aveti deja 4 turnneB si de aceea s a sters automat acel turneu cu 10 puncte din octombrie(Onesti)
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 15 (0 members and 15 guests)
-
Coordonator Onorific
- 01.aug.2010
- 8121
- Brașov
Likes given: 1597Likes received: 3031
Postat în original de patrickstefan125 Vezi postSe mai pune azi clasaamentul?
Multumesc..
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind TapatalkPostat în original de patrickstefan125 Vezi postSalutare!
Astazi ramane sa se faca actualizarea clasamentului?Multumesc!
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Ti-a promis cineva ca se actualizează cu două zile mai devreme!?
Comentariu
Postat în original de GeluBv Vezi postSă-ti iei în calcul data de 01 ale lunii. Dacă apare mai repede nu este acelasi lucru cu "se mai pune azi clasamentul?"
Ti-a promis cineva ca se actualizează cu două zile mai devreme!?
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 01 mar 2018:
Sibiu - 03 feb (A)
Botoșani - 10 feb (B)
Botoșani - 10 feb (B)
Oradea (King Pong) - 10 feb (A)
Mediaș - 10 feb (A)
Pitești - 11 feb (B)
București (Top Tenis) - 11 feb (B)
Targu Secuiesc - 17 feb (A)
Dumbravita - 17 feb (A)
Cluj Napoca - 17 feb (A)
Ploiești (Indoor) - 17 feb (B)
Tulcea - 17 feb (B)
Iași (Club Viper) - 17 feb (B)
Targoviște - 18 feb (B)
Brăila - 24-25 feb (A+)
Sibiu - 24 feb (B)
Timișoara (Club 11) - 24 feb (B)
Drobeta Tr Severin - 24 feb (B)
1248 jucatori, din care cu:
1 turneu: 922
2 turnee: 251
3 turnee: 66
4 turnee: 8
6 turnee: 1
- total 1660 participanti la turneele din luna februarie
Jucatori cu cate 6 turnee:
Istrate Cristian - București
Jucatori cu cate 4 turnee:
Daneliuc Gabi - Selimbar
Ciobanu Daniel - Blaj
Ivan Sorin Ioan - Targoviște
Bozosan Petre - Sibiu
Nitu Serban - Paulesti
Pop Sabin - Targu Mureș
Pralea Constantin - Alba Iulia
Varbanescu Radu - București
4062 jucatori punctati in clasament:
_867 E+O, 338 Elite / 529 Open
3179 A+I, 1008 Avansati / 2171 Incepatori
__16 Masters
din care:
1017 Jucatori cu MP=0
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/info.php?w=grile - reguli si grile de punctare, sint ceva modificari pentru turneele B (am refacut si punctajele din ianuarie) ... diferentele se vad cel mai bine pe paginile personale.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Ghitu Liviu din Onești tot 6 turnee,iar la punctele de la turneele B in loc să dispară cele 5,5 puncte mai vechi au disparut 8 puncte de la un turneu mai recent.
Trimis de pe al meu SM-N920P folosind Tapatalk
Comentariu
Cred că după recalculare la ultimul B am mai primit 4 puncte ,mulțumesc !
Trimis de pe al meu SM-N920P folosind Tapatalk
Comentariu
Buna ziua ! Am si eu o intrebare.........Cum se calculeaza MP-ul si Clasamentul ??? Dupa ce criterii ? Am prieteni care participa des la turnee si le tot scade Mp-ul si Clasamentul.........Multumesc frumos !
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/info.php?w=grile
Calcul punctaj clasament:
Se adună punctele ultimelor 7 turnee A, 4 B si celor mai bune 4 din 6 turnee A+.
In plus (doar pentru clasament, fără a conta la medie) se mai adaugă 50% din punctele turneelor A+ luate în calcul (cele mai bune 4).
Calcul medie: MP=(A+P)/(NA+NP)
- A & NA = suma punctelor turneelor A din grila & numarul lor (fără cele mai slabe două, daca NA>2)
- P & NP = suma punctelor turneelor A+ din grila & numarul lor (fără cele mai slabe două, daca NP>2)
Daca punctual aveti vreo nelamurire, dati-mi numele jucatorului si va arat pas cu pas cum se calculeaza.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Multumesc frumos pentru lamuriri dar nu am inteles nimic !!! Nu se poate simplifica putin calculele ??? Sau Luati cazul meu va rog si spuneti-mi ce sa fac sa ajung la Open ??? Multumesc frumos.
Comentariu
Postat în original de Stoica Ioan Florin Vezi postNu se poate simplifica putin calculele ???
Ca sa ajungeti la Open, la prima vedere la punctele pe care le aveti acum, ar trebui sa luati de 3 ori la rand locul 1 la Amatori ... sau va inscrieti la Open si incercati sa obtineti acolo mai mult de 24p la 3 turnee.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
13 23 ... 12 13 6 17 13 18.5 14.9 ... 17 15 12 11 ... 18
albastru - turnee A+
rosu - A
verde - B
violet - bonus A+ (jumatate din punctele luate in calcul la A+)
Medie:
A = (12+13+6+17+13+18.5+14.9) - (6+12) ... ultima paranteza = cele mai slabe doua A
P = 13+23 ... cand mai apare un A+ se vor scadea cele mai slabe doua.
NA=7-2=5
NP=2
MP= (A+P)/(NA+NP) = 16.057
Urmatoarele turnee A la care participati trebuie sa fie mai bune decat primele (12 13 6 etc) care vor fi inlocuite pe rand ... sau mult mai bune daca vreti medie de Open.
Clasament:
Se aduna toate punctele de mai sus, inclusiv bonusul de 18 . Daca veti avea mai mult de 4 A+, se vor lua doar cele mai bune 4 (bonusul numai pentru astea 4 se va calcula).
La fel, pentru a creste trebuie sa luati mai multe puncte decat la primele turnee care vor iesi din schema.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 28.apr.2015
- 739
- Timișoara
- 44
Likes given: 14Likes received: 61
Postat în original de Stoica Ioan Florin Vezi postSau Luati cazul meu va rog si spuneti-mi ce sa fac sa ajung la Open ??? Multumesc frumos.
Comentariu
Va multumesc frumos ! Dar ce inseamna 24 de puncte la Open ??? Pe celoc trebuie sa termin turneul A de la Arad ??? Multumesc anticipat
Comentariu
organizator local- 08.feb.2015
- 1512
- deva
Likes given: 1322Likes received: 932
Postat în original de Stoica Ioan Florin Vezi postVa multumesc frumos ! Dar ce inseamna 24 de puncte la Open ??? Pe celoc trebuie sa termin turneul A de la Arad ??? Multumesc anticipat
Să presupunem ca termini pe locul 11(succes!!!)...
Vei primi un nr de puncte egal cu MP--ul celui înscris la turneu pe pozitia 11!
Dacă termini pe locurile 12-16, vei primi media MP-urilor celor înscriși pe pozitiile 12-16!
Bafta m?ine!
Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk
Comentariu
Postat în original de Stoica Ioan Florin Vezi postVa multumesc frumos ! Dar ce inseamna 24 de puncte la Open ??? Pe celoc trebuie sa termin turneul A de la Arad ??? Multumesc anticipat
edited: corectat 5-8 ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de Cornel 67 Vezi postTonciu Costin si Tonciu Radu Costin sunt una si aceiasi persoana.
Cum este corect?TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1549
- Timișoara, Romania, Romania
- 38
Likes given: 26Likes received: 65
Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu media pe care o am!in februarie am câștigat un turneu b!mi s-a luat in considerare?ms!
Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalktb alc t05/t05 fx
Comentariu
Postat în original de nduviscaria Vezi postVa rog sa ma lamuriti si pe mine cu media pe care o am!in februarie am câștigat un turneu b!mi s-a luat in considerare?ms!
Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk
Comentariu
Buna ziua.
Judecand dupa amploarea pe care a luat o acest sport de amatori si implicarea masiva si rapida a multor concurenti in turnee,inscrierile devin tot mai dificile.Daca dispari cateva zile de pe forum si ai nesansa sa fie postate turneele pe care le ai putea accesa ,risti sa poti juca trezindu te direct pe lista de asteptare.Ce este de facut?Uneori este greu sa iei o decizie rapida de a te inscrie cu cateva saptamani inaintea meciurilor,pe urma cu cateva zile sa vezi ca nu poti ajunge la concurs.Cum se poate reglementa problema?Ar fi o solutie buna ca jucatorii din zona respectiva a turneului sa aiba prioritate la inscriere?
Va rog sa analizati acest aspect, multumesc.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:53.Procesare...X
Comentariu