Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
...speram sa nu fie cu ..functii integrabile..sau integrande.......sa avem nevoie de un program special pt a-l calcula[rankingul...]...Io zic ca ne complicam ..existenta.........sau poate nu......pt ca in pauzele dintre seturi o sa avem ..ocupatie.....
La calculul ratingului sunt in formula doar 2 cunoscute: punctele tale si punctele adversarului daca castigi faci puncte ,daca pierzi pierzi puncte. SIMPLU
Vom incepe cu Mini-Amaturul din aprilie, sa vedem cum merge;
In Amatur-seniori un timp vor functiona in paralel cele doua sisteme, probabil incepand cu luna mai ... pana cand se va considera ca noul clasament este bun ...
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Ai fost "onorat" cu 12 puncte pentru locul obținut la turneul de la Bacău, dar, în același timp, ți-a expirat un turneu de 12 puncte din Martie 2015 (Focșani).
12 - mar, 2016 ?nseamnă 12 puncte obținute în Martie 2016. 10 - apr, 2015 ?nseamnă 10 puncte obținute în Aprilie 2015, puncte care nu se vor mai regăsi în clasament luna viitoare tocmai pentru că expiră.
Ca să crești în clasamentul de luna viitoare trebuie pe de o parte să acoperi cele 10 puncte care ?ți expiră și pe de altă parte să mai participi și la alte turnee pentru a obține puncte în plus.
Pentru toată lumea care poate avea genul acesta de dileme, Florin trece în pagina personala de pe www.amatur.ro ultimele 5 linii din clasament (ultimele 5 luni) pentru a putea observa de ce crește, scade sau rămâne nemodificat punctajul total din clasament.
Pe pagina principala exista o caseta de cautare unde se pot introduce nume de jucatori sau localitati, fiind afisate rezultatele gasite in Clasament, Turnee si Calendar 2016 ... se pot accesa apoi linkurile respective ...
Buna seara. In clasament apar cu 125 de puncte in martie iar in aprilie cu 138.Am obtinut 18 puncte la turneul din giurgiu.Cred ca ar fi trebuit sa am 143. Ma puteti ajuta cu o lamurire? Musat Catalin
Aveati 6 turnee A, ati facut 18p la al 7-lea, dar conform regulamentului actual cel mai slab din cele 7 nu se pune (adica cel de 5p), deci ati crescut doar cu 13p.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Salut. Florin, revin la post 1805, am vazut ca ai intervenit. Totusi am o neclaritate.
Turneul cu pricina NU apare acum la Iancu George, (care a fost inscris eronat cu numele
de Iancu Gheorghe) la turnee jucate (ar fi al treilea B).
Poate ma lamuresti. Multumesc !
Buna,
In clasamentul Amatur apare de două ori Adria VUCA, în Bocșsa, CS și în Reșița, CS. Se poate realiza contopirea celor două poziții și înregistrarea doar pe Bocșa?
Vladoiu Gelu - Brașov
Corocaescu Cristian - Suceava
Trocan Nicolae - Mioveni
Bulubasa Nicusor - Comănești
Dan Andrei - Piatra Neamț
Rada Florin - Pitești
Lungu Marius - Oravita
Tintas Adrian - Sighetu Marmatiei
Lorincz Ferenc Attila - Sanpaul
Fratila Robert - Filipestii de Targ
Balauca Cornel - Botoșani
Pandele Ionel - Giurgiu
Carnu Eugen Jr - Bacău
Panait Genu - Teisani
Istrate Andrei - București
Teica Radu - Targu Jiu
Balint Andreea - Dumbravita
Bobi Mario Andrei - București
Nechita Alexandru - Agnita
Radu Doru - Targu Mureș
Jecu Aurelian - Navodari
Vasiliu Dan - Panciu
De la Open la Amatori:
Ursulean Vasile - Straja
Toader George - Agnita
Zainescu Corneliu - Galați
David Madalina - Barlad
Suditu Andrei - Campina
Sava Petru - Cluj Napoca
Camarasiu Tiberiu - Cluj Napoca
Iliescu Dan - Pitești
Budurascu Marius - Ramnicu Valcea
Pietris Nicusor - București
Buna ziua, va rog sa cumulati inscrierile din clasament cu numele Baiu Tudorel si Baiu Teodor din Brașov. Numele corect este Baiu Teodor. Am gresit eu inscrierea la turneul de la Brașov.
Multumesc.
Buna ziua dle Apian, va rog frumos sa va uitati la Turneul de la Tg.Neamț din 09.04.2106.
Eu cred ca acolo trebuia sa primesc 16puncte.
Deoarece am ocupat locul 17-18 impreuna cu dl.Anton Florin si cred ca ar trebui sa primim P-3puncte(adica 19-3) pentru locurile 17-24, conform grilei in vigoare.
Poate gresesc dar cred ca asa este corect - deoarece ne-am calificat din grupele superioare si am sustinut si un tur eliminatoriu. Iar restul au primit BYE.
Cu respect va rog sa analizati aceasta situatie.
Multumesc!
Buna ziua Dl. Apian, am o situatie in clasamentul Amatur acolo unde am de fapt 2 conturi, neintelegerile s-au produs deoarece pe un cont sunt trecut cu loc. Cernica si pe altul cu București, va rog sa-mi comunicati ce pasi trebuiesc facuti pentru a unii cele 2 conturi. V-as ruga sa faceti modificarea si sa uniti pe contul de București avand in vedere faptul ca sunt bucurestean, doar locatia o am in Cernica de vreo 8 ani, daca nu e o problema, poate ma contactati sa stim cum procedam.
In alta ordine de idei pe contul de Cernica am observat ca am primit 30 de puncte l-a 2 turnee dar MP e 13, n-ar trebuii sa fie 15, nu stiu intreb,
Cu deosebita consideratie
Comentariu