Daneliuc Gabi..alias Mr.Forhand ar vrea ca si in clasament sa apara din Selimbar.. (in loc de Sibiu)..multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 12 (0 members and 12 guests)
-
Spune-i ca daca-l mut la Selimbar si ma face sa schimb toata baza de date (apare in peste 150 de locuri) nu mai poate reveni la Sibiu pana la anu' pe vremea asta.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Nu mai revine..acolo "imbatraneste"..Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Comentariu
Echipa AmaTur- 24.feb.2014
- 4243
- Tulcea
- 46
Likes given: 2137Likes received: 1873
Postat în original de FlorinBN Vezi postTurneele A+ si B raman dupa grilele existente.
Turneele A:
Se ordoneaza toti jucatorii de la fiecare categorie dupa MP si se fac mediile partiale MTx pentru fiecare diviziune a clasamentului (1-4, 5-8, 9-12 sau 9-16, 17, 18-24 etc)
- Loc 1 = MT1-4 + 5p, limitat la 45p
- Loc 2 = MT1-4 + 3p
- Loc 3-4 = MT1-4 + 1p
- celelalte locuri (in afara de 1v si 0v) = MTx ... +/- 1p pentru departajare fata de pozitiile adiacente;
Jucatorii cu 1v sau 0v:
Pentru cei din categorie:
1v = LimInf -2p
0v = LimInf -4p
Pentru cei care joaca la o cat. superioara:
1v = MP-2p
0v = MP-4p
Pentru cei cu MP=0 (orice new entry intra cu MP=LimInf in loc de 0, pentru calculul mai exact al mediilor)
1v = LimInf-2p
0v = LimInf-4p
LimInf = 27 Elite, 20 Open, 10 Amatori
Voi afisa si pe www.amatur.ro/tenisdemasa/info.php saptamana asta.
Cred ca in acest caz regula cu +/-1 punct este insuficienta.
Mulțumesc anticipat pentru lămuriri!
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Daca un jucator favorit se claseaza - din orice cauza - sub pozitia care ar fi putut fi prognozata pentru el va primi punctajul aferent clasarii sale.
Deci se va intampla exact acelasi lucru ca si acum, respectiv atat cei clasati pe locurile 1-4 cat si cei - sa zicem - de pe locurile 9-16 isi vor primi punctele conform valorii turneului.
PS. Ordonarea se va face conform listei de inscrieri, iar punctarea dupa locul din clasamentul turneuluo - conform punctelor indicate de grupurile de pozitii din lista de inscrieri ordonata.FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Mai detaliati un pic, nu mi-e clar care-i problema: câte puncte ia Roman sau ceilalți? ... si ce legătură are cu acel 1p?TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Nu se poate intampla asa ceva, mediile clasamentelor partiale pot fi cel mult egale cu cele adiacente ... deci 9-12 cel mult egal cu 5-8 si doar in cazul in care majoritatea jucatorilor au medii apropiate.
Urmariti exemplul turneului de la Baicoi (vreo cateva pagini mai devreme) ... toate mediile se ordoneaza descrescator si se suprapun peste clasamentul final ... deci 48 va fi pe pozitia 1, urmat de 40, 37, 37 etcTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Actualizarea clasamentului lunar este azi, asa cum e stabilit sau s-a amanat ?? Asa cum "iarna nu-i ca vara ", ce treaba are ce se intampla la inceputul lui iulie cu luna precedenta ? Multumesc !TRUST NO ONE !
Comentariu
Pe 1 iulie, dimineata, iar turneele de sambata se tin dupa clasamentul actual.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 01 iul 2017 actualizat:
Mediaș - 17 iun (A+)
Galați - 3 iun (A)
Dumbravita - 3 iun (A)
Targu Secuiesc - 3 iun (A)
Botoșani - 3 iun (B)
Cluj Napoca - 3 iun (B)
Comănești - 5 iun (B)
Targoviște - 10 iun (A)
Aiud - 10 iun (A)
Targu Neamț - 10 iun (A)
Tulcea - 10 iun (B)
Sfantu Gheorghe - 10 iun (B)
Ploiești - 11 iun (B)
Ploiești - 24 iun (A)
Constanța - 24 iun (A)
Suceava - 24 iun (A)
Timișoara - 24 iun (B)
1038 jucatori, din care cu:
1 turneu: 674
2 turnee: 260
3 turnee: 83
4 turnee: 18
5 turnee: 3
- total 1530 participanti
Jucatori cu cate 5 turnee:
Pralea Constantin - Alba Iulia
Zamfirache Ioan - Botoșani
Portariuc Gheorghe - Botoșani
Jucatori cu cate 4 turnee:
Enciu Alexandru - Slobozia
Corcoz Costin - Focșani
Mocean Dan - Cluj Napoca
Vlase Gheorghe - Slobozia
Rojnita Sebastian - Bacău
Istrate Cristian - București
Grigore Alexandru - Campina
Ticu Dorin - Bacău
Ursulescu Ioan - Bacău
Cecan Vasile - Timișoara
Iacob Gabriel - Iași
Colesniuc Romeo - Botoșani
Petenchi Edmond - Roman
Cristofor Razvan - Moinesti
Pop Sabin - Targu Mureș
Nicula Florin - Constanța
Ilie Octavian Marius - Brașov
Irimia Marian - Ploiești
3740 jucatori punctati in clasament:
_709 E+O, 325 Elite / 384 Open
2998 A+I, 1029 Avansati / 1969 Incepatori
__33 Masters
Urmatoarea actualizare: 01 aug 2017TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Nu vreau sa fiu inteles gresit, eu nu ma plang sub nici o forma, chiar sunt multumit, dar vorbind la modul general, am observat ca parca s-au dat ceva mai putine puncte in luna iunie fata de lunile anterioare ale anului 2017. Se datoreaza cumva noilor schimbari ale regulamentului? Sau poate ca ma insel eu....Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
Informatiile se gasesc aici http://www.amatur.ro/tenisdemasa/info.php ... iar explicatiile si unele contestatii au inceput cu cateva pagini in urma.
Unii au luat cam aceleasi puncte, altii mai putine.
Pe scurt, daca inainte grila intregului turneu se stabilea dupa valoarea primilor 16 (sau 10) jucatori, acum fiecare clasament partial (adica locurile 1-4, 5-8, 9-16 etc.) are un punctaj corespunzator valorii jucatorilor de pe lista de inscriere. De exemplu, locurile 5-8 au punctajul egal cu media MP-urilor jucatorilor de pe pozitiile 5-8 din lista ordonata dupa MP descrescator (asa cum este afisata inainte de inceperea turneului).
Exceptie fac locurile 1-4 unde se aduna niste puncte si cei cu 1v si 0v pentru care s-a detaliat separat modul de punctare (nu difera prea mult fata de luna trecuta).TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
junior- 12.sep.2013
- 139
- București/Alexandria
- 33
Likes given: 6Likes received: 3
M-am uitat pe un turneu din Mai la Avansati unde primii 4 aveau media 19 si ceva si s-a considerat M1-4=20 deci maxim.Punctarea s-a facut in felul urmator: Locul 1 25 Locul 2 23 Locurile 3 si 4 21 iar locul 5 19. Limita de trecere la Open este 20. Prin urmare, eu inteleg ca daca toate turneele ar avea media maxima a primilor 4(adica 20) atunci ar fi nevoie sa castigi mereu peste locul 5 ca sa ai sanse sa avansezi. Daca te impiedici prin superioare se cam termina sansa sa urci. Ce rezulta de aici ar fi ca pentru o greseala la un turneu ai nevoie sa joci exceptional la urmatoarele 2-3 si sa nu pierzi primele 2 locuri. Daca ma insel va rog sa ma luminati.
Comentariu
Nu vorbim ipotetic aici, in luna Mai nu s-a aplicat sistemul din Iulie.
Descarcati fisierul excel (sheetul "tt") uitati-va pe punctaje si pe mediile jucatorilor si veti vedea ca se obtin puncte suficiente raportat la valoarea lor. Cine vrea mai multe poate juca la o categorie superioara din proprie initiativa si le primeste daca are mai mult de 1 victorie; daca nu, ce rost are sa avanseze?
Pe de alta parte, numarul celor care nu vor sa urce doar pentru ca la turneu au fost cativa jucatori cu medie mare care au crescut valoarea turneului si cu care nici nu s-au intalnit este mai mare decat al celor care vor sa avanseze ... si care, dupa cum am spus, pot juca la open daca vor.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Echipa AmaTur- 24.feb.2014
- 4243
- Tulcea
- 46
Likes given: 2137Likes received: 1873
Postat în original de FlorinBN Vezi postCine vrea mai multe poate juca la o categorie superioara din proprie initiativa si le primeste daca are mai mult de 1 victorie; daca nu, ce rost are sa avanseze?
Comentariu
senior- 29.mar.2016
- 1463
- București
- 57
Likes given: 657Likes received: 560
Salutare dl. Apian, cred ca e o eroare de calcul in ceeace ma priveste. Ati calculat doar A+ cele 16 p. Dar mai aveam inca 2 puncte de le cele 3 turnee A cate au intrat luna trecuta respectiv 80 p. Iar cele care au iesit sunt 78 puncte. Totalul lor ar fi 18 si nu 16 cu e acum in clasamentul final. Merci anticipat !
Comentariu
Nu este nici o eroare. E mai usor sa le numarati de la zero, dar daca vreti putem face si prin comparatie:
Au intrat 80p si au iesit 78 la turnee A.
La A+ a iesit cel de 19p care oricum nu era in calcul, a intrat unul de 35p, cel de 21 nu se mai pune ... deci 14p in total.
... plus cele 2p de mai sus = 16 pTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Am si eu o problema. Ma uitam la clasament si din nefericire nu mai sunt in el. As vrea sa stiu daca puteti rezolva aceasta problema pe care nu mi-o explic!
Comentariu
Ultima participare este in iunie anul trecut, iar in clasament apar jucatorii care au prezente in ultimele 12 luni.
Mai apari aici http://www.amatur.ro/tenisdemasa/juc...earchj=miron+a ... unde raman inregistrarile nelimitat.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 22.iun.2015
- 359
- slatina
- 53
Likes given: 172Likes received: 178
Buna ziua,
Am o nelamurire, turneu Targoviște, 10.06.2017, nivel amatori, toti clasati la fel (subsemnatul, cu bold) - punctaje diferite:
38 -- 45 1v gr.inf.
Bica Gheorghe - Targoviște - 10 puncte
Grigore Marian - Ramnicu Valcea - 8 sau 10 puncte (nu mi-e clar)
Milea Alexandru - București - 9 puncte
Delimart Alexiana - Targoviște - 6 puncte
Matei Daniel - Targoviște - 6 puncte
Stanescu Tiberiu - Slatina - 6 puncte
Ficleanu Gabriel - Giurgiu - 6 puncte
Exista o explicatie (logica) ?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
T. Stanescu
Ontoiu Catalin - Pitești - 8 puncte
Comentariu
senior- 22.iun.2015
- 359
- slatina
- 53
Likes given: 172Likes received: 178
Adaug - chiar si unii care nu au avut nici o victorie (loc 46-54) - au luat mai mult de 6 puncte (de ex Rizescu Gheorghe)
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/info.php
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Fil...17-iul-01.xlsm
Jucătorii cu 1v sau 0v:
Pentru cei din categorie și cei cu MP=0:
1v = LimInf - 2p
0v = LimInf - 4p
Pentru cei care joacă la o categorie superioară și pentru turnee comune Avansați + începători:
1v = MP - 2p
0v = MP - 4p
LimInf = 27 Elite, 20 Open, 10 Amatori (4 Incepători)
Punctaje minime (În cazul în care cele de mai sus ies prea mici):
1v = 8p, 0v = 6p Avansați
1v = 6p, 0v = 4p Avansați + începători
1v = 5p, 0v = 4p începători
--------------------------------------
Nu stiu sa explic mai clar, in fisierul excel gasiti mediile jucatorilor si punctele acordate.
Pentru 1v, categoria Amatori, se obtin MP-2p dar nu mai putin de 6p.
Bica Gh. avea MP=11.67 ~= 12,
Grigore M. = 10.4 ~= 10,
...
Stanescu Tiberiu = 7.9 ~= 8
... scadem 2p si obtinem punctajele respective.
Pentru 0v este la fel, dar se scad 4p.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:14.Procesare...X
Comentariu