Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ma poate ajuta cineva sa interpretez graficul din josul paginii aferente mie (unde sunt trecute clasamentele pe luni)?? Se aduna pct. de acolo? - dar nu imi iese suma....etc.
Multumesc.
Pulhac bogdan din sarmas este apare să la subcetate...la turneul din ditrau au scris subcetate dar eu l ?m inscris fiind din sarmas...daca puteti corecta
Florine, te-as ruga cand timpul i-ti permite sa-mi calculezi inca o data MP. Nu stiu de ce dar mi se pare ca nu e 10,04 ci e mai mic. E posibil sa gresesc, dar mai bine mai calculeazal odata. Mersi.
La turneul de la Odorheiul secuiesc din 13 ianuarie, am trecut de grupele superioare...si am fost punctat cu doar 30.9, e o greseala undeva? sau asa trebuie sa fie?
Cristi, turneele dedicate World Table Tennis Day au fost in jur de 160, cum se poate vedea in topicul respectiv. Cam jumate' au fost turnee AmaTur, cam jumate' non-AmaTur (fiind postate in partile aferente ale forumului), exact ca si anul trecut. Organizatorii principali au dat numele general de WTTD B+ tuturor turneelor dedicate acestui eveniment.
Marcel, Kralizec, care au dus greul coordonarii, domnul Toma, Gelu si toti ceilalti colegi care au organizat un numar mai mare de turnee, dar tot asa si fiecare organizator local merita multe aplauze si multumiri. Putem fi sau nu de acord in mai putine sau mai multe chestiuni principiale, dar matematica este simpla.
(Probabil aspectul legat de cele doua tipuri de turnee WTTD B+ ti-a scapat, de aceea am tinut sa ofer precizarea.)
Da asa e mi-a scapat n-am citit cu atentie ce a scris Florin, mi-a sarit in ochi doar primele cifre hasurate, scuze... m-a chemat Cornel Dena luni la un dublu aici in București (cu toate ca imi place mult) dar eram prea praf ca sa mai joc, chiar si la dublu.
Da asa e mi-a scapat n-am citit cu atentie ce a scris Florin, mi-a sarit in ochi doar primele cifre hasurate, scuze... m-a chemat Cornel Dena luni la un dublu aici in București (cu toate ca imi place mult) dar eram prea praf ca sa mai joc, chiar si la dublu.
Cine iti place mult Cristinel, eu sau jocul de dublu? Lasi loc de interpretari .
Comentariu