Va salut ,domnule Apian,stiu ca sunteti foarte ocupat,dar ma roade curiozitatea sa aflu ce mi rezerva viitorul.Dupa turneul Regional de la București am promovat cumva la Categoria Elite?(sper ca nu, ma mananca rechinii de acolo).Multumesc.Cu multa stima.Moise Mihai,Alexandria, zona 3 ,categoria Open.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (0 members and 11 guests)
-
organizator turnee
- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Daca ar fi mai urgent decat ajunge Florin aici:
Dati click pe amatur.ro
In meniu gasiti Info.
In Info gasiti grila Aplusului.
Punctele de la Aplus se contorizează la medie in proportie de 75%.FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Stiu Pali si ti multumesc mult.Dar nu s lamurit inca cu grilele, am vazut tabelele, nu stiu daca intra 33 pcte sau 36 pcte.Daca intra 36 m am ars ca se ia 75% din ele si vin 27 pcte media. Ma mananca la Elite lumea, da de pamant cu mine.
Comentariu
Postat în original de mmroglobalnet Vezi postVa salut ,domnule Apian,stiu ca sunteti foarte ocupat,dar ma roade curiozitatea sa aflu ce mi rezerva viitorul.Dupa turneul Regional de la București am promovat cumva la Categoria Elite?(sper ca nu, ma mananca rechinii de acolo).Multumesc.Cu multa stima.Moise Mihai,Alexandria, zona 3 ,categoria Open.
Daca nu v-ar expira Regionalul de anul trecut ati ramane la Open, dar asa veti avea doar un singur turneu A+ de 40p (pozitia 9-16 in grila) care dupa ce se aplica formula da media 30 - deci Elite.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Dacă rezisti fără sa fii mîncat, vei devenii la rândul tău rechin [emoji6]T05-ALC-T05
Adrian Gorum
Comentariu
Multumesc domnule Apian, si scuzati mi deranjul.M ati lamurit foarte bine,asta este , va fi foarte greu acolo, dar e acelasi sport,jucam unde o fi e o placere oriunde.
Comentariu
Clasamentul doar diseara voi reusi sa-l postez. Multumesc pentru intelegere.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Nu stiu exact daca sunt sau nu off topic, dar am o intrebare: Daca un jucator de la avansati se inscrie la un turneu A, la categoria Open+Elite si ramane cu 0 victorii sau cu 1 victorie, cate puncte va primi? Multumesc!Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 01 oct 2017 actualizat:
Comănești - 02 sep (A+)
Tulcea - 02 sep (A+)
București - 02 sep (A+)
Baicoi - 02 sep (A+)
Topoloveni - 02 sep (A+)
Ditrau - 02 sep (A+)
Oradea - 02 sep (A+)
Aiud - 02 sep (A+)
Brașov - 09 sep (B)
Botoșani - 09 sep (B)
Ploiești (Indoor) - 09 sep (B)
Targu Mureș - 16 sep (A)
București (Top Tenis) - 16 sep (A)
Teregova CS - 16 sep (A)
Miercurea Ciuc - 16 sep (B)
Focșani - 23 sep (A)
Arad - 23 sep (A)
Pitești - 24 sep (B)
Fieni - 30 sep (A)
Odorheiu Secuiesc - 30 sep (A)
Timișoara (Club 11) - 30 sep (B)
1245 jucatori, din care cu:
1 turneu: 754
2 turnee: 337
3 turnee: 126
4 turnee: 21
5 turnee: 5
6 turnee: 2
- total 1927 participanti
Jucatori cu cate 6 turnee:
Istrate Cristian - București
Pralea Constantin - Alba Iulia
Jucatori cu cate 5 turnee:
Vlase Gheorghe - Slobozia
Sorescu Mircea - Paulesti
Dinu Gheorghe - București
Bozosan Petre - Sibiu
Docan Cristian - București
3861 jucatori punctati in clasament:
_793 E+O, 406 Elite / 387 Open
3041 A+I, 1049 Avansati / 1992 Incepatori
__27 Masters
Urmatoarea actualizare: 01 nov 2017 - care va fi si Clasamentul Final 2017TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
OK, clasament refacut, greseala de deget la 4 jucatori (primisera 35p in loc de 25). Scuze, va rog sa-l descarcati inca o data.
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.phpTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Multumim pentru efortul facut..
PS
Felicitari pentru rezultatele de la ultimul turneu.. urmeaza un loc 1..? ar fi o rasplata binemeritata
Comentariu
Incepand cu saptamana viitoare, in fiecare luni-dimineata va aparea suplimentar o varianta de clasament (pentru informare doar) care va contine punctele de la turneele din weekendul precedent si din care vor lipsi cele ce expira la sfarsitul lunii.
In felul acesta se pot anticipa oarecum punctajul/media fiecarui jucator si eventualele greseli vor putea fi corectate din timp.
Voi pune un link separat pe pagina cu clasamentul, dar fisierul excel folosit pentru turnee va ramane acelasi pana la actualizarea lunara.
Later edit:
In ziua cand se face actualizarea lunara, clasamentul din linkul respectiv va contine doar situatia cu turneele ce vor expira luna urmatoare.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Propun daca e viabila si o actualizare speciala a clasamentului, cu 5 zile inainte de turneul final 🖒Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de adishorul Vezi postPropun daca e viabila si o actualizare speciala a clasamentului, cu 5 zile inainte de turneul final 🖒
Avem 10 zile de la publicarea clasamentului pentru a finaliza toate pregătirile legate de festivitatea de premiere.
De ce ar trebui să dăm toate planurile peste cap pentru a mai prinde turneele din 4 Noiembrie în Clasament?Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Postat în original de marcelgiosan Vezi postExclus!
Avem 10 zile de la publicarea clasamentului pentru a finaliza toate pregătirile legate de festivitatea de premiere.
De ce ar trebui să dăm toate planurile peste cap pentru a mai prinde turneele din 4 Noiembrie în Clasament?
Pe de alta parte premiile le pregatiti oricum iar daca nu constau in haine sa se incurce mărimile, cred ca Florin Apian listeaza diplomele in maxim 7 minute chiar daca e vorba de 5 noiembrie. Spor la pregatire.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
E mai complicat cu diplomele, daca vrem sa fie faine (plasticate etc).TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Clasament 01 nov 2017 (provizoriu): http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php
Lideri Judeteni 2017 (provizorii): http://www.amatur.ro/tenisdemasa/juc...ch=Lideri_2017
Clasamentul curent poate fi selectat din lista derulanta 'Clasamente': http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls...ls=2017-oct-01TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 01.feb.2015
- 519
- IASI
- 46
Likes given: 141Likes received: 361
Buna ziua dle.Apian, se pare ca la mine pe grila a aparut o eroare - la turneul de la Comănești - cred ca trebuia sa primesc 28 de punctre in loc de 38......(am fost pe acelasi palier cu Bulubasa Nicusor....si el are 28puncte).
Poate gresesc, dar locul 1 a luat 41puncte......eu pe 12 - nu am cum sa primesc 38.....desi ....nu ar fi rau.
Va rog sa verificati!
Multumesc!
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postOK, clasament refacut, greseala de deget la 4 jucatori (primisera 35p in loc de 25).Postat în original de CRISTI CIORTESCU Vezi postcred ca trebuia sa primesc 28 de punctre in loc de 38
- noua linie de clasament va fi ... 100 Ciortescu Cristi Iași IS 353 25.38 OTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:09.Procesare...X
Comentariu