Postat în original de GeluBv
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 43 (0 members and 43 guests)
-
senior
- 20.ian.2015
- 1426
- buftea
- 57
Likes given: 145Likes received: 461
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Desi e greu de implementat, orice trecere intre categorii ar trebui sa aiba un histerezis, adica treci la open la MP>21 si revii la amatori cand MP <20. Doar daca se poate tine cont exclusiv de tipul de jucator: E, O, A sau I.
Cum acolo scrie de toate: F, H, J, L, samd, nu cred ca se poate face o selectie dupa acel camp din clasament. Ramane tot comparatia primara, MP cu pragurile convenite.TsE
Comentariu
Sunt multi jucatori foarte buni cu MP 0 , dar jucatori de open sau poate chiar Elite ceva nu e ok!
Comentariu
...un zvon,careva, cu data cand apare clasamentul actualizat? Am facut "scurta" la mana de cate ori am accesat sectiunea asta sa vad daca s-a publicat )JOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 01 mai 2017 actualizat:
Gura Humorului - 29 apr (A+)
Simeria - 22 apr (A)
Pitești - 22 apr (A)
Botoșani - 22 apr (A)
Ciumani (HR) - 22 apr (B)
73 turnee WTTD (B) - http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Tur...0&searcht=wttd
2072 jucatori, din care cu:
1 turneu: 1606
2 turnee: 354
3 turnee: 98
4 turnee: 7
5 turnee: 7
Jucatori cu cate 5 turnee:
Avram Victor - Arad
Verdet Adrian - Oravita
Cotca Dacian - Oradea
Kaposta Victor - Arad
Ghile Ioan - Oradea
Cotca Diana - Oradea
Cotca Rares - Oradea
Jucatori cu cate 4 turnee:
Birtalan Laszlo - Oradea
Curut Gabriel - Timișoara
Mutrescu Eugen - Timișoara
Cecan Vasile - Timișoara
Jichici Svetozar - Timișoara
Pop Alexandru - Oradea
Veres Adrian - Timișoara
3776 jucatori punctati in clasament:
_664 E+O, 280 Elite / 384 Open
3072 A+I, 1035 Avansati / 2037 Incepatori
__40 Masters
Urmatoarea actualizare: 30 mai 2017TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Florine, Ciumani, 22?FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Laszlo Levente, cel cu iarba care face ravagii la Open?
Loc 5-8 la A+ ... si se aduna punctele ... Vad o gramada de jucatori buni in acel clasament, care n-au ajuns atat de sus.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Da, de-aia am zis ca revin ... dar pentru inscrieri se poate orienta lumea pana reactualizez ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4639
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 244Likes received: 316
ami vine sa rad nici macar nu am iesit din grupe la g h si primesc o gramada de puncte !!?Ț??? oare e suficient doar sa participi ? eu in ultimele luni am scazut mult decand am schimbat sb si chiar si asa imi creste media ?? nu cred ca e corect!!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1426
- buftea
- 57
Uite Gelule ca a mai trecut o luna si desi am av doar un turneu A si un B am bagat aproape 5 puncte la MP.Pai daca o tin asa (luna trec aproape 4 pct acu aproape 5 !) peste putin timp n-o sa mai am loc nici in Superliga! Punctele(cel putin ale mele si iti mai dau un exemplu)sunt artificial umflate fata de jocul practicat.Acum nici un an in urma cand eram la avansati pe la jumatea clasamentului a fost un turneu B la Targoviște unde s-a jucat la gramada open+avansati si primii 2 din grupa jucau la open iar urmat 2 la avansati! La masa de joc toata lumea se dadea la o parte si nu intelegeam de ce!!! Toata lumea vroia la Avsnsati si nimeni la Open! Am batut tot si m-am calificat la open ! Cand m-a vazut Miron Liviu in grupa superioara la el a zis ca : uite a venit Carne de Tun: Nici atunci si nici acum nu am aflat cine-i Carnea si cine-i Tunul !!! Ma duc la Valeni sambata de pe locul 3 cand in competitie sunt inscrisi jucatori sub mine care ma bat fara drept de apel! Sunt curios daca nu castig nici un meci cate puncte se scad! Nici daca ma nasteam cu paleta-n mana in nici 2 ani de cand am invatat tenis nu puteam sa ajung la punctajul asta! In mod sigur multi nu vor sa i-a puncte si de aici discrepanta intre MP si valoare
Nea Nicu Pietris luna trecuta nu a participat la nici un turneu si a crescut Mp-ul de la 22 la 29!!!!!!!!!!
Comentariu
Putem s-o luam si invers: ati avut un turneu foarte slab care nu reflecta valoarea dvs (si care a expirat), asa ca acum v-ati recuperat punctele.
La fel si pentru dl. Pietris.
De indata ce veti incepe sa jucati slab din nou, probabil se va remedia situatia.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi posthttp://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 01 mai 2017 actualizat:
3776 jucatori punctati in clasament:
_664 E+O, 280 Elite / 384 Open
3072 A+I, 1035 Avansati, 2037 Incepatori
__40 MastersTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1426
- buftea
- 57
Postat în original de FlorinBN Vezi postPutem s-o luam si invers: ati avut un turneu foarte slab care nu reflecta valoarea dvs (si care a expirat), asa ca acum v-ati recuperat punctele.
La fel si pentru dl. Pietris.
De indata ce veti incepe sa jucati slab din nou, probabil se va remedia situatia.
Comentariu
Si acela a fost slab, dar nu mai mult decat A+ul de 14p din aprilie 2016 care s-a sters acum.
La fel si d-lui Pietris, i s-a sters un A+ de 21p ... inteleg ca este frustrant sa cresti in valoare fara sa joci, dar deocamdata acesta este regulamentul votat la sfarsitul fiecarui an.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8121
- Brașov
Likes given: 1599Likes received: 3031
Postat în original de buzatu vasile Vezi postUite Gelule ca a mai trecut o luna si desi am av doar un turneu A si un B am bagat aproape 5 puncte la MP.Pai daca o tin asa (luna trec aproape 4 pct acu aproape 5 !) peste putin timp n-o sa mai am loc nici in Superliga! Punctele(cel putin ale mele si iti mai dau un exemplu)sunt artificial umflate fata de jocul practicat.Acum nici un an in urma cand eram la avansati pe la jumatea clasamentului a fost un turneu B la Targoviște unde s-a jucat la gramada open+avansati si primii 2 din grupa jucau la open iar urmat 2 la avansati! La masa de joc toata lumea se dadea la o parte si nu intelegeam de ce!!! Toata lumea vroia la Avsnsati si nimeni la Open! Am batut tot si m-am calificat la open ! Cand m-a vazut Miron Liviu in grupa superioara la el a zis ca : uite a venit Carne de Tun: Nici atunci si nici acum nu am aflat cine-i Carnea si cine-i Tunul !!! Ma duc la Valeni sambata de pe locul 3 cand in competitie sunt inscrisi jucatori sub mine care ma bat fara drept de apel! Sunt curios daca nu castig nici un meci cate puncte se scad! Nici daca ma nasteam cu paleta-n mana in nici 2 ani de cand am invatat tenis nu puteam sa ajung la punctajul asta! In mod sigur multi nu vor sa i-a puncte si de aici discrepanta intre MP si valoare
Nea Nicu Pietris luna trecuta nu a participat la nici un turneu si a crescut Mp-ul de la 22 la 29!!!!!!!!!!
Dacă vrei să vorbim aici asta este, deși ne vedem peste vreo doua zile la Văleni, dar până atunci iti spun din nou că cel puțin la tine sistemul își face bine treaba.
Vasile, cate pct crezi tu ca meriți dacă intri in primii 8 la Elite? Vasile, unde crezi tu ca ti-e locul în momentul în care ti-ai arătat valoarea pe la avansați (loc 1, etc), ai trecut la open si ai dat cu iarba în toți. Pai nu inteleg, vrei mai jos , iar la turnee esti sus?
Treaba cu carnea de tun pe la turneele B nu se pune. M-as bucura să fie asa, adică să fugă lumea de la masă în scopul de a ajunge la o categorie inferioară, dar află de la mine ca nu este asa. Aici nici nu se dau pct pt MP, ci numai pt cls.
Sunt prea multe de spus, si oricum ai face locul tău este "acolo".
Indiferent la cat ar urca pragul de 27 MP, tu tot acolo vei sta.
Sistemul poate fi păcălit, si sunt multi care o fac, dar sa-ti dau un exemplu de păcăleală să înțelegi că nu-i chiar asa slab.
Este un participant din Brașov care cândva a fost la open si dansa între amatori si open. Când a prins medie de avansați nu a mai participat vreun an, iar media lui a devenit zero. între timp valoarea lui a tot crescut si venea la turnee B unde făcea treaba buna dar media nu creștea. Repet, jucător bun de open. Personal i-am spus să joace la open ca acolo este locul lui . Acum de curând ( la Brașov), a participat la turneu A amatori și a luat locul 1. Sistemul pentru ca a recunoscut valoarea lui l-a sărit cu o palmă mai sus decât valoarea lui. Acum cand se face Elite separat joacă acolo unde ne-a păcălit.
Vasi, tu esti o valoare si sistemul iti arată cine esti!
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1426
- buftea
- 57
Raman la parerea ca se joaca mai mult pt cupe si mai putin pt valoare! Multi vin setati de acasa ca la tirneul X sa nu i-a mai mult de N puncte sa scada la MP sa poata sa mai i-a o cupa! Probabil ca daca se premia MP-ul erau meciurile mult mai tari.Eu propun ca dupa turneul final sa se revizuiasca sistemul de acordare a punctelor adica sa se puncteze foare putin meciurile pan in semifinala(binenteles si mai putin meciurile pierdute) si acolo sa se acorde un spor de puncte suplimentar in functie de locul pe care ai terminat. Ai luat medalie! Ia tata 8-10 pct la MP pe care nu poti sa le scazi decat cel putin intr-un an! Sunt cativa care erau la Avansati cu mine (aveau madie de avansati)si jucau la Open unde nu castigau nici un meci si nu intelegeam de ce!Dupa o perioada intrau din nou la Avansati si pac cupa! Acum au medie de Open si se inscriu la Elite. Pacat ca se intampla asa.Am plecat cu un gust amar de la Pitești cand am vaz o diviz B inscrisa la Avansati turneu pe care binenteles ca l-a castigat la pas si care in urma cu cateva luni dadea de pamant cu multi Openisti si cand lua bataie facea poze la paleta adversarului sa vada ca-i omologata! La punctajele actuale nu o sa se separe valorile parerea mea ca daca tine tot asa o sa fie un INCEST! .Rog Organizatorii Amatur sa i-a in considerare aspectele semnalate de membrii si sa gandim cea mai buna varianta pt dezvoltarea si ierarhizarea amaturului! Avand in vedere clima schimbatoare de la o zi la alta cu care se confrunta Romania - Domilor castigatori de Trofee -vedeti sa nu se schimbe vremea in drum spre casa ca, daca aveti Fiare prin geanta cu echipament s-ar putea sa va Fulgere Al de Sus
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5722
- Fălticeni
- 64
Likes given: 953Likes received: 1430
Postat în original de buzatu vasile Vezi post.Am plecat cu un gust amar de la Pitești cand am vaz o diviz B inscrisa la Avansati turneu pe care binenteles ca l-a castigat la pas
Regulamentul in vigoare a adus unele modificari referitoare la sportivii legitimati in sensul ca jucatoarele divizionare A si SL nu vor mai putea activa in Amatur.
Listele ce se vor regasi aici au menirea de a usura munca organizatorilor cand vor sa verifice daca un anume jucator este legitimat activ si daca are drept de joc in Amatur.
Participantii au deasemeni posibilitatea sa verifice daca un anume jucator inscris la un concurs are drept de joc sau nu si,eventual,sa sesizeze organizatorul
Daca dvs stiati sau ati aflat in timpul concursului ca o legitimata joaca la Avansati de ce nu ati anuntat organizatorul? (poate acestuia i-a scapat amanuntul,confruntat cu multiple probleme)of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1426
- buftea
- 57
Postat în original de cata_60 Vezi postStimate domn chiar in acest subforum, "Organizare Amatur"exista un topic intitulat"Evidenta jucatorilor si jucatoarelor A,B,si SL la zi"care a fost intocmit tocmai pentru a preveni intamplarile de acest fel.Spicuiesc din primul post al topicului respectiv:
Regulamentul in vigoare a adus unele modificari referitoare la sportivii legitimati in sensul ca jucatoarele divizionare A si SL nu vor mai putea activa in Amatur.
Listele ce se vor regasi aici au menirea de a usura munca organizatorilor cand vor sa verifice daca un anume jucator este legitimat activ si daca are drept de joc in Amatur.
Participantii au deasemeni posibilitatea sa verifice daca un anume jucator inscris la un concurs are drept de joc sau nu si,eventual,sa sesizeze organizatorul
Daca dvs stiati sau ati aflat in timpul concursului ca o legitimata joaca la Avansati de ce nu ati anuntat organizatorul? (poate acestuia i-a scapat amanuntul,confruntat cu multiple probleme)
Mai bine Leu intre caprioare decat Leu intre Elefanti! Cu mare consideratie ...un simplu membru!
Comentariu
- 8121
- Brașov
Postat în original de buzatu vasile Vezi postNu am stiut ca nu are dreptul sa joace! Stiam ca div B au dreptul in Amatur conf Mp-ului....
De exemplu la Topoloveni pe 11 feb a jucat la Open si a avut 2v in inferioare. (Nu este de speriat!). Tu esti mai periculos ca ea, asa ca ...
Regulament:
4.1.2 Jucatorii activi legitimati in div B pot participa in AmaTur,la prima participare numai la categ Open/Elite si incepand cu a doua participare acolo unde-i recomanda media.
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1426
- buftea
- 57
Postat în original de GeluBv Vezi postApostol Cerasela avea dreptul sa joace la Avansati cu media 19,5, acum este la open cu 24,5. Daca nu avea medie in statistica Amatur n-ar fi avut dreptul. Iarasi sistemul este bun), a detectat-o, a trimis-o la Open, si daca joaca mai bine de open trece imediat la Elite.
De exemplu la Topoloveni pe 11 feb a jucat la Open si a avut 2v in inferioare. (Nu este de speriat!). Tu esti mai periculos ca ea, asa ca ...
Regulament:
4.1.2 Jucatorii activi legitimati in div B pot participa in AmaTur,la prima participare numai la categ Open/Elite si incepand cu a doua participare acolo unde-i recomanda media.
Comentariu
- 8121
- Brașov
Postat în original de mariusbt Vezi postMi se pare interesant de semnalat ( dupa ce am analizat punctajele acordate la acest turneu ) un aspect pe care il consider inexplicabil .....un amaturist cu medie 10 , .. ( deci abia iesit de la incepatori ) care se inscrie la Open (?) , castiga un singur meci , nu trece de grupa inferioara si obtine 25 pct .....pe de alta parte un " avansat " care ajunge in eliminatorii si pierde primul meci obtine 24 pct .
Undeva e o problema !
Poate ar trebui mai atent analizat accesul celor "fara medie" la punctajele mari corespunzatoare categoriilor superioare .
P.S. Un singur meci castigat poate fi , totusi , o intamplare .
O seara faina tuturor !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:48.Procesare...X
Comentariu