Nu mai discutam, iar motto-ul sigur nu l-ati inteles.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 44 (0 members and 44 guests)
-
se pare ca nu toti jucam de placere... de doua puncte in plus atarna fericirea unor jucatori.
Si apropo de moto-uri, mai era unul foarte interesant si in ton cu discutia de mai sus : cine nu stie sa piarda, nu merita sa castigeJOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
Gasiti toate informatiile in fisierul excel, puteti sa ma intrebati apoi ce nu intelegeti de acolo.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
open 29+2, loc1=42p
amatori 17+1, loc1=27
incepatori 10+2, loc1=18
... turneu foarte tare, in concluzie ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
S-a stabilit când se va face urmatoarea actualizare a clasamentului,inainte sau dupa A+ -ul din 2 Aprilie din București?
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi posthttp://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 01 mar 2016 actualizat cu turneele de la:
Sibiu - 06 feb (A)
Brăila - 06 feb (A)
Ploiești - 13 feb (A)
Roman - 13 feb (A)
București - Viva - 20 feb (A)
Oradea - King Pong - 20 feb (A)
Topoloveni - 27 feb (A)
Craiova - 06 feb (B)
Pitești - 14 feb (B)
Bistrița - 17 feb (B)
Turda - 20 feb (B)
Miercurea Ciuc - 20 feb (B)
Brașov - 20 feb (B)
Sibiu - 25 feb (B)
Arad - 27 feb (B)
Dej - 27 feb (B)
Regulament Clasament: http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Cls_reg.php
Urmatoarea actualizare: 04 aprilie 2016 - sau cu o saptamana mai devreme, ramane sa stabilim ...
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Actualizarea clasamentului (Clasament 1 Aprilie 2016) se va face cu o săptăm?na înainte de Turneul A+ de la București, imediat după postarea clasamentelor turneelor din 26.03.2016.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Buna seara! tot respectul d-nul FLORIN APIAN...tin sa mentionez ca s-a facut o greseala la numele meu in primul rand si totodata in clasament.numele meu este ONOFREI PETRU nu ONUFREI...eu am 6 turnee la care am participat si 3 le-ati bagat la ONUFREI PETRU si 3 la ONOFREI PETRU...practic sunt aceeasi persoana.Va rog sa rectificati punctajul,MP-ul adaugandu-mi cele 3 turnee la care am participat.
turneu A DEJ-17.10.2015...Turneu B CLUJ-05.12.2015...Turneu B CLUJ-19.12.2015...Turneu A ORADEA-23.01.2016...Turneu B TURDA-20.02.2016...Turneu B DEJ-27.02.2016. VA MULTUMESC !
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Domnule Apian as avea o intrebare si o rugaminte daca se poate?!
1. Cand actualizati clasamentul, inainte sau dupa turneul A+ de la București?
2. M-am inscris la turneul A+ de la București la categoria avansati insa dupa turneul de la Mediaș nu stiu daca am urcat sau nu la open pentru ca nu prea ma descurc cu aceasta noua formula de calcul . Intreb acest lucru ca sa stiu ce sa fac?! Pentru ca in cazul in care actualizati clasamentul mai repede si am promovat la open va trebui sa ma retrag de la turneul A+ ca nu am cum participa duminica. Va rog sa ma lamuriti daca e posibilLemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
Postat în original de krisztalori Vezi postDomnule Apian as avea o intrebare si o rugaminte daca se poate?!
2. M-am inscris la turneul A+ de la București la categoria avansati insa dupa turneul de la Mediaș nu stiu daca am urcat sau nu la open pentru ca nu prea ma descurc cu aceasta noua formula de calcul . Intreb acest lucru ca sa stiu ce sa fac?! Pentru ca in cazul in care actualizati clasamentul mai repede si am promovat la open va trebui sa ma retrag de la turneul A+ ca nu am cum participa duminica. Va rog sa ma lamuriti daca e posibil
Comentariu
Clasamentul se actualizeaza cu o saptamana inainte, duminica seara, daca-s postate toate clasamentele din sambata respectiva ... daca nu, atunci luni dimineata.
Mediaș Amatori:
MT = 17 (16.68 )
Nr.juc. = 72
P = MT+2 = 19
Loc 1 = 28p
Punctaj Kriszta:
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/pla...d&locs=Sanpaul
Turneul de 21p din iunie 2015 dispare si intra cel de 28p
MP vechi = 18.63
MP nou = 19.50 - Open
... deci ce ti-au prezis colegii s-a adeverit ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Postat în original de krisztalori Vezi postDomnule Apian as avea o intrebare si o rugaminte daca se poate?!
2. M-am inscris la turneul A+ de la București la categoria avansati insa dupa turneul de la Mediaș nu stiu daca am urcat sau nu la open pentru ca nu prea ma descurc cu aceasta noua formula de calcul . Intreb acest lucru ca sa stiu ce sa fac?! Pentru ca in cazul in care actualizati clasamentul mai repede si am promovat la open va trebui sa ma retrag de la turneul A+ ca nu am cum participa duminica. Va rog sa ma lamuriti daca e posibil
Lori, raspunsul il ai cu 2-3 posturi mai devreme:
Postat în original de marcelgiosan Vezi postActualizarea clasamentului (Clasament 1 Aprilie 2016) se va face cu o săptăm?na înainte de Turneul A+ de la București, imediat după postarea clasamentelor turneelor din 26.03.2016.FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Postat în original de FlorinBN Vezi postClasamentul se actualizeaza cu o saptamana inainte, duminica seara, daca-s postate toate clasamentele din sambata respectiva ... daca nu, atunci luni dimineata.
Mediaș Amatori:
MT = 17 (16.68 )
Nr.juc. = 72
P = MT+2 = 19
Loc 1 = 28p
Punctaj Kriszta:
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/pla...d&locs=Sanpaul
Turneul de 21p din iunie 2015 dispare si intra cel de 28p
MP vechi = 18.63
MP nou = 19.50 - Open
... deci ce ti-au prezis colegii s-a adeverit ...Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Turnee.php - Turnee Amatur intr-o noua prezentare.
Se pot face filtre dupa An/Luna, Zona/Judet/Localitate ... voi introduce in curand si o caseta de Cautare (dupa Localitate sau Denumire turneu ... sau dupa un jucator care a participat candva in Amatur, chiar daca nu mai figureaza in clasament - poate va fi nevoie de o caseta suplimentara pentru asta).
In coloanele CLS si Forum exista linkuri pentru Clasamentul turneului (voi modifica si aici formatul) si pentru Topicul de pe forum, iar in coloana Photo va aparea numarul de poze incarcate pentru turneul respectiv.
In coloana Sistem/Nr juc ma gandesc sa introduc categoriile turneului (Open, Avansati, Incepatori sau Amestecati) si numarul de jucatori de la fiecare categorie ( + eventual inca doua filtre).
In dreapta sus apare numarul de turnee filtrate, deocamdata la gramada (A, B, A+).
Mai am inca de lucru, dar cam asta ar fi inceputul.
UPDATED:
Exemplu de cautare turnee:
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Tur...?searcht=final - sint afisate turneele care au la Denumire (sau Localitate) cuvantul cheie 'final' ... la fel va fi pentru Memoriale etc ... dupa ce voi importa denumirile in baza de date.
EDIT
OK, merge si filtrarea dupa jucator, pe langa celelalte:
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Tur...j=trifu+bogdan
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Tur...pincaru+marius
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Tur...j=trifu+bogdan - nume + localitate
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Tur...j=trifu+bogdan - nume + zona
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Tur...j=apian+florin - nume + an
etc
.................
Deocamdata cautarea se face dupa o parte a numelui asa ca pot fi mai multi jucatori care indeplinesc conditia (chiar si introducand numele complet, pot exista dubluri in clasament) ... in dreapta tabelului vor aparea numele acestora si localitatile pentru a se face inca o filtrare suplimentara, daca se doreste.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Deja sintagma "chapeau bas" a devenit un truism în cazul lui FlorinBN.
Probabil cea mai bine organizată bază de date din sportul românesc, accesibilă oricui, oricând și în orice mod (peste 12 filtre de selecție).
Datorită ultimelor âmbunătățiri l-am prins pe Florin că se cam "alintă" dorindu-și o lună cu 4 turnee:
Postat în original de FlorinBN Vezi postSe remarca 3 jucatori care au punctat 4 turnee A in februarie:
Enciu Alexandru, Papacu Bejoli, Sarbu Dan
vreau si eu asa, macar o data
Apian Florin - 173 turnee în 10 ani;
Enciu Alexandru - 160 turnee în 10 ani;
Corcoz Costin - 149 turnee în 8 ani;
Toma Florin - 148 turnee în 6 ani;
Ceacarescu Cristin - 146 turnee în 8 ani;
Nistor Dorel - 145 turnee în 10 ani;
...
Pralea Constantin - 142 turnee în 5 ani.
Probabil, Florin l-a simțit pe Dl. Pralea sufl?ndu-i în ceafă de vrea să bifeze câte 4 turnee lunar.
Super site!
...și cică astă e abia începutul.
Postat în original de FlorinBN Vezi postMai am inca de lucru, dar cam asta ar fi începutul.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5722
- Fălticeni
- 64
Likes given: 953Likes received: 1430
Intr adevar totul arata absolut remarcabil! Am gasit o eroare: frunzarind clasamentul veteranilor pe prima pozitie am gasit o pe dna Sicoe,aici trebuie corectat,stim cu totii ca are putin peste 30 de ani ..sau ma rog .. asa arata .N ar fi bine rubrica asta sa contina numai numele mosnegilor?of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
organizator tehnic- 15.sep.2011
- 3293
- Giurgiu
- 57
Likes given: 746Likes received: 657
Vreau si eu sa-l felicit pe d-l Apian, ca tot a venit vorba de munca dansului in circuitul Amatur, mi se pare ca face o munca admirabila cu multa pasiune. Mi-as dori sincer si fara umbra de parere de rau sa fie recompensat de la bugetul Amatur pe masura muncii depuse.
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6974
- Blaj
- 67
Likes given: 196Likes received: 456
Postat în original de marcelgiosan Vezi postDeja sintagma "chapeau bas" a devenit un truism în cazul lui FlorinBN.
Probabil cea mai bine organizată bază de date din sportul românesc, accesibilă oricui, oricând și în orice mod (peste 12 filtre de selecție).
Datorită ultimelor âmbunătățiri l-am prins pe Florin că se cam "alintă" dorindu-și o lună cu 4 turnee:
Ce spun datele despre recordmanii participărilor la turneele AmaTur:
Apian Florin - 173 turnee în 10 ani;
Enciu Alexandru - 160 turnee în 10 ani;
Corcoz Costin - 149 turnee în 8 ani;
Toma Florin - 148 turnee în 6 ani;
Ceacarescu Cristin - 146 turnee în 8 ani;
Nistor Dorel - 145 turnee în 10 ani;
...
Pralea Constantin - 142 turnee în 5 ani.
Probabil, Florin l-a simțit pe Dl. Pralea sufl?ndu-i în ceafă de vrea să bifeze câte 4 turnee lunar.
Super site!
...și cică astă e abia începutul.
Multumim domnului Giosan ca ne-a confirmat acest fapt, iar domnului Florin Apian ii multumim pentru truda pasionala in perfectionarea interfetei de comunicare a amaturistilor de pretutindeni.
Comentariu
Dupa turneul de la Rm. Valcea mi s-a intarit o concluzie mai veche, anume: nivelul jocului de la incepatori nu e atat de "jalnic" precum se asteptau mai toti la infiintarea acestei categorii. Dimpotriva, in ciuda mediilor scazute, jocul multora (unii fara medie) este chiar de avansati. In atare conditii, sa participi la incepatori si sa fii "remunerat" cu punctele ce rezulta acum din grila Amatur, hmmm, e cam absurd. Asta prin prisma multor aspecte.
Spre exemplu, e un paradox cum o victorie in grupele inferare la incepatori iti garanteaza 6 puncte (indiferent de numarul de participanti), pe cand, in baza aceleiasi grile, o calificare in superioare iti aduce 7 puncte, iar o victorie in superioare (fara calificare) pare sa ramana fara punctare. Ma intreb, doua victorii in inferioare, fara calificare, cu cat vor fi punctate? Cu acelasi nr. de puncte ce cel de la calificarea in superioare? Cam ciudat!
In concret, sa luam cazul turneului de la Rm. Valcea, cu 59 de participanti => P= MT+2 (48-63 de participanti). Media primilor 16 este de 9.42, ceea ce inseamna ca nu se va rotunji la 10. Asadar P va fi 9+2=11. Potrivit grilei Amatur, locurile 33-48 (nu am mers pe varianta 33-64 pentru ca nu are aplicare pentru cei calificati in superioare) intra in segmentul de grila P minus 3. In consecinta, un calificat in superioare primeste 11-3 = 8 puncte. O victorie in superioare, fara calificare, nu iti aduce nimic, intrucat calificatii in eliminatorii de la acest turneu se incadreaza la 17-24 (24 de calificati au fost din superioare, pe un tablou de 32 cu bye-uri) si primesc P-2, adica 11-2= 9 puncte. Aici apar niste nebuloase greu de inteles. Daca intre o calificare in superioare si o calificare in eliminatori este de doar un punct, cat primeste acela care are o victorie in superioare dar nu se califica? (la Valcea nu a fost nimeni cu o victorie in superioare si necalificat mai departe, dar asta nu rezolva problematica). In mod similar, putem vorbi de cel cu doua victorii in inferioare (necalificat) si cel calificat in superioare... (in cazul acesta, pare sa fie chiar acelasi numar de puncte acordat).
Un alt exemplu concret, la turneul de la Vintu de jos, o victorie iin nferioare a fost rasplatita cu 6 puncte, iar o victorie in superioare cu 7 puncte (e.g. Florin Manitiu... sper ca nu se supara ca i-am folosit numele). "Zero victorii" in superioare s-a "remunerat" tot cu 7 puncte (e.g. Zamfirescu Ion; de asemenea, imi cer scuze daca am deranjat cu folosirea numelui... l-am luat aleatoriu din clasamentul turneului de la Vintu de jos). Minunat! Cel fara victorie in superioare a primit tot 7 puncte. Daca ar fi fost unul cu doua victorii in inferioare dar necalificat... ar fi primit tot 7 puncte???
Fara suparare, chiar daca vorbim de incepatori, grilele de punctaj nu sunt pe masura si poarta multe nebuloase. O idee ar fi ca la incepatori sa se faca MT-ul cu primii 8 jucatori, nu 16, iar calificarea in superioare si eliminatorii sa fie diferentiata in punctaj, la fel si victoria/victoriile din superioare/inferioare. Si la incepatori nivelul nu este cu mult in spatele ultimelor linii de la avansati... si este aproape la fel de epuizant.
Multi jucatori buni (intermediari, foarte aproape de avansati) prefera sa nu mai mearga la incepatori intrucat isi strica media chiar daca ajung spre fazele inaintate...
Si inca o chestie. Cand se fac turnee cu amatori si incepatori, cei de la avansati ar trebui,de asemenea, sa primeasca, zic si eu, ceva mai multe puncte pentru 0 victorii in inferioare, respectiv pentru una si doua victorii (cu necalificare) in inferioare. Nu mai este "carnea de tun clasaica" prezenta in acele grupe. Prezenta si victoria din grupele inferioare-avansati ar trebui sa cantareasca mai mult in inferioare. In fine...
Consider ca trebuie regandite putin grilele separate de incepatori (aici mai mult) si avansati (pentru inferioare, e.g. 7 puncte prezenta, 8 puncte o victorie, 10 puncte doua victorii (fara calificare)... si apoi sa reintre schema cu 12 puncte calificarea in superioare s.a.m.d. fara schimbari).
Ce se citeste mai sus sunt simple observatii fundamentate pe logica si echitate, alaturi de unele propuneri care trebuie luate ca atare, nu ca reprosuri sau paie pentru "scandal".Limba este ?nt?iul mare poem al unui popor (Lucian Blaga)
Comentariu
Nu am timp acum pentru un studiu mai detaliat, dar in conditiile actuale, cu limitele de 12 respectiv 19 de trecere de la o categorie la alta, punctajele de la Incepatori mi se par suficient de mari.
Este normal ca atunci cand turneul este mai mare decat de obicei sa se ingramadeasca mai multi jucatori pe acelasi numar de puncte - n-am cum sa fac altfel, decat daca mai cresc punctajul pentru locul 1 - ceea ce va duce la situatii oarecum anormale, in care un incepator sare direct la Open dupa primul lui turneu.
Astept propuneri concrete care sa tina cont de punctajele de la toate categoriile.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:49.Procesare...X
Comentariu