am si eu o nelamurire: la B de la Targoviște din 16.05.2015, Badea Daniel a primit 12 puncte pentru locul 3 la open, iar domnul Lazaroiu a primit 13 puncte pentru locul 5-8 la open? Care a fost regula de acordare a punctelor?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 14 (0 members and 14 guests)
-
Coordonator Onorific
- 14.apr.2008
- 3368
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 341
Postat în original de ivamaistru Vezi postam si eu o nelamurire: la B de la Targoviște din 16.05.2015, Badea Daniel a primit 12 puncte pentru locul 3 la open, iar domnul Lazaroiu a primit 13 puncte pentru locul 5-8 la open? Care a fost regula de acordare a punctelor?
Comentariu
Adi Lazaroiu a primit 11p + 2 ca organizator, desi acum vad ca nu era trecut in anuntul turneului. O sa-l intreb si eventual la urmatoarea actualizare ii voi taia cele 2p.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 21.feb.2011
- 1191
- Târgoviște
- 46
Likes given: 1240Likes received: 970
Chiar daca nu e trecut la organizator, pot sa spun ca a ajutat cu experienta dumnealui ca turneul sa se desfasoare in cele mai bune conditii si sa nu fie timpi morti.Blade:Butterfly Innerforce ZLC
FH: Donic Bluefire JP 01 max
BH:Yasaka Rakza X max
Comentariu
Au fost acordate puncte pt. organizatori chiar dc conditiile de joc au lasat de dorit iar in cea ce il priveste pe dl. LAZAROIU ADRIAN are 2 atuuri: este o VALOARE si a fost prezent la acel concurs(a fost caz cand s -a atribulit puncte si pt organizare la jucator care nu a fost prezent in sala de concurs) .PUNCTELE pt organizare deformeaza media dc sunt cuprinse in formula de calcul.
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 02 iunie 2015 actualizat cu turneele de la:
Lugoj - 23 mai (A)
Pitești - 23 mai (A)
Focșani - 23 mai (A)
Dej - 23 mai (A)
București - Top Tenis - 30 mai (A)
Oradea - Era Park - 30 mai (A)
Odorheiu Secuiesc - 30 mai (A)
Dumbravita - 02 mai (B)
Suceava - 23 mai (B)
Schimbari de categorie:
De la Amatori la Open:
Suciu Cristian - Dej
Barabas Sandor - Toplita
Ciobanu Gabriel - Vatra Dornei
Sipos Ferenc - Targu Mureș
Miron Mihai - Cluj Napoca
Papp Dezso - Ungaria
Stancu Tiberiu - Deva
Guceanu Raluca - București
Ciuca Dan - Pitești
Irimia Sorin - Moinesti
Kacso Norbert - Ungaria
Mocanu Marius - București
Irimia Sorin Jr - Moinesti
Ciubotariu Ioan - Preutesti
Verdet Adrian Timișoara
Dumitrescu Matei București Spartac
Nagy Magor Istvan - Sfantu Gheorghe
Turcu Dorin - Satu Mare
Crisanov Aurel - Timișoara
Miron Andrei - București
Drenea Calin - București
Dumitru Lazar - Petrila
Munteanu Constantin - Resita
Venter Liviu - Resita
De la Open la Amatori:
Panaitescu Stefan - Izvoarele
Ciure Alin - Baia Mare
Mustocea Andrei - Petrila
Voinea Emil - Brăila
Urmatoarea actualizare: 16 iunieTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Ohoooo, ce de punctulete am facut.Magnific.Multumesc domnule Florin Apian.
Acum sunt amator cu mp=17.13, iar de la anul din luna martie sunt openist cu acte in regula, cu mp= 18.75.
Mai e putin de asteptat,pana la promovare mai e putin.
- - - Actualizat - - -
Matematic sunt in carti de acum.Chiar daca joc la Open urmatoarele doua turnee, si fac o singura victorie in 2 turnee ( punctaj minim 16 si 1 , nu mi scapa media ultimilor 4 +2 turnee jucate sub 18.
Am promovat.
- - - Actualizat - - -
Poate-am dat vreo spargere; sau poate i afacere//////////////
Comentariu
Revin cu lista Amatori to Open mai diseara, am mai uitat cativa:
Suciu Cristian
Barabas Sandor
Ciobanu Gabriel
etcTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 16 iunie 2015 actualizat cu turneele de la:
Bacău - 06 iun (A+)
Călărași - 13 iun (A)
Agnita - 13 iun (A)
Sibiu - 04 iun (B)
Siculeni - 13 iun (B)
Oradea - King Pong - 13 iun (B)
Suceava - 13 iun (B)
- a expirat al treilea turneu A+ din 2014 (Bistrița - 23 aug)
Schimbari de categorie:
De la Amatori la Open:
Pop Danut - Dej
Kaposta Victor - Arad
Pintilie Nela - Galați
Damian Alin - Campia Turzii
Chirap Dan - Gura Humorului
Murgu Ioan - Oravita
Zelenciuc Serghei - Slobozia
Zelariu Petru - Târnaveni
Balan Ionel - Călărași
Surmei Boby - Bacău
De la Open la Amatori:
Pop Ioan - Nasaud
Peiov Petru - Timișoara
Sumulea Mihai - Iași
Urmatoarea actualizare: 29 iunie - vor expira turneele din iunie 2014TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Salut Florin!!!
Am o intrebare. Cred ca nu se schimba regulament in acest sezon si se calculeaza 3 turnele A+. si nu conteaza ca o sa fie un turneu in plus.
Multumesc in avans.
Lukasz
Comentariu
Salut, nu s-a schimbat regulamentul, al treilea turneu de anul acesta l-a anulat pe al treilea de anul trecut ... asa este de multa vreme ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8121
- Brașov
Likes given: 1599Likes received: 3031
Postat în original de Edy Alexman Vezi post....de anul trecut este o confuzie in clasamentul amatur..la un aamatur b am fost inscris cu numele de bărbățel eduard alexandru si la altul am fost inscris cu numele de barbatel eduard..fara alexandru...si am doua conturi sa spun asa...rog organizatori sau pe cel care se ocupa de clasament sa modifice sau sa imi stearga numele punand toate punctele intr.un singur username! Stima
Comentariu
va rog sa rectificati in clasament la Botezatu Onelus! eu nu am mai fost la un turneu A sau B de foarte mult timp , nu am cum sa fiu la open! multumescMa Lin Soft
Yasaka Rakza 7
Xiom Yanus
Comentariu
Postat în original de GeluBv Vezi post4.1.3. Pentru stabilirea categoriei valorice, jucatorii care nu figureaza in clasamentul amatur, se repartizeaza astfel:
-daca provine din randul legitimatilor prima participare va fi la categoria "open", dupa care media obtinuta va avea efect de repartitie;
-daca se poate determina ca desi este un jucator nou provine din randul open-istilor (cazul unei perioade expirate din clasament- peste 12 luni), prima participare va fi la categoria "open", dupa care media obtinuta va avea efect de repartitie, iar pentru determinarea acestor diferente, organizatorul trebuie sa tina cont de specificatiile din clasamentul general, unde fiecare participant are simbolul "O" sau "A", cu mentiunea ca exista varianta/posibilitatea ca un jucator de open sa detina media zero (urmeaza prima participare la un turneu de categoria A sau A+);TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 30 iunie 2015 actualizat cu turneele de la:
Ploiești - 20 iun (A)
Vatra Dornei - 20 iun (A)
Sighetu Marmatiei - 20 iun (A)
Galați - 27 iun (A)
Slatina - 27 iun (A)
Targu Mureș - 27 iun (A)
Brăila - 16 iun (B)
Drobeta Tr Severin - 20 iun (B)
Brașov - 27 iun (B)
Oradea - King Pong - 26 iun (B)
Schimbari de categorie:
De la Amatori la Open:
Vladu Nicolae - Pitești
Moise Mihai - Alexandria
Panaitescu Stefan - Izvoarele
Firu Marian - Vatra Dornei
Teleki Zsolt - Cluj Napoca
Botirca Sorin - Topoloveni
Dan Andrei - Piatra Neamț
Neculcea Alexandru - Moreni
Macelaru Eugen - București
Ciure Alin - Baia Mare
Gutu Victor - Galați
Vilcu Adrian - Iași
Avram Rares - Targu Mureș
Popescu Luiza - Craiova
Ivan Adrian Tulcea
De la Open la Amatori:
Puiu Dragos - Urlati
Popescu Mihai Sorin - Straja
Barbulescu Bogdan - Pitești
Urmatoarea actualizare: 14 iulieTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Va rog sa va uitati la Miron Liviu nu s a pus concursul de la Ploiești din data de 20.06.2015.
Multumesc!
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de mironliviu Vezi postVa rog sa va uitati la Miron Liviu nu s a pus concursul de la Ploiești din data de 20.06.2015.
Multumesc!
Ultimele 24 de puncte adăugate (Iun, 2015) sunt de la concursul de la Ploiești, dar în același timp au expirat cele 23 de puncte (Iun, 2014) de la concursul de la Ploiești de anul trecut.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Ok multumesc !!!
- - - Actualizat - - -
La activitate 2015 nu apare concursul de la Ploiești turneu A din 20.06.2015, si nici bulinuta de loc 3.
Multumesc!
Comentariu
N-am mai avut timp aseară dar se rezolvă astăzi.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Turneul final de la SF Gheorghe si A+ de la Sibiu din februarie tot anul acesta competitional expira?Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
Salut Florin.
Blanaescu Florin figureaza in clasament ca fiind din Botoșani insa este din Iași.Te rog sa modifici cand ai timp BALANESCU FLORIN - IASI.
Multumesc.
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 13 iulie 2015 actualizat cu turneele de la:
Arad - 04 iul (A+) - a expirat al 4-lea turneu A+ din 2014 (Focșani - 11 oct)
Ocna Sibiului - 11 iul (A)
București - Viva - 11 iul (A)
Gura Humorului - 04 iul (B)
Ploiești - 04 iul (B)
Schimbari de categorie:
De la Amatori la Open:
Colesniuc Romeo - Botoșani
Miron Liviu - Campina
Leolea Andrei - Constanța
Micuda Mihai - București
David Madalina - Barlad
Ivan Catalin - Fagaras
Tomica Silviu - București
Fabian Wilhelm - Oradea
Boata Edgar - Arad
Iaru Horatiu - Cluj Napoca
Zainescu Corneliu - Galați
Mihu Eugen - Arad
Pasare Mihnea - Hunedoara
Mitrache Simion - Timișoara
Saceleanu Bogdan - Targu Jiu
Boru Lucian - Timișoara
Steopan Darius - Dumbravita
Manu Nicolae - Resita
Chiolo Adriano - Italia
De la Open la Amatori:
Bucsan Romeo - Pitești
Teleki Zsolt - Cluj Napoca
Murgu Ioan - Oravita
Guceanu Raluca - București
Urmatoarea actualizare: 03 augustTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:17.Procesare...X
Comentariu