Nu doar la regionale e diferenta, la A+ si A este aceeasi regula: cei cu 1v si 0v au punctaje mai mici ... grila este postata pe prima pagina si a fost stabilita cu ceva timp in urma.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 51 (1 members and 50 guests)
-
UPDATE:
Pe pagina clasamentului http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php sint in dreapta niste linkuri ... Campionii Judeteni 2013, 2014, 2015 conform clasamentelor de atunci, iar pentru 2016 am modificat sa apara Liderii actuali (conform clasamentului curent), cate 2 openisti si 2 amatori pe fiecare linie.
Liniile sint ordonate in functie de pozitia in clasament a liderilor judeteni.
Mi s-a parut util sa stim care-i al doilea pretendent la titlu fara a mai cauta suplimentar.
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/juc...ch=Lideri_2016
UPDATE 2
Am completat pagina cu un link pentru filtrarea jucatorilor care au minim 5 turnee A si A+, numarul total de turnee A si A+ valabile fiind afisat pentru fiecare jucator alaturi de celelalte date.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator local- 17.dec.2011
- 1304
- suceava
Likes given: 1212Likes received: 497
Salutare ,
Sper sa nu gresesc dar ai pus la mine ca sunt pe locul 197 pe cand saptamana trecuta eram pe 178 , cum de ? Ajuta-ma sa inteleg te rog mult ca nu mai pot sa iau tricoul .... )
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4291
- botosani
- 55
Likes given: 3604Likes received: 1688
Postat în original de mariomoro Vezi postSalutare ,
Sper sa nu gresesc dar ai pus la mine ca sunt pe locul 197 pe cand saptamana trecuta eram pe 178 , cum de ? Ajuta-ma sa inteleg te rog mult ca nu mai pot sa iau tricoul .... )
Poate se dau maieuri pt locul 2 !
Cu un A+ bun la Bistrița si poate 1 sau 2 A-uri foarte bune pana la turneul final te pot readuce in calcule... Treci la antrenamente.
Succes !Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.apr.2014
- 9491
- Nedelea,PH
- 41
Likes given: 9812Likes received: 4524
Postat în original de mariomoro Vezi postSalutare ,
Sper sa nu gresesc dar ai pus la mine ca sunt pe locul 197 pe cand saptamana trecuta eram pe 178 , cum de ? Ajuta-ma sa inteleg te rog mult ca nu mai pot sa iau tricoul .... )FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
Comentariu
Am inteles ca primii 50 din Clasament primesc cate un tricOu la turneul de sfarsHit de an. Port marimea S - Sa Se Stie la ConduCerePoți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.
Comentariu
UPDATE:
Pe pagina turneelor http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Turnee.php apar informatii despre Sistemul de joc (amestecat, Open, Amatori, Incepatori, Juniori) si numarul de jucatori/categorie, numarul total de jucatori/turneu (fara clasamentele separate de juniori - uneori acestia au jucat la mai multe categorii si nu mai iese corect numarul total de participanti).
In functie de aceste date, in partea dreapta sint afisate cateva topuri (primele 10 pozitii, voi mai pune cate un butonel pentru extinderea listelor la primele 100 pozitii, sa zicem):
- Cel mai mare turneu, dupa numarul total de jucatori;
- Zona/Judetul/Localitatea cu cele mai multe turnee;
- Zona/Judetul/Localitatea cu cele mai multe turnee A si A+.
Statistica este facuta pe toata perioada 2006-2016 si se actualizeaza odata cu clasamentul general.
Urmeaza sa refac si pagina jucatorilor (http://www.amatur.ro/tenisdemasa/jucatori.php?Cat=Open, http://www.amatur.ro/tenisdemasa/juc...ch=Lideri_2016 etc) cu functii de filtrare, cautare, topuri (cele mai multe participari, cele mai multe trofee, cele mai multe trofee raportat la numarul de participari ...)
Grafica deocamdata este cea care este , voi mai schimba cate ceva si pe acolo in sezonul urmator.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de marcelgiosan Vezi postLa alcătuirea clasamentului final al sezonului competițional 2015/2016 se va ține cont inclusiv de Turneul Final din 2015, chiar dacă la 1 Noiembrie 2016 - data publicării clasamentului final - se depășesc cele 12 luni menționate în Regulament. Cazul este unul particular datorită decalării datei de desfășurare a TF cu o lună, din Octombrie 2015 în Noiembrie 2016.
- - - Actualizat - - -
De ce nu la-ti programat in 29 octombrie si atunci era OK?
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de spaller Vezi postNu este corect sa se tina cont de turneul final din 2015,daca regula spune ca dupa 12 luni cade turneul respectiv atuci regula sa fie regula ,sa respectam regulamentul nu sa facem tot felul de favoritisme.De ce nu ati programat turneul final la sfarsitul lunii octombrie? Nu toata lumea se poate duce la turneele finale,si atunci ar fi corect sa respectam regulamentul .
Așa cum Clasamentul Final 2015 a ținut cont de Turneul Final din 2014, între cele două turnee finale 2014-2015 fiind un interval de numai 10 luni datorită mutării turneului final din Decembrie în Octombrie, la fel și anul acest vom avea un interval neconvențional între ultimele turnee finale 2015-2016, de 13 luni de această dată.
Am postat erata la Regulamentul AmaTur 2015/2016 citată de dumneavoastră pentru că exact asta a fost: o eroare pe care nu am sesizat-o anul trecut când am elaborat și votat Regulamentul în vigoare și când s-a votat de asemenea mutarea TF din Octombrie în Noiembrie, motivată de condițiile meteo favorabile deplasărilor mai lungi în Noiembrie față de Decembrie.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Postat în original de spaller Vezi postBine tata, asa sa fie cum zici tu, ca doar voi sunteti sefii si oricum faceti ce vreti. OK!
Credeam ca esența AmaTur stă în calitatea prietenilor pe care-i avem si pe care ne place să sperăm că-i vom dobândi în circuit.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Postat în original de marcelgiosan Vezi postFaptul ca v-am răspuns frumos la o postare în care insinuați ca facem "favoritisme" v-a nemulțumit într-o așa de mare măsură, încât transformați dialogul politicos dintre două persoane care nu se cunosc într-o postare lipsită de eleganță, în care renunțați la pronumele de reverență si adoptați un limbaj de lemn specific băieților de cartier?
Credeam ca esența AmaTur stă în calitatea prietenilor pe care-i avem si pe care ne place să sperăm că-i vom dobândi în circuit.
Comentariu
Postat în original de marcelgiosan Vezi postFaptul ca v-am răspuns frumos la o postare în care insinuați ca facem "favoritisme" v-a nemulțumit într-o așa de mare măsură, încât transformați dialogul politicos dintre două persoane care nu se cunosc într-o postare lipsită de eleganță, în care renunțați la pronumele de reverență si adoptați un limbaj de lemn specific băieților de cartier?
Credeam ca esența AmaTur stă în calitatea prietenilor pe care-i avem si pe care ne place să sperăm că-i vom dobândi în circuit.
Imi pare rau domnul Marcel ca v-am suparat asa de rau,dar am vorbit cu tu, tinand cont ca suntem aproape deodata, si nu mi-am dat seama ca sunteti asa de sensibil ,dar sa stiti ca in amatur joaca tenis de masă si baietii de cartier ,(asa cum sant eu) ,nu numai doctorii,profesorii si inginerii asa ca trebuie sa ne coboram la nivelul fiecaruia.Cu scuzele de rigoare! Sper sa ne intilnim sa ne facem prieteni.Este normal sa va convina, pt ca voi ati avut de parcurs 86 km pana la Focșani dar noi de la Bistrița 450km.As vrea sa vad daca s-ar organiza turneul final la Cluj sau Bistrița ati veni?
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11651
- Timișoara
Likes given: 1417Likes received: 5053
Turneul Final este un eveniment foarte important in Amatur. Cine are pasiunea asta si iubeste tenisul de masa, cred ca poate face un efort, o data pe an, pentru a merge dintr-un colt al tarii in celalalt. Mai cunosti alti oameni, mai vezi un oras pe care altfel, poate, nu ai ocazia sa-l vizitezi si-asa mai departe...
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2366
- București
- 64
Likes given: 573Likes received: 1289
buna seara tuturor.imi pare foarte rau sa vad ca se ajunge la polemici,intepaturi si atacuri cu substrat sau la vedere.atunci cand in urma cu doi ani am inceput sa re joc totul i sa datorat bunului prieten bogdan filimon butelie care m-a ajutat sa depasesc un moment greu din viata.am intalnit oameni deosebiti in acest circuit.nu aruncati cu noroi unii in altii.eu nu comentez nimic despre sistemul de punctare sau clasament,la turneul final 2015 de la focsani am abandonat grupele inferioare dupa doua victorii moartea unui prieten a contat mai mult decat orice clasament.mai ganditi-va inainte sa da-ti cu ciomagul.pe 3 octombrie se implineste un an de cand a murit bogdan.sanatate tuturor
Comentariu
Postat în original de Kralizec Vezi postTurneul Final este un eveniment foarte important in Amatur. Cine are pasiunea asta si iubeste tenisul de masa, cred ca poate face un efort, o data pe an, pentru a merge dintr-un colt al tarii in celalalt. Mai cunosti alti oameni, mai vezi un oras pe care altfel, poate, nu ai ocazia sa-l vizitezi si-asa mai departe...
Comentariu
Postat în original de spaller Vezi postEu in ultimii 4 ani am participat la 3 turnee finale Sf.gheorghe,Brașov,Sf.gheorghe.Sa ne vedem la anul in Bistrița.Doamne ajuta!
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5722
- Fălticeni
- 64
Likes given: 953Likes received: 1430
Dumea Lucian-Bacău.. roaga modifcare domiciliu Romanof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Corbu Mihai Cosmin, Corbu Cosmin - Pitești ... mai apare pe undeva mai demult si Corbu Mihai ... daca este acelasi jucator postati aici pana pe 31 oct, altfel il las asa cum apare inscris la fiecare turneu.
La fel si pentru Lascu Marius - Dumbravita/Timisoara.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Echipa AmaTur- 01.nov.2009
- 4988
- Pitești
- 65
Likes given: 492Likes received: 1557
Postat în original de FlorinBN Vezi postCorbu Mihai Cosmin, Corbu Cosmin - Pitești ... mai apare pe undeva mai demult si Corbu Mihai ... daca este acelasi jucator postati aici pana pe 31 oct, altfel il las asa cum apare inscris la fiecare turneu.
La fel si pentru Lascu Marius - Dumbravita/Timisoara.
Comentariu
Acelasi jucator Lascu Marius ...localitatea poate ramane Timișoara.....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015
Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine
Comentariu
organizator local- 06.mar.2012
- 1548
- Resita
- 51
Likes given: 197Likes received: 74
Imi cer scuze dar as dori sa stiu de ce nu se iau in calcul si turneele din luna noiembrie 2016 pana la desfasurarea Turneului Final asa cum este prevazut in Regulamentul Amatur 2015/2016:
"B. Distincțiile circuitului AmaTur
Pe baza punctajului final se acordă următoarele distincții:
? Campion AmaTur România ? cel mai bine clasat în clasamentul general;
? Campion județean AmaTur ? Categoria Open;
? Campion județean AmaTur ? Categoria Amatori;
? Campion Junior AmaTur ? cel mai bine clasat junior în clasamentul general;
? Lady AmaTur ? cea mai bine clasată fată în clasamentul general;
? Maestru AmaTur ? cel mai bine clasat Old-boys în clasamentul general;
? Special AmaTur ? cel mai bine clasat jucător cu dizabilități în clasamentul general;
? Globe Trotter AmaTur ? jucătorul cu cele mai multe participări la turnee.
Clasamentul anului în curs se definitivează înainte de disputarea Turneului Final, care este de tip A+, și cu această ocazie se stabilesc Campionii AmaTur din fiecare județ, atât la Open, cât și la Amatori, (se premiază cu medalie și diplomă primii clasați din fiecare județ, cu condiția să dețină minim 5 turnee A si A+ în ultimele 12 luni)."
Va mulțumesc.Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Răspunsul e simplu. Anul acesta clasamentul s-a actualizat la data de 1 a fiecărei luni (?n speță 1 Noiembrie), următoarea actualizare urmând să aibă loc abia pe 1 Decembrie 2016, adică după TF.
Festivitatea de premiere de la TF impune ca necesară această perioadă rămasă până la TF pentru stabilirea ultimelor detalii logistice.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 01 nov 2016 actualizat cu cele 23 turnee - 1 A+, 12 A si 10 B - din luna octombrie:
Bistrița - 01 oct (A+)
Călărași - 01 oct (A)
Oradea (King Pong) - 08 oct (A)
Botoșani - 08 oct (A)
Topoloveni - 08 oct (A)
Baia Mare - 15 oct (A)
Comănești - 15 oct (A)
Arad - 15 oct (A)
Roman - 22 oct (A)
Dej - 22 oct (A)
București (Top Tenis) - 22 oct (A)
Mediaș - 29 oct (A)
Valenii de Munte - 29 oct (A)
Pitești - 02 oct (B)
Brașov - 08 oct (B)
Batos - 08 oct (B)
Sibiu - 15 oct (B)
Buzău - 15 oct (B)
Targoviște - 15 oct (B)
Ploiești - 15 oct (B)
Timișoara - 22 oct (B)
Brăila - 22 oct (B)
Bistrița - 26 oct (B)
Regulament Clasament: http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Cls_reg.php
Urmatoarea actualizare: 28 nov 2016
------------------------------------------------------------------------------------------
Schimbari de categorie:
De la Amatori la Open:
Dena Corneliu - Giurgiu
Braniste George - Bacău
Spoiala Cristinel - Focșani
Janosi Attila - Targu Mureș
Dan Andrei - Piatra Neamț
Motorga Dorin - Targu Mureș
Predescu Levente - Miercurea Ciuc
Valeanu Vlad - Bacău
Toader George - Agnita
Szalay Liviu - Oradea
Cherhat Dumitru - Cluj Napoca
Ursu Teodor - București
Tipu Vlad - Iași
Dobrin Adrian - Targoviște
Tanc Florin - Oradea
Hodis Andrei - Gherla
Botirca Sorin - Topoloveni
Buruiana Petru - Piatra Neamț
Beica Florin - Gherla
Chirita Cristian - Călărași
Muntoiu Theodor - Pitești
Petric Sorin Satu Mare
Hurloi Gelu Cluj Napoca
Popute Remus Oradea
Parus Lilian - Oradea
Steopan Darius - Dumbravita
Alexandru Constantin - București
De la Open la Amatori:
Padurariu Costel - Brașov
Dumitrescu Dan - Piatra Neamț
Voin Doru - București
Bodeanu Dan - București
Bradatan Lenuta - București
Stanciulescu Bogdan - Brașov
Ion Sebastian - Buftea
Mocanu Marius - București
Molnar Arnold - Miercurea Ciuc
Nagy Lorincz - Carei
Dumitrescu Mircea - Ploiești
------------------------------------------------------------------------------------------
Jucatori prezenti (luna octombrie) - 1090 din care cu:
1 turneu: 699
2 turnee: 267
3 turnee: 87
4 turnee: 28
5 turnee: 8
6 turnee: 1
Jucatori cu cate 6 turnee:
Pop Sabin - Targu Mureș
Jucatori cu cate 5 turnee:
Verdet Adrian - Oravita
Stoica Mihai - Mioveni
Bratescu Adrian - Targoviște
Safta Alexandru - Targoviște
Cecan Vasile - Timișoara
Jichici Svetozar - Timișoara
Pralea Constantin - Alba Iulia
Carjan Dumitru - București
Jucatori cu cate 4 turnee:
Enciu Alexandru - Slobozia
Avram Victor - Arad
Daneliuc Gabi - Sibiu
Apian Florin - Bistrița
Sufletel Radu - Alba Iulia
Ceacarescu Cristian - Slobozia
Kaposta Victor - Arad
Rojnita Sebastian - Bacău
Vlase Gheorghe - Slobozia
Popa Mircea - Brașov
Braniste George - Bacău
Ciortescu Cristi - Iași
Lunca Razvan - Târnaveni
Padurariu Costel - Brașov
Lovin Eusebiu - Comănești
Ursulescu Ioan - Bacău
Iacob Gabriel - Iași
Bogza Dragos - Iași
Istrate Cristian - București
Valeanu Vlad - Bacău
Dospinescu George - București
Dinu Gheorghe - București
Dobrin Adrian - Targoviște
Pralea Marius - Botoșani
Neagoe Costin - București
Suciu Sergiu - Turda
Delimart Alexiana - Targoviște
Gusan Boris - TurdaTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:52.Procesare...X
Comentariu