Cand va fi urmatoarea actualizare?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 27 (1 members and 26 guests)
-
Coordonator Onorific
- 01.aug.2010
- 8121
- Brașov
Likes given: 1599Likes received: 3031
Postat în original de petrescu liviu Vezi postCand va fi urmatoarea actualizare?
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 17 feb 2015 actualizat cu turneele de la:
Sibiu - 07 feb (A+)
Constanța - 14 feb (A)
Gura Humorului - 14 feb (A)
Suceava - 07 feb (B)
Targoviște - 14 feb (B)
București - Top Tenis - 14 feb (B)
Schimbari de categorie:
De la Amatori la Open:
Filimon Bogdan - București
Bobarnac Gheorghe - Bacău
Mureșan Iulian - Cluj Napoca
Albu Catalin - Pascani
Dumitru Gheorghe - București
Mitzea Alexandru - Sibiu
Dobre Titus - București
Ciublea Vichente - Oravita
Benyi Crinel - Târnaveni
Mihaila Aurel - București
Nicolae Paul - București
Zaharia Elena - Constanța
Neagu Mircea - Constanța
De la Open la Amatori:
Hutanu Alin - Brașov
Denes Ferenc - Praid
Spatariu Daniel - Arad
Codreanu Laurentiu - Buzău
Rusti Catalin - Suceava
Grile de punctare 2015:
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/index.php?q=5
Urmatoarea actualizare: 02 marTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 02.feb.2013
- 438
- campia turzii
- 49
Likes given: 32Likes received: 178
buna seara, domnule Apian turneul ,,top arena de tip B București,,din 14 feb 2015 nu este prins in clasament?mie nu imi apar punctele,multumesc
Comentariu
OK, scuze, cred ca m-am grabit la ultimul click.
Revin cu completari peste vreo 15 min.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
OK acum, l-am corectat si pe dl. Florea (Flore) Gigi din Galați.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi posthttp://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 17 feb 2015 actualizat cu turneele de la:
Sibiu - 07 feb (A+)
Constanța - 14 feb (A)
Gura Humorului - 14 feb (A)
Suceava - 07 feb (B)
Targoviște - 14 feb (B)
București - Top Tenis - 14 feb (B)
Schimbari de categorie:
De la Amatori la Open:
Filimon Bogdan - București
Mureșan Iulian - Cluj Napoca
Albu Catalin - Pascani
Dumitru Gheorghe - București
Mitzea Alexandru - Sibiu
Dobre Titus - București
Ciublea Vichente - Oravita
Benyi Crinel - Târnaveni
Mihaila Aurel - București
Nicolae Paul - București
Zaharia Elena - Constanța
Neagu Mircea - Constanța
De la Open la Amatori:
Hutanu Alin - Brașov
Denes Ferenc - Praid
Spatariu Daniel - Arad
Codreanu Laurentiu - Buzău
Rusti Catalin - Suceava
Grile de punctare 2015:
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/index.php?q=5
Urmatoarea actualizare: 02 mar
- - - Actualizat - - -
Postat în original de dantim Vezi postBucurești - Top Tenis - 14 feb (B) Eu nu il vad punctat la mine
Vad doar loc 3.
Comentariu
Scirba mica vezi ca eu am jucat la A de la top tenis la open si am facut24 de puncte,cred ca tu esti din acelasi club cu doctorul
- - - Actualizat - - -
Ultimele trei turnee ai colectionat trei cupe la pinguini
Comentariu
Buna ziua, punctaj eronat la turneele B ( cred ca ati adunat data inregistrarii punctelor respectiv 14) dl. APIAN.
O zi placuta in continuare
- - - Actualizat - - -
Dinicescu Ion iese din grila pt turneeele B
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postGrile de punctare 2015:
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/index.php?q=5TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
4 feb, 14
6 mar, 14
5 mai, 14
7 feb, 15
Acesta e punctajul meu pt turneele B inregistrate si in continuare zic ca este gresit .Dupa noua grila adunate cele mai bune 3 din ultimile 4 nu ajung la 14 .M-ati facut campion AMATUR sectiunea B?
Comentariu
Scuze, dar nu inteleg ce problema aveti cu 14-le.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.apr.2014
- 9491
- Nedelea,PH
- 41
Likes given: 9812Likes received: 4524
Postat în original de Anca Dinicescu Vezi post4 feb, 14
6 mar, 14
5 mai, 14
7 feb, 15
Acesta e punctajul meu pt turneele B inregistrate si in continuare zic ca este gresit .Dupa noua grila adunate cele mai bune 3 din ultimile 4 nu ajung la 14 .M-ati facut campion AMATUR sectiunea B?FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3368
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 341
6 mar, 14
5 mai, 14
7 feb, 15
Acesta e punctajul meu pt turneele B inregistrate si in continuare zic ca este gresit .Dupa noua grila adunate cele mai bune 3 din ultimile 4 nu ajung la 14 .M-ati facut campion AMATUR sectiunea B?
Eu ințeleg că ești șugubăț și vrei neapărat să te iei de Florin, dar vezi-ți de nepoții tăi, că altfel incep să cred că ai orbul găinii. Ca să nu zici ca ești nelămurit să știi ca ai 4, 6, 5 și 7 puncte la turneele B și ești în grilă. Restul e can-can!
Dacă mai ai chef de chestii din astea, e unul la fel de ocupat ca tine cu care iți propun să discuți, prietenul tău, Dan de la Podul Viilor! Te lămurește el instant!
Comentariu
poz 170 in clasament are calcul eronat al punctelor si eu am presupus ca din cauza ca inversarii nivelelor celulelor s-a produs eroarea (inregistrarea la pozitia mea nu este unitara ca format la concursurile de tip A ,B si de aici provin cred peste 20 de puncte in plus )
KDT123 ce te amuza ? CANCANUL sau PODUL VIILOR via ZBOGHITESTI?
Totusi am sa incer eu sa -mi fac punctajul cu ajutorul nepotilor.
Multam dl. ADN pt. explictie.
Comentariu
(17 + 17 + 20) + (16 + 21 + 19 + 12 + 12 + 16) + (6 + 5 + 7) = 168
Turneul A de 11p si cel B de 4p nu se pun ... lasati nepotii sa se joace ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
6 mar, 14
5 mai, 14
7 feb, 15
- - - Actualizat - - -
Sau esti sub acoperire!!!
Comentariu
Pentru a respecta caracterul de competitie de masa, fiecare participant va avea dreptul la un numar de minim 5 meciuri in cadrul fiecarui turneu. Din acest motiv s-a stabilit ca sistemul de joc sa aiba la baza grupe de minim 6 jucatori si maxim 7 jucatori la turneele A si A+;
5.1. Numarul de grupe si repartizarea jucatorilorse va face in conformitate cu anexa V. Organizatorul stabileste numarul de grupe inferioare in functie de numarul disponibil de mese si de numarul de participanti. Pentru un numar de 6- 7 participanti/masa se recomanda ca numarul de mese sa fie egal cu numarul grupelor;
5.2. Sistemul de joc pentru turneele A si A+
Sistemul de joc este impartit in 3 faze distincte:
Faza I ( de masa); grupe de cate 6-7 participanti, din care se califica in turul II aproximativ jumatate; numarul celor calificati trebuie sa permita continuarea turneului in grupe de 3, 4, sau 5.
As vrea sa ne spuna Florin cum se calculeaza punctajul la turneele in care nu se respecta regulamentul....si toti se califica in grupele superioare.Grupele inferioare sunt formate din 4 jucatori si toti 4 se califica in superioare.Multumesc.....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015
Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine
Comentariu
Alta varianta decat dupa locul ocupat nu-mi vine in minte acum.
Avand in vedere ca se vor inmulti turneele de genul asta, ma gandesc sa scot numarul de victorii din grile si toti sa fie punctati dupa loc, mai putin cei fara nici o victorie.
Ar ramane in sarcina organizatorului sa-i bifeze cumva pe cei care n-au castigat nici un meci pe parcursul intregului turneu, iar eu sa le acord punctajul minim.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6327
- Victoria
- 50
Likes given: 1845Likes received: 1510
Postat în original de sofidoor Vezi postPentru a respecta caracterul de competitie de masa, fiecare participant va avea dreptul la un numar de minim 5 meciuri in cadrul fiecarui turneu. Din acest motiv s-a stabilit ca sistemul de joc sa aiba la baza grupe de minim 6 jucatori si maxim 7 jucatori la turneele A si A+;
5.1. Numarul de grupe si repartizarea jucatorilorse va face in conformitate cu anexa V. Organizatorul stabileste numarul de grupe inferioare in functie de numarul disponibil de mese si de numarul de participanti. Pentru un numar de 6- 7 participanti/masa se recomanda ca numarul de mese sa fie egal cu numarul grupelor;
5.2. Sistemul de joc pentru turneele A si A+
Sistemul de joc este impartit in 3 faze distincte:
Faza I ( de masa); grupe de cate 6-7 participanti, din care se califica in turul II aproximativ jumatate; numarul celor calificati trebuie sa permita continuarea turneului in grupe de 3, 4, sau 5.
As vrea sa ne spuna Florin cum se calculeaza punctajul la turneele in care nu se respecta regulamentul....si toti se califica in grupele superioare.Grupele inferioare sunt formate din 4 jucatori si toti 4 se califica in superioare.Multumesc.Postat în original de cata_60 Vezi postClasament AMATORI
1 -- 4
Mironescu Adrian - Botoșani
Vieru Costica - Botoșani
Volostiuc Marius - Suceava
5 -- 8
Albu Catalin - Pascani
Toporas Cosmin - Suceava
Ursulescu Ioan - Bacău
Dan Andrei - Piatra Neamț
9 -- 16
Ciobanu Gabriel - Vatra Dornei
Vaculisteanu Ionut - Suceava
Munteanu Silviu - Suceava
Iacob Gabriel - Iași
Vlaisan Vasile - Vicovu De Jos
Sumanaru Catalin - Iași
Dumitrescu Dan - Piatra Neamț
Rosca Niculai - Galanesti
17 -- 32
Parascuta Daniel - Iași
Berbece Bianca - Bacău
Colesniuc Romeo - Botoșani
Turcu Viorel - Piatra Neamț
Firu Marian - Vatra Dornei
Valcu Alin - Botoșani
Carnu Eugen Jr - Bacău
Grosu Octavian - Botoșani
Rojnita Sebastian - Bacău
Salavastru Petru - Botoșani
Baisan Paul - Roman
Florea Gigi - Galați
Petenchi Edmond - Roman
Sofian Corneliu - Suceava
Hetriuc Petrica - Suceava
Ipate Giovani - Iași
33 -- 48
Corneanu Sorin - Botoșani
Mahu Bogdan - Pascani
Ticu Dorin - Bacău
Morosan Marian - Suceava
Zamfiroaia Sorin - Dolhestii Mari
Ungureanu Florin - Suceava
Ivanov Sorin - Piatra Neamț
Boicu Gabriel - Vatra Dornei
Cotoara Toader - Suceava
Marcean Ovidiu - Botoșani
Alupoaie Dumitru - Iași
Albu Constantin - Suceava
Aparaschivei Marcel - Botoșani
Poturu Ioan - Pascani
Grigoriu Vlad - Suceava
Majeed Mahmood - Iași
49 -- 72 loc 3 gr.sup.
Giosan Marcel - Galați
Lucic Corneliu - Suceava
Mureșan Ioan - Galați
Robu Mihai - Mogosesti
Volosciuc Tiberiu - Vatra Dornei
Nemaciuc Ovidiu - Suceava
Nicu Constantin - Iași
Duman Iulian - Halaucesti
Rosca Mihai - Galanesti
Paduraru Andi - Piatra Neamț
Berila Radu - Bacău
Damian Ioana - Barlad
Barbalata Lorin - Suceava
Cretu Cristian - Piatra Neamț
Stefan Alexandru - Iași
Plamada Lucian - Rădăuți
Ghiurea Viorel - Piatra Neamț
Tipu Vlad - Iași
Mirt Alexandru - Pascani
Crut Gheorghe Laura - Vicovu De Jos
Cioban Cornel - Suceava
Isac Daniel - Iași
Enachi Ionel Gabriel - Suceava
Turcu Michela - Piatra Neamț
73 -- 96 loc 4 gr.sup.
Robu Valentin - Botoșani
Sufletel Emil Gelu - Alba Iulia
Zamfirache Ioan - Botoșani
Ianos Valentin - Suceava
Filip Gerald - Iași
Precu Sergiu - Iași
Tocariu Sebastian - Botoșani
Volostiuc Catalin - Suceava
Gurgu Fabian - Halaucesti
Pintilie Vlad - Iași
Romascan Victor - Patrauti
Husarciuc Beniamin - Suceava
Puha Vasile - Bilca
Tocariu Andrei - Botoșani
Biserica Loredana - Suceava
Sandulescu Ovidiu - Pascani
Rosu Livia - Suceava
Buzila Ioan - Botoșani
Caltea Livu - Pascani
Dragan Dan - Pascani
Ababei Razvan - Iași
Costan Andrei - Iași
Donisan Costel - Pascani
Hutan Cosmin - Salcea
Clasament OPEN
1 -- 4
David Dorin - Barlad
Nemaciuc Mihai - Suceava
Mosneagu Marius - Fălticeni
Carpovici Boris - Fălticeni
5 -- 8
Farcas Vlad - Cluj Napoca
Aga Alexandru - Botoșani
Tiganas Mihai - Rădăuți
Bularda Iulian - Barlad
9 -- 16
Corcoz Costin - Focșani
Nemtoi Gabriel - Suceava
Alexiu Andrei - Fălticeni
Hasna Cosmin - Straja
Balauca Cornel - Botoșani
Calin Mihai - Barlad
Axinte Bogdan - Iași
Avram Gabriel - Rădăuți
17 -- 24 loc 3 gr.sup.
Hagatis Andrei - Vatra Dornei
Ursulean Florin - Straja
Duceac Catalin - Botoșani
Sufletel Radu - Alba Iulia
Ungureanu Adrian - Suceava
Bujoreanu Neculai - Fălticeni
Purdila Dan - Fălticeni
Ciobotaru Gigi - Iași
25 -- 32 loc 4 gr.sup.
Grosan Nicu - Piatra Neamț
Ursulean Vasile - Straja
Subcinski Alexandru - Suceava
Ciubotariu Ioan - Preutesti
Ursan Viorel - Rădăuți
Constantinovici Ciprian - Liteni
Orza Catalin - Suceava
Vilcu Adrian - Iași
33 -- 2v gr.inf.
Rusti Catalin - Suceava
Partea de regulament care ai expus-o ,din p.m.d.v este o chestiune populista,si nu are nici un caracter tehnic,si dupa cum se observa aceasta parte de regulament creaza extrem de multe neplaceri aproape la toate turneele ,dar tot timpul se cauta motive de alta natura si nici de cum nu se incearca gasirea de solutii.Grupele de 6,7 jucatori creaza dezechilibre mari ,si timpi de asteptare mari ori ce ai face ca organizator,dar sunt de agreat la turneele mici,B si nici de cum la A sau A+.Competitie inseamna pierzatori si castigatori,si nici de cum joaca de a ne califica si juca de 2 ori in niste grupe sa facem nr de meciuri.Mie personal mi se pare o aberatie si un NONSENS corelarea denumirii de competitie cu sa jucam de 2 ori in grupe de 4 si sa ne calificam toti.Majoritatea turneelor din LUME se desfasoara cu grupe de 3,4sau maxim 5 jucatori in faza de calificarii,din care doar o parte merg mai departe si nici decum toti.
Comentariu
Postat în original de Zosim1 Vezi postCam asa Marius
In principiu noua grila de punctare tine cont aproape numai de pozitia in clasament si nu de nr de victori,doar cu o exceptie cei cu 1v sau cu 0v sunt punctati altfel,deci pozitia 3 sau 4 in sup nu este punctata,dar se trece de catre organizator asa cred ca de amorul artei.
Partea de regulament care ai expus-o ,din p.m.d.v este o chestiune populista,si nu are nici un caracter tehnic,si dupa cum se observa aceasta parte de regulament creaza extrem de multe neplaceri aproape la toate turneele ,dar tot timpul se cauta motive de alta natura si nici de cum nu se incearca gasirea de solutii.Grupele de 6,7 jucatori creaza dezechilibre mari ,si timpi de asteptare mari ori ce ai face ca organizator,dar sunt de agreat la turneele mici,B si nici de cum la A sau A+.Competitie inseamna pierzatori si castigatori,si nici de cum joaca de a ne califica si juca de 2 ori in niste grupe sa facem nr de meciuri.Mie personal mi se pare o aberatie si un NONSENS corelarea denumirii de competitie cu sa jucam de 2 ori in grupe de 4 si sa ne calificam toti.Majoritatea turneelor din LUME se desfasoara cu grupe de 3,4sau maxim 5 jucatori in faza de calificarii,din care doar o parte merg mai departe si nici decum toti.
La competitiile internationale de care aminteai si unde grupele inf sunt de 3-4 jucatori....NU SE CALIFICA TOTI DIN INFERIOARE!!!!!!!!!!.......daca acest sistem de 4 in gr inf calificati TOTI 4 IN gr.sup. persista dispare spiritul de competitie.....IN FAPT grupele inferioare devin un fel de incalzire pentru ca toti se califica fara niciun efort.Acest sistem, personal, mi se pare lipsit de orice logica.....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015
Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:35.Procesare...X
Comentariu