Postat în original de Cornel 67
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 27 (1 members and 26 guests)
-
Coordonator Onorific
- 01.aug.2010
- 8121
- Brașov
Likes given: 1599Likes received: 3031
Turneul Final poate ca ar merita un spor de 10 % puncte in plus fata de un A+. Indiscutabil nivelul turneului este foarte ridicat fata de oricare alt turneu din timpul anului. Daca asta ar complica calculele actuale... lasati-l asaJOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
O intrebare,va rog.se va modifica media pentru categoria elit de la mp 27.00 la mp 30.00 daca asa este cand se va aplica efectiv.multumesc
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1851
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 34Likes received: 56
tot mai corect mi se pare sa punctezi 4 din 6 A+uri posibile, sau 3 din 6,
intr-un an sunt cel putin 85 de turnee A in toata tara si se puncteaza 7.
si tot intr-un an sunt 6 A+ si se puncteaza 6 .... NU E IN REGULA!.......
ma refer in general, nu la mine, ca eu oricum nu ajung la ele....Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Nu ca m-?r afecta in vre-un fel dar din punctul meu de vedere La calculul punctajului ar trebui luat in calcul maxim 3 turnee A plus si chiar si in cazul turneelor B pentru ca acestea sunt mult mai putine decat turneele A in decursul unui an. Bineinteles ca sunt si pasionati care stau bine cu timpul si cu finantele si pot participa La 6 A plusuri de ex. Insa i trebarea e cati ne putem permite acest lux?Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
Postat în original de krisztalori Vezi postNu ca m-?r afecta in vre-un fel dar din punctul meu de vedere La calculul punctajului ar trebui luat in calcul maxim 3 turnee A plus si chiar si in cazul turneelor B pentru ca acestea sunt mult mai putine decat turneele A in decursul unui an. Bineinteles ca sunt si pasionati care stau bine cu timpul si cu finantele si pot participa La 6 A plusuri de ex. Insa i trebarea e cati ne putem permite acest lux?
Cu ce e gresit ca o persoana care e foarte activa in Amatur este mai sus in clasament decat alta, care nu poate participa la tot atatea turnee? Tot MP-ul e cel care dicteaza pozitia favoritilor si locul pe care esti in inferioare, nu punctajul.
Comentariu
Dacă vreți să țineți cont în clasament de toate cele 6A+, atunci dupa acelasi rationament ar fi normal să se țină cont de toate turneele A si B la care se participa nu doar de 7A și 4 B?!...Si pentru acestea alocăm timp,bani,.....
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8121
- Brașov
Postat în original de Dacian Cotca Vezi postDacă vreți să țineți cont în clasament de toate cele 6A+, atunci dupa acelasi rationament ar fi normal să se țină cont de toate turneele A si B la care se participa nu doar de 7A și 4 B?!...Si pentru acestea alocăm timp,bani,.....
Pentru cele 6 A+ doar câțiva ating cota maximă, iar pentru A-uri ar ?nsemna să avem majoritatea cate 20-30 turnee pe minus.
încearcă Florin o nouă variantă, în speranța că toată lumea sa fie mulțumită.
Comentariu
Pana la urma, poate ca tot sistemul cu RATING ar fi mai bun. Eventual, daca am incerca sa le rulam in paralel pe ambele, ne-am putea da seama de diferente si de problemele care apar.
Acum nu stiu exact, dar este posibil ca Florin sa fi facut deja asta si sa fi constatat ca prezinta probleme serioase. Caz in care ar trebui sa vedem cum procedam...Iulian Toma
Comentariu
organizator tehnic- 15.sep.2011
- 3293
- Giurgiu
- 57
Likes given: 746Likes received: 657
Postat în original de FinalDestiny Vezi postPai si cu ce sunt vinovati cei care au timp mai mult sau stau mai bine cu finantele ca altii nu pot ajunge? Mi se pare normal ca cei care participa mai mult sa fie mai sus in clasament, nu au niciun avantaj la MP, deci pana la urma, care e problema? Cu B-urile la fel, mi se pare normal sa se puncteze toate 4 (chiar as suplimenta numarul asta), ca sa te stimuleze sa participi la ele.
Cu ce e gresit ca o persoana care e foarte activa in Amatur este mai sus in clasament decat alta, care nu poate participa la tot atatea turnee? Tot MP-ul e cel care dicteaza pozitia favoritilor si locul pe care esti in inferioare, nu punctajul.
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Postat în original de FinalDestiny Vezi postPai si cu ce sunt vinovati cei care au timp mai mult sau stau mai bine cu finantele ca altii nu pot ajunge? Mi se pare normal ca cei care participa mai mult sa fie mai sus in clasament, nu au niciun avantaj la MP, deci pana la urma, care e problema? Cu B-urile la fel, mi se pare normal sa se puncteze toate 4 (chiar as suplimenta numarul asta), ca sa te stimuleze sa participi la ele.
Accederea la un turneu A plus se face pe baza punctajului nu pe baza MP-ului si astfel exista numeroase situatii cand jucatori mai valorosi raman pe dinafara fata de altii mai slabi dar cu turnee mai multe. Dar lasand deoparte acest aspect nu cred ca un jucator cu Mp mai mic, adica, mai putin valoros ar trebui sa fie mai sus in clasament decat unul mult mai valoros dar cu turnee mai putine. Tocmai de aceea consider ca clasamentul ar trebui facut in fuctie de calitate si nu de cantitate. Bineinteles si aici e relativa treaba pentru ca nu e totuna sa faci o medie din 2-3 turnee(reusite sau nereusite ) sau din 10 turnee.Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
- 8121
- Brașov
Postat în original de Cornel 67 Vezi postProblema este ca in situatia despre care tu vorbesti clasamentul Amatur va arata cine sta mai bine cu finantele si cu timpul liber decat valoarea jucatorilor. Poate ca si asta ar fi o idee.
Dacă Roman Iulian nu a avut timp de turnee în 2017 ....
Sunt multi jucători în spatele clasamentului care au valoare de top. Dacă nu au fost la turnee să stea în spate.
Comentariu
Postat în original de Cornel 67 Vezi postProblema este ca in situatia despre care tu vorbesti clasamentul Amatur va arata cine sta mai bine cu finantele si cu timpul liber decat valoarea jucatorilor. Poate ca si asta ar fi o idee.
Dar nivelul tau ca si jucator este aratat de MEDIE iar o medie, este o medie.... indiferent ca ai 10-15-30-40 de turnee in acel an. Nu e sistemul perfect dar este perfectabilJOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
In clasamentul de pe 1 ianuarie 2018 vor intra si turneele din decembrie 2017, deocamdata ramane asa cum a fost: cele mai bune 4 din 6 A+, ultimele 7A, ultimele 4B.
S-a propus o alta varianta care mie mi se pare mai buna, o voi prezenta zilele urmatoare dupa ce studiez cum se poate implementa mai usor (nu prea am stat bine cu timpul zilele astea) si eventual se va aplica pentru turneele din perioada ian-dec 2018.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postIn clasamentul de pe 1 ianuarie 2018 vor intra si turneele din decembrie 2017, deocamdata ramane asa cum a fost: cele mai bune 4 din 6 A+, ultimele 7A, ultimele 4B.
S-a propus o alta varianta care mie mi se pare mai buna, o voi prezenta zilele urmatoare dupa ce studiez cum se poate implementa mai usor (nu prea am stat bine cu timpul zilele astea) si eventual se va aplica pentru turneele din perioada ian-dec 2018.
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Comentariu
senior- 11.nov.2005
- 857
- Pitești
- 63
Likes given: 128Likes received: 281
Postat în original de FlorinBN Vezi postIn clasamentul de pe 1 ianuarie 2018 vor intra si turneele din decembrie 2017, deocamdata ramane asa cum a fost: cele mai bune 4 din 6 A+, ultimele 7A, ultimele 4B.
S-a propus o alta varianta care mie mi se pare mai buna, o voi prezenta zilele urmatoare dupa ce studiez cum se poate implementa mai usor (nu prea am stat bine cu timpul zilele astea) si eventual se va aplica pentru turneele din perioada ian-dec 2018.Liviu Petrescu
Comentariu
- 8121
- Brașov
Postat în original de petrescu liviu Vezi postVrem sa stim si noi! Sau e surpriza!!!
Comentariu
La multi ani tuturor!
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 01 ian 2018:
Sibiu - 18 nov - incepatori (B)
Oradea (King Pong) - 01 dec (B)
Suceava - 02 dec (A)
Dumbravita - 02 dec (A)
Corund - 02 dec (B)
București (Top Tenis) - 02 dec (B)
Craiova - 02 dec (B)
Alba Iulia - 09 dec (A)
Miercurea Ciuc - 09 dec (B)
Cluj Napoca - 09 dec (B)
Brașov - 09 dec (B)
Ploiești (Indoor) - 09 dec (B)
Tulcea - 09 dec (B)
Galați - 09 dec (B)
Pitești - 10 dec (B)
Botoșani - 10 dec (B)
Orastie - 10 dec (B)
Brăila - 16 dec (A)
Sibiu - 16 dec (A)
Sarmas (HR) - 16 dec (B)
Roman - 16 dec (B)
Arad - 16 dec (B)
Tulcea - 17 dec (B)
Fălticeni - 23 dec (A)
Ploiești (Indoor) - 23 dec (B)
Bistrița - 23 dec (B)
1202 jucatori, din care cu:
1 turneu: 871
2 turnee: 247
3 turnee: 74
4 turnee: 9
5 turnee: 1
- total 1628 participanti
Jucatori cu cate 5 turnee:
Istrate Cristian - București
Jucatori cu cate 4 turnee:
Vlase Gheorghe - Slobozia
Ionescu Mihai - Targoviște
Matei Dumitru - Deva
Georgescu Constantin - Orastie
Boznea Daniel - Deva
Pop Sabin - Targu Mureș
Oprean Andrei - Baia de Cris
Moise Viorel - Brăila
Ghitu Liviu - Onesti
4002 jucatori punctati in clasament:
_848 E+O, 315 Elite / 533Open
3144 A+I, 1002 Avansati / 2142 Incepatori
__10 Masters
din care:
1072 Jucatori cu MP=0
Urmatoarea actualizare: 30 ian 2018
Eventualele nelamuriri etc le rezolvam saptamana viitoare.
Sa ne revedem cu bine la turneele din noul an!TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Am o nelamurire: intre 01 dec 2018 si 01 ian 2019 am mai fost la un turneu B, unde am obtinut 3 victorii in grupa inferioara si o victorie in grupa superioara.
Dar ca nr. de turnee au ramas tot 11 (de ce nu 12?), am primit doar 3 puncte (de ce doat atat?) si MP a ramas tot 8.4 (asa o fi?). Nu ma deranjeaza nimic din toata astea - imi stiu limita actuala - dar doar vreau sa inteleg.
Acestea fiind spuse, va doresc tuturor LA MULTI ANI si un an 2018 plin de impliniri pe toate planurile! Astept cu nerabdare turneele viitoare.
Multumiri tuturor organizatorilor pt. conditiile asigurate.
Comentariu
Multumim dom'Florin pentru tot ce faceti pentru familia Amatur. Sa ne revedem cu bine! [emoji16]
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5722
- Fălticeni
- 64
Likes given: 953Likes received: 1430
Postat în original de armani Vezi postAm o nelamurire: intre 01 dec 2018 si 01 ian 2019 am mai fost la un turneu B, unde am obtinut 3 victorii in grupa inferioara si o victorie in grupa superioara.
Dar ca nr. de turnee au ramas tot 11 (de ce nu 12?), am primit doar 3 puncte (de ce doat atat?) si MP a ramas tot 8.4 (asa o fi?). Nu ma deranjeaza nimic din toata astea - imi stiu limita actuala - dar doar vreau sa inteleg.
Acestea fiind spuse, va doresc tuturor LA MULTI ANI si un an 2018 plin de impliniri pe toate planurile! Astept cu nerabdare turneele viitoare.
Multumiri tuturor organizatorilor pt. conditiile asigurate.
Va lamuresc eu: turneele din bucla temporala se vor puncta atunci cand se va implini sorocul lor din prezentul nostru.no offenseof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2366
- București
- 64
Likes given: 573Likes received: 1289
ma bucur de la bucurie,bucuresti si metrou in bucuresti atunci cand postarile mele dor si mai apoi sunt sterse.in nemernicia mea va doresc sanatate in anul ce sta sa vina si zau ca vreau sa vad cine o sa il invinga pe lulu in 2018,pe NoRo,mircea sorescu bunul prieten daneliuc cum dau top-spin cu reverul,domnul gigi spin sa faca mai multe turnee decat cristi istrate si noi sa fim mai buni si intelepti.LA MULTI ANI !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:20.Procesare...X
Comentariu