OK, acum inteleg la ce va referiti, grilele la turneele B au suferit niste mici modificari in 2016 si se regasesc in pagina Grile din clasamentul excel, dar cred ca am uitat sa le actualizez si pe www.amatur.ro/tenisdemasa/index.php?q=5 ... s-a introdus categoria 9-12 (11p) si pentru Nr.juc > 72 , iar 9-16 (sau 13-16) primesc 10p.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 36 (0 members and 36 guests)
-
As fi vrut sa postez mai devreme o varianta provizorie a clasamentului, dar am avut o saptamana complicata ...
Pana cand apar rezultatele de la cele doua turnee B de azi, afisez totusi trecerile de la o categorie la alta:
Schimbari de categorie:
De la Amatori la Open:
Dani Leo - Arad
Acatrinei Lucian Marian - București
Micuda Mihai - București
Marandici Adrian - Brașov
Rosca Mihai - Galanesti
Sava Petru - Cluj Napoca
Panaite Ionel - Mangalia
Popa Octavian - Oradea
Miron Mihai - Cluj Napoca
Camarasiu Tiberiu - Cluj Napoca
Rusti Catalin - Suceava
Bruchiu Doru - Ploiești
Costea Sabin - Piatra Neamț
Banaru Ioan Andrei - Moreni
De la Open la Amatori:
Tomica Silviu - București
Papp Dezso - Ungaria
Nicolae Andrei - Ploiești
Lepadatu Marius - Topoloveni
Balan Mihai - Ploiești
De la Incepatori la Avansati:
Florea Gigi - Galați
Dragan Petru Ioan - Iași
Badulescu Rafael - Giurgiu
Cojocaru Didi - Ramnicu Valcea
Drinceanu Lilian - Oravita
Marin Iulian - Campina
Badulescu Teo - Ramnicu Valcea
Roscan Nicusor - Brăila
Mocanu Adrian - Targoviște
Bulibasa Tiberiu - Arad
Bobi Mario Andrei - București
Manolache Simona - Ploiești
Bercea Marius - Somcuta Mare
Nechita Alexandru - Agnita
Ilie Ciprian - Giurgiu
De la Avansati la Incepatori:
Parvu Nicolae - Cornu
Sarbu Dan - Ploiești
Medve Mihai - Reghin
Bivolaru Marius - Ploiești
Toma Cristian - Oradea
Negria Mihai - București
Badache Andreea - Galați
Mitrea Silviu - Navodari
Donisa Viorel - Roman
Dragomir Iuliu Florin - Turnu MagureleTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Se remarca 3 jucatori care au punctat 4 turnee A in februarie:
Enciu Alexandru
Papacu Bejoli
Sarbu Dan
vreau si eu asa, macar o dataTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 01 mar 2016 actualizat cu turneele de la:
Sibiu - 06 feb (A)
Brăila - 06 feb (A)
Ploiești - 13 feb (A)
Roman - 13 feb (A)
București - Viva - 20 feb (A)
Oradea - King Pong - 20 feb (A)
Topoloveni - 27 feb (A)
Craiova - 06 feb (B)
Pitești - 14 feb (B)
Bistrița - 17 feb (B)
Turda - 20 feb (B)
Miercurea Ciuc - 20 feb (B)
Brașov - 20 feb (B)
Sibiu - 25 feb (B)
Arad - 27 feb (B)
Dej - 27 feb (B)
Regulament Clasament: http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Cls_reg.php
Urmatoarea actualizare: 04 aprilie 2016 - sau cu o saptamana mai devreme, ramane sa stabilim ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.apr.2014
- 9491
- Nedelea,PH
- 41
Likes given: 9812Likes received: 4524
Buna dimineata.De ce au disparut din punctajul clasamentului primul turneu A+ din februarie 2015?nu ar fi trebuit sa dispara dupa primul turneu A+ de anul acesta?FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
Comentariu
Postat în original de ADN Vezi postBuna dimineata.De ce au disparut din punctajul clasamentului primul turneu A+ din februarie 2015?nu ar fi trebuit sa dispara dupa primul turneu A+ de anul acesta?
S-a stabilit la ultima sedinta ca turneele A+ vor avea acelasi regim cu cele A.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.apr.2014
- 9491
- Nedelea,PH
- 41
Likes given: 9812Likes received: 4524
Postat în original de FlorinBN Vezi postA mai fost discutia asta, dar exact pe invers.
S-a stabilit la ultima sedinta ca turneele A+ vor avea acelasi regim cu cele A.FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Turneul B din 2016 Baicoi cu 98 participanti[ 32-open 66 amatori ]mi se pare macelarit,n-a vazut pana acum sa iei cupa pentru locurile 33-34 si sa fie premiata locurile 33-36.
Doar toate au un inceput,organizatori trebuie sa tina cont de noile premieri?
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postVa fi cam asa, in continuarea clasamentului de la open:
33-48 = 8p
49-64 = 7p
65-82 = 6p
83-98 = 4p
------------------------------------
loc.1 Amatori
33.Padurariu Costel - Brașov
loc.2
34.Manta Viorel - Baicoi
loc. 3-4
35.Antal Denes - Brașov
36.Fratila Robert - Filipesti Targ
... ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- 66
Nu-i bai Florine,numai sa fie pregatite cupele pentru loc.33-36 !!!
Sansele sunt mai mari, cu mult mai mari in acest fel sa fiu premiat.
Ai procedat coret,
Stima.
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8121
- Brașov
Likes given: 1599Likes received: 3031
Postat în original de Antal Denes Vezi postNu-i bai Florine,numai sa fie pregatite cupele pentru loc.33-36 !!!
Sansele sunt mai mari, cu mult mai mari in acest fel sa fiu premiat.
Ai procedat coret,
Stima.
Eu cred (la fel ca matale) ca s-a pastrat proportia si este corect!
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- 66
Nu, am zis ca nu este corect punctarea conform grilei de punctare,este corect,numai ca s-a facut separarea din grupele inf. in turnee separate. la acest aspect m-am referit,respectanduse loc 1-2 in gr. sup. open ; loc 3-4 gr.sup.amatori ; 5-6 consolare[incepatori]
Dupa care au avut loc acele discuti in care nu prea s-a bagat nimeni,dintr-un singur motiv,deveneau interminabile si nu duceau la nimic cu care sa se inbunatateasca ceva,doar numai de dorul sa-i dam de lucru lui Florin.
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2366
- București
- 64
Likes given: 573Likes received: 1289
buna ziua tuturor si buna ziua domnule apian.prin felul meu de a fi si a nu deranja insa carcotas pana in maduva oaselor,nu inteleg nimic din acest minunat clasament cu toate ca dl.bodeanu a incercat sa imi explice unele lucruri.nu vreau sa fiu inteles gresit dar cum se avanseaza in clasament?cate turnee trebuie sa ai sau ce fel de clasari?am tot sperat sa intru in top 100 mai ales dupa rezultatele din ultimele concursuri nu teribil de bune dar pe acolo.va doresc o dupa-amiaza linistita si astept sa fiu luminat!
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi postbuna ziua tuturor si buna ziua domnule apian.prin felul meu de a fi si a nu deranja insa carcotas pana in maduva oaselor,nu inteleg nimic din acest minunat clasament cu toate ca dl.bodeanu a incercat sa imi explice unele lucruri.nu vreau sa fiu inteles gresit dar cum se avanseaza in clasament?cate turnee trebuie sa ai sau ce fel de clasari?am tot sperat sa intru in top 100 mai ales dupa rezultatele din ultimele concursuri nu teribil de bune dar pe acolo.va doresc o dupa-amiaza linistita si astept sa fiu luminat!
Adică, erați egal cu dumneavoastră înșivă.
Se punctează în clasament cele mai bune 3 Turnee A+ (din ultimele 5), cele mai bune 6 Turnee A (din ultimele 7) și cele mai bune 3 turnee B (din ultimele 4) dintre toate turneele la care ați participat în ultimele 12 luni.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postAcum e tarziu, atunci n-ati avut nimic impotriva.
M-ati ignorant atunci, asa cum o faceti si acum.. cu toate "laudele" pentu faptul ca am participat la 4 turnee A in februarie.
Eu nu vanez puncte. Am avut barbatia sa joc la Topoloveni, si chiar daca mi s-a rupt paleta in timpul primului meci din inferioare am continuat turneul incercand 3 palete..
Postat în original de Dan12 Vezi postBuna seara,
Inainte sa faceti modificarile la care faceti referire trebuie sa revedeti in istoricul turneelor 2015 - faptul ca la turneul din 9 mai de la Valeni de Munte pentru locurile 9-16 ati acordat 11 puncte. Nu cred ca vreti sa modificati toate turneele din urma. Este drept sa punctati 11 puncte si la Baicoi.
Comentariu
Nu sint acum la calculator,dar o sa incerc sa va raspund si fără situația exactă în față :
Luăm ca exmplu turneele A:
- trebuie să aveți cel puțin 7 în ultimele 12 luni, din care se vor puncta cele mai bune 6
- dacă mergeți la al 8-lea, acesta trebuie să fie mai bun decât primul din cele 7 ... si tot asa în continuare ... rămân in schema doar ultimele 7.
- dacă trec 12 luni fără să jucați încep să dispară unele din primele turnee
- trebuie să faceți mai multe puncte decât alții la alte turnee ... aici nu-i o problemă pentru că am observat că punctajele mari, date de mediile jucătorilor din top, s?nt mai des întâlnite in zona dvs decât la mine, de exemplu
- si vorba lui noro, decât să joci relativ slab, daca ai suficiente turnee mai bine nu participi pentru a nu scădea în clasament
La fel pentru B cu 3 din 4 si A+ cu 3 din 5.
Mai revin cu date concrete cand ajung la laptop.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Pt dan12
V-am explicat treaba cu Valenii ... n-are nici o legătură cu turneul de la BaicoiTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Si inca un lucru sa va fie clar referitor la Turneul B de la Baicoi. Toti jucatorii de la sectiunea Amatur (MP<19) au luptat pentru calificare in inferioare cu cate 2 jucatori de Open, iar dumneavoastra ati punctate dupa Grila de Amatori. Va mai spun inca odata FITI DREPT. Ori punctati 10 puncte pentru locurile 9-16 (exact cum ati punctate initial) sau 11 puncte ca la Valeni. NU 8 PUNCTE. Nu ne considerati prosti si nici nu puteti sa faceti ce vreti.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de FlorinBN Vezi postPt dan12
V-am explicat treaba cu Valenii ... n-are nici o legătură cu turneul de la Baicoi
Comentariu
Faptul ca nu vreți sa înțelegeți grila de punctare nu ma face pe mine nedrept.
Există un clasament al turneului si o grilă de punctare care este diferită față de anul trecut ... in rest nu e treaba mea cat de mult au luptat unii sau câte palete s-au rupt pe ring
... iar modificările de punctaj vi le-am postat acu vreo 2 săptăm?ni. .. ați văzut că vor fi mai mici ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Atunci de ce ati punctat initial 10 puncte..?
N-a fost un turneu Open-Amatori?
Eu tot atunci v-am scris pe forum
Comentariu
Pentru ca am crezut ca au fost doua turnee, fiind două clasamente ... dar mi-ati atras atenția că s-a jucat la grămadă si trebuie sa punctez tot turneul dupa grila de open ... asa ca incepand cu locul 33 se iau 8p
Mie mi se pare ok, tot nu-mi dau seama de ce credeti ca am gresit ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi post... in rest nu e treaba mea cat de mult au luptat unii sau câte palete s-au rupt pe ringPostat în original de FlorinBN Vezi postNu este important sa castigi! Este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:40.Procesare...X
Comentariu