Postat în original de krisztalori
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 45 (0 members and 45 guests)
-
Cand ajungi la Open, trebuie sa schimbi aproape tot: ca si cand te-ai apucat din nou de tenis.Cum spunea cineva: "fiecare meci este aproape o finala la amatori."La un turneu la Baicoi,dintr-o grupa inferioara nu am reusit sa castig niciun meci.Concluzia:nu este usor la Open!
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8121
- Brașov
Likes given: 1598Likes received: 3031
Postat în original de mironliviu Vezi postCand ajungi la Open, trebuie sa schimbi aproape tot: ca si cand te-ai apucat din nou de tenis.Cum spunea cineva: "fiecare meci este aproape o finala la amatori."La un turneu la Baicoi,dintr-o grupa inferioara nu am reusit sa castig niciun meci.Concluzia:nu este usor la Open!
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1906
- Mioveni
- 68
Likes given: 3513Likes received: 1358
Parerea mea este ca nu are rost sa ne consumam energia sa gasim o modalitate de a determina cat mai precis nivelul unui jucator pentru a evita surprizele. Ce-ar mai fi viata fara surprize? Clasamentul reflecta cel mai bine un jucator. Daca MP-ul da o imagine despre indemanarea jucatorului, aceasta nu este suficienta. Mult mai mult conteaza dorinta acestuia de participare la concursuri si deci motorul existentei turneelor. A se vedea turneele din perioada vacantelor, cand numarul de participanti este sensibil mai mic. Aceste turnee par mai triste. In AMATUR, cei mai multi dintre noi participam pentru frumusetea confruntarilor cu prietenii, pentru socializare, pentru adrenalina pozitiva si nu pentru castiguri materiale. Din contra, cheltuim bani pentru o pasiune pe care nu oricine este in stare sa o inteleaga.Blade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Postat în original de sevraj Vezi postSi aici gresiti putin. La open nu conteaza numarul de participanti ci suma locurilor din clasament a primilor 20Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
D-l Florin, cred ca s-a strecurat o mica eroare la pagina de profil a lui Ciublea Vichente. La turneul A din data de 29 Martie de la Arad, figureaza pe locul 3. Ori dupa clasamentul afisat, Mureșan este pe locul 3 si Ciublea este pe locul 4.
Postat în original de roman bogdan Vezi postClasament Amatori
....
1 -- 4
Szalay Liviu - Oradea
Creinicean Liviu - Oravita
Mureșan Ovidiu - Caransebeș
Ciublea Vichente - Oravita ....
Comentariu
Amandoi sint pe locul 3 in paginile de profil. As putea face sa apara "Loc 3-4" dar uneori chiar se joaca finala mica si cel care castiga sigur vrea locul 3.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Scuze nu stiu exact cum se procedeaza, dar la Arad chiar s-a jucat finala mica si s-au delimitat clar locurile 3 si 4.
Postat în original de FlorinBN Vezi postFinala Amatori
A CREINICEAN LIVIU,1041
------------------------- SZALAY LIVIU 0-3
B SZALAY LIVIU,240
Finala mica Amatori
MURESAN OVIDIU,3346
-------------------------MURESAN OVIDIU 3-0
CIUBLEA VICHENTE,1184
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5722
- Fălticeni
- 64
Likes given: 953Likes received: 1430
IN ATENTIA AMATURISTILOR:
Ca urmare a propunerilor venite din partea dvs coroborate cu discutiile purtate la turneul A+ de la Targoviște s-a luat urmatoarea decizie:
La Turneul Final Amatur din 07 decembrie 2014 se va decerna titlul de Campion Judetean Amatur atat celui mai bun jucator la categoria Open cat si celui mai bun jucator la categoria Amatori din judetul cu pricina.Practic,numarul de diplome si medalii vor fi duble fata de ceilalti ani.
Fizic vorbind,va fi imposibil de calculat clasamentul Amatur si completat un numar de 80 de diplome pentru a putea fi decernate la timp mai ales ca pentru a le face mai frumoase intentionam ca diplomele de Campioni Judeteni Amatur-Open 2014 sa fie trase in tipla,modelul fiind cel tip Bistrița.
In consecinta, ultimul clasament inainte de Turneul Final,adica cel publicat in jurul datei de 01.12,2014 va fi cel de referinta dupa care se vor decerna tilurile pentru anul 2014.
Punctele acumulate la T.F.2014 vor conta in continuare in clasamentul pe 2015.
V-am instiintat din timp tocmai pentru a avea timp sa faceti toate calculele necesare(pentru cei interesati).
Voi mai publica odata anuntul acesta peste vreo luna,ca un reminderof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1851
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 34Likes received: 56
Postat în original de cata_60 Vezi postIN ATENTIA AMATURISTILOR:
V-am instiintat din timp tocmai pentru a avea timp sa faceti toate calculele necesare(pentru cei interesati).
Sunt unii care au sperat ca pot participa la 3 turnee A+ pana la sfarsitul anului dupa care sa fie declarati campionii judeteni.
La inceputul anului curent l-am intrebat pe dn. Apian Florin, daca se ia in calcul turneul final pentru campioni judeteni, si a zis ca da.
Pentru amatori e ceva nou, si inteleg situatia, dar pentru openisti cred ca ar fi bine sa fie cum a fost anul trecut, apoi eventualele modificari sa fie anuntate la inceputul anului.-cum e normal!Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3888
- Deva
- 74
Likes given: 2041Likes received: 1394
La amatori, titlul de campion judetean il va lua unul dintre jucatorii care se afla tot timpul la granita dintre open si amatori si va fi atit de dibaci,incit, inainte de 1 decembrie, sa se incadreze la categoria amatori. Va fi foarte interesant cum va fi speculata aceasta oportunitate
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1851
- 51
Nu m-am gandit la asta dar mi-ai dat o idee bunaBlade: SCHLAGER CARBON OF+
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4289
- botosani
- 55
Likes given: 3598Likes received: 1687
Postat în original de ursuleanvasile Vezi postNu se poate spune ca suntem instiintati din timp, in cazul in care mai sunt doua turnee A+ pana la turneul final, si in clasament se calculeaza 3 A+.
Sunt unii care au sperat ca pot participa la 3 turnee A+ pana la sfarsitul anului dupa care sa fie declarati campionii judeteni.
La inceputul anului curent l-am intrebat pe dn. Apian Florin, daca se ia in calcul turneul final pentru campioni judeteni, si a zis ca da.
Pentru amatori e ceva nou, si inteleg situatia, dar pentru openisti cred ca ar fi bine sa fie cum a fost anul trecut, apoi eventualele modificari sa fie anuntate la inceputul anului.-cum e normal!
Tu calculeaza-ti punctele in asa fel incat sa-ti fie bine... si totul va fi fi bine !
Era o chestie de normalitate aceasta decizie tinand cont ca sunt doua sectiuni: amatori si open-isti !
Apreciez si salut aceasta decizie ! Cu siguranta ca amatorii se vor motiva mai mult si va creste si valoarea Amatur-ului per total.
Respect.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1851
- 51
Si cei care nu au putut participa la finalul de anul trecut nu pot face decat doua,
Daca stiau mai din timp faceau trei.
Ar mai fi o varianta: Cei care nu au trei A-plus la 1 decembrie, sa li se ia in calcul si cel din noiembrie 2013.Blade: SCHLAGER CARBON OF+
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4289
- botosani
- 55
Likes given: 3598Likes received: 1687
Postat în original de ursuleanvasile Vezi postSi cei care nu au putut participa la finalul de anul trecut nu pot face decat doua,
Daca stiau mai din timp faceau trei.
Ar mai fi o varianta: Cei care nu au trei A-plus la 1 decembrie, sa li se ia in calcul si cel din noiembrie 2013.
Hai mai Vasile ! zau... !
Jucatorii care chiar si-au dorit, au participat la concursul final de la Brașov. Daca insa exista si jucatori care din diverse motive n-au putut fi prezenti atunci, au avut alte doua ocazii Targoviște respectiv București.
...de-aia era buna si varianta (care a mai fost), cea cu punctare pe participare ! Ca sa motiveze jucatorii (si prin alte metode) sa participe la cat mai multe competitii ! Pentru ca tot sunt sectiuni diferite (amatori, open) s-ar putea introduce varianta doar la amatori urmand, daca se doreste, sa se aplice si la open.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/juc...ch=Lideri_2014
Lideri 2014, se poate face filtru pe categorie: Open (cu sau fara legitimati) / Amatori / Legitimati.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Daca tot se premiaza ambele categori, atunci poate se trece la un sistem gen mutare de la o categorie la alta o data la 6 luni, nu la fiecare actualizare a clasamentului. In sistemul actual se pot crea situatii de tot hazul, gen inainte de decembrie un jucator ajunge in finala la un concurs la categoria amatori si isi da seama ca daca castiga si finala o sa i se strice media si urca la open, daca pierde finala ramane la amatori si iese campion judetean sau campion amatur la sectiunea amatori....ce face? Parca se incurajeaza blatul si lipsa performantei.... Sincer in forma actuala premierea la categoria amatori mi se pare absurda din cauza acestor considerente
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1851
- 51
domnule Florin Apian, cum ramane?
pentru openisti, se ia in calcul turneul final 2014, pentru campioni judeteni?
ramane asa cum mi-ati raspuns in mesaj privat la inceputul anului curent? sau ati sucit-o la jumatatea anului?
am o banuiala ca e o smechereala a donmului Cozma, care a vazut pe cei care pot sa-l devanseze, si vrea sa-i incurce sa nu mai poata completa grila cu 3 A+.Probabil vrea sa fie campion judetean si anul acesta,(succes!)
daca nu e asa, atunci imi cer scuze!(eu oricum nu sunt vizat)Blade: SCHLAGER CARBON OF+
Comentariu
Daca vreun judeti din tara nu are jucatori la Categoria Open,ce se intampla.Premiul ramane in stoc pentru anul viitor?
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8121
- Brașov
Likes given: 1598Likes received: 3031
Atatea speculatii pt o diploma si o medalie de parca s-ar castiga vreun sejur in Antalia. Nu s-a dorit decat sa se premieze si cativa amatori, pt ca locurile 1-80 sunt ocupate de openisti.
Pana la urma daca un amaturist cedeaza o cupa (pt degradare) in detrimentul unei medalii nu cred ca ar face rau, ba dincontra face fericit pe altul, si tot asa...
Hai la tenis!....ca niciodata nu va fi bine
Comentariu
Postat în original de ursuleanvasile Vezi postdomnule Florin Apian, cum ramane?
...
S-a propus luarea in calcul a clasamentului de pe 1 dec doar pentru a putea fi printate si plasticate dinainte cele vreo 90 de diplome, ceea ce in seara turneului este aproape imposibil.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Poate ca ar fi bine sa acordati si premii pentru organizatorii de turnee.Si ei sunt foarte tare implicati in sportul asta frumos al amatorilor.
E parerea mea-ca simplu jucator.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:00.Procesare...X
Comentariu