Long W997
Comentariu
Foarte interesante mi se par turneele B unde joaca amatori cu openisti la gramada in grupele inferioare ;e sansa amatorilor sa infrunte jucatori mai buni si chiar daca pierd,sa si mareasca indemanarea (nu punctajul)jucand cu competitori mai buni.Daca ar fi dupa mine eu nu as mai separa amatori de openisti (la grupe inferioare) in turnee B.Pentru ca asta e singura posibilitate sa jucam intre noi.
Comentariu
Postat în original de Brulea Petre Vezi postDaca se respecta intotdeauna regula sarpelui,eu am indoieliTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Sistemul de grupe Inferioare + superioare tocmai aasta face, filtreaza valorile pentru turneul eliminatoriu.
Separarea Open-Amatori => prima rupere a celor care erau obisnuitii fazelor superioare (primii 80 din clasament).
Selectarea Open de la 19, apoi 18 puncte => la open joaca 1/3 din participanti, la care MP este relevant pentru clasificare.
Grupe inferioare dupa MP la amatori => se vor aseza valorile dupa MP in asa fel incat cei bunicei vor fi siguri ca trec in superioare si in eliminatoriu.
Dragilor, de ce nu va duceti voi direct la open, cu clasarea dupa MP.
Lasati amatorii fara veleitati de open sa decida daca turneele se aranjeaza dupa MP sau dupa clasament. De ce decid open-istii cum sa decurga turneele amatorilor?TsE
Comentariu
Emil este un om intelept.
Sa se decida intre amatori cum se joaca turneele de amatori
Cei cu MP pana in 18 ,in cazul unui sondaj liber,sa decida cum este mai bine.
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5722
- Fălticeni
- 64
Likes given: 953Likes received: 1430
Organizatorul unui turneu decide daca grupele vor fi facute dupa regula sarpelui (cu eventualele ajustari unde este cazul) sau MP si are obligatia sa comunice acest lucru participantilor in anuntul turneului. La randul lor jucatorii pot decide daca participa sau nu la turneul care se va desfasura in modul descris de organizator.
Pentru lamuriri suplimentare puteti accesa "Regulamentul Amatur 2014" Paragraf 4.3 alineat 9of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4289
- botosani
- 55
Likes given: 3598Likes received: 1687
Postat în original de Emil Tudor Vezi postDragilor, de ce nu va duceti voi direct la open, cu clasarea dupa MP.
Lasati amatorii fara veleitati de open sa decida daca turneele se aranjeaza dupa MP sau dupa clasament. De ce decid open-istii cum sa decurga turneele amatorilor?
Emile, e normal ca un open-ist sa "decida" turneele amatorilor prin prisma experientei acumulate. Marea majoritatii a amatorilor (din care fac si eu parte) nu prea cunosc regulamentul sau variantele organizarii unui concurs, nu suntem experimentati. Cei de la open au trecut prin mai multe etape/timp fapt ce-i indreptateste cumva sa decida si pentru noi. Pe parcursul anilor s-au experimentat fel de fel de variante de joc, orar, etc., si cred ca la ora actuala este suficient de bine optimizat sistemul amatur.
Cred la fel de mult ca toate ideile propuse pe forum sunt constructive in sensul lor. De aceea la fiecare sfarsit de an se aduna propunerile, se trag concluzii si se pun in aplicare parte din ele, asa cum a fost si cu trecerea la open a celor ce au MP-ul 18.
Respect.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Gata, tac.
Am receptionat schimbarea de culoare si am descoperit ca am fost ceva vreme retrogradat de la "maestru" la "senior". Sper sa nu ma scoata de tot de pe aici. Acum vad ca am revenit, asa ca intru la cutie.TsE
Comentariu
Usor usor retrogradam si de pe forum Emile.
Ne ducem in divizia B,in C, pe urma trecem la onoare si la sfarsit luam banare.
Asta e chiar culmea.
- - - Actualizat - - -
Nu trebuie sa taci, n -ai jignit pe nimeni;ti ai exprimat niste simple opinii.
- - - Actualizat - - -
In situatia in care acum se face pozitia in clasament dupa numarul de puncte acumulate in turnee,de ce sa se faca grupele inferioare dupa MP?
Sa se revizuiasca atunci tot clasamentul si sa se refaca pozitiile dupa MP.Pare logic ,nu?
- - - Actualizat - - -
Exista diferente mari intre pozitiile in clasament.
Daca ar fi clasarea dupa numarul de puncte, m as situa pe pozitia 341.Daca ar fi clasarea dupa MP,m as situa pe locul 803.
Care mai este reperul de baza?
- - - Actualizat - - -
Poti face o medie intre ele341+803)/2=572.La toti concurentii aceeasi medie.
Pe urma faci clasarea dupa aceasta medie.Si pui sarpele la treaba.Poate ca ies grupe inferioare mult mai aproape de realitate.
- - - Actualizat - - -
Pentru ca iei in calcul doua repere si nu doar unul.
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3888
- Deva
- 74
Likes given: 2041Likes received: 1394
Postat în original de mmroglobalnet Vezi postExista diferente mari intre pozitiile in clasament.
Daca ar fi clasarea dupa numarul de puncte, m as situa pe pozitia 341.Daca ar fi clasarea dupa MP,m as situa pe locul 803.
Care mai este reperul de baza?
- - - Actualizat - - -
Poti face o medie intre ele341+803)/2=572.La toti concurentii aceeasi medie.
Pe urma faci clasarea dupa aceasta medie.Si pui sarpele la treaba.Poate ca ies grupe inferioare mult mai aproape de realitate.
- - - Actualizat - - -
Pentru ca iei in calcul doua repere si nu doar unul.
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
MP-ul indica valoarea jucatorului in cauza si reflecta corect capacitatea fiecaruia.
Pe cand nr. de puncte acumulate se face pe baza participarilor si claseaza jucatori dupa punctele acumulate.
Comentariu
senior- 17.ian.2007
- 707
- Cluj-Napoca
- 68
Likes given: 33Likes received: 9
Postat în original de mmroglobalnet Vezi postFoarte interesante mi se par turneele B unde joaca amatori cu openisti la gramada in grupele inferioare ;e sansa amatorilor sa infrunte jucatori mai buni si chiar daca pierd,sa si mareasca indemanarea (nu punctajul)jucand cu competitori mai buni.Daca ar fi dupa mine eu nu as mai separa amatori de openisti (la grupe inferioare) in turnee B.Pentru ca asta e singura posibilitate sa jucam intre noi.
Daca totusi organizatorul decide ca se joaca la gramada, Openistii ar trebui sa dea puncte in avans Amatorilor in functie de diferenta dintre MP-uri, iar in acest caz toti ar avea, aproximativ, sanse egale.
Comentariu
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Daca tot vine vorba de media punctajelor: momentan, conform regulamentului cei cu media peste 18 sunt obligati sa participe la categoria OPEN insa invers cei care nu avem inca medie de 18 putem participa la categoria OPEN unde punctaj mai mare se obtine mult mai usor decat la categoria AMATORI cu cateva meciuri castigate, marind astfel si MP. Personal cred amatorii care nu au ajuns inca la MP de 18 nu ar trebui sa aiba drept de joc la categoria OPEN ci doar dupa ce jucand doar la categoria AMATORI au reusit sa ajunga cu MP la 18.Lemne: DHS Hurricane Long W997
Comentariu
Postat în original de Radu Serban Vezi postStimate coleg, jucand la gramada, Amatorii nu-si "maresc indemanarea" jucand cu cei de la Open. Doar isi dau seama de nivelul lor si devin carne de tun pentru Openisti si membrii cotizanti pentru trofeele castigate intotdeauna de acestia. Indemanarea ti-o maresti la antrenamente.
Daca totusi organizatorul decide ca se joaca la gramada, Openistii ar trebui sa dea puncte in avans Amatorilor in functie de diferenta dintre MP-uri, iar in acest caz toti ar avea, aproximativ, sanse egale.
Daca joci cu openarii ai 2 posibilitati: sa te adaptezi sau nu.
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
un meci amator contra openist este ca o finala de turneu pe care amatorul nu-l castiga nici odata!
Comentariu
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Postat în original de sevraj Vezi postda dar acele cateva meciuri castigate nu se castiga la fel de usor ca la amatoriLemne: DHS Hurricane Long W997
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:07.Procesare...X
Comentariu