Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Comănești - 04 aug (A) Agnita - 04 aug (A) Resita - 04 aug (B) Amarastii de Sus - 04 aug (B) Targoviște - 04 aug (B) Tulcea - 04 aug (B) Miercurea Ciuc - 05 aug (B) Constanța - 05 aug (B) Cluj Napoca - 11 aug (A) Brăila - 11 aug (A) Corund - 11 aug (B) Ploiești (Indoor) - 11 aug (B) Botoșani (Ardex) - 11 aug (B) Mediaș - 18 aug (A) București (Sun Plaza) - 18 aug (A) Constanța - 18 aug (B) Iași - 25 aug (A) Ploiești (Tel George Jr) - 25 aug (A) Reghin - 25 aug (A)
1127 jucatori, din care cu:
1 turneu: 743
2 turnee: 262
3 turnee: 80
4 turnee: 37
5 turnee: 5 Laszlo Levente - Miercurea Ciuc
Istrate Cristian - București
Ene Florin - Ploiești
Sterczer Sandor - Sanzieni
Acriva Marian - Mizil
- total 1680 participanti la turneele din luna august
Am o intrebare, nu ma prea pricep la regulament: Asa mare diferenta poate exista in acordarea punctajelor la 2 turnee A? Exemplu: la turneul de la Comănești s-au acordat pentru 1 victorie in superioare, la open 25.8 puncte iar la turneul de la Iași s-au acordat doar 20 pentru acelasi numar de victorii. Cam mare diferenta.. Inteleg ca cel de la Comănești a avut mai multi participanti si ca au fost grupe inferioare de 6, nu de 4 ca la Iași, dar parca..e diferenta marisoara de 5.8 puncte intre ele.. Adica ai o victorie in superioare si abia primesti puncte egale cu limita inferioara de la open, de 20 puncte? Multumesc.
Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
La Comănești, cel cu o victorie din superioare s-a clasat mult mai sus, devansandu-i pe langa cei cu 0 victorii din superioare si pe 33% din jucatorii din inferioare (pozitiile 5 si 6 din inferioare).
La Iași s-a calificat toata lumea in superioare, astfel cel cu o victorie in superioare clasandu-se mult mai in spate fata de turneul de la Comănești.
Diferenta este deci cauzata da sistemul de joc.
O.K.?
PS: in eliminatorii s-au calificat la Iași 5o% dintre jucatori, iar la Comănești 33%.
Astfel si cei care au pierdut in primul tur au, tot asa mai putine puncte la Iași decat la Comănești.
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
La turneele A conteaza valoarea jucatorilor, nu numarul lor. La Iași la Open (de fapt la toate categoriile) au fost foarte multi jucatori noi sau cu MP=0 (acestia au intrat in calcul cu MP=20 ) de unde si punctele mai putine pentru cei care n-au prins primele pozitii ale clasamentului.
Detaliile se vad foarte bine in fisierul Excel, poate o sa rezolv sa apara si pe site punctajele avand in vedere ca nu toata lumea il descarca.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Tinand cont ca pe 29-30 e A+-ul de la București cand se va face o noua actualizare ? Sau se va face dupa acest turneu ?
Ca sa stim care si cum ne inscriem...
(am gresit, nu aici trebuia sa postez)
Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Tinand cont ca pe 29-30 e A+-ul de la București cand se va face o noua actualizare ? Sau se va face dupa acest turneu ?
Ca sa stim care si cum ne inscriem...
Salut Florin. E posibil sa se fi gresit la ultimul calcul de MP. Afisat este 10.25 dar dupa calculul meu ar trebui sa fie 10.5.
Am doar 3 turnee care se iau in calcul(8, 12.5 si 11 puncte), ai putea sa vefici te rog? http://www.amatur.ro/tenisdemasa/pla...cs=Cluj-Napoca
Multumesc anticipat.
Deoarece as dori sa stiu daca ma apuc sa caut cazare sau nu revin cu intrebarea de mai jos.
Pentru turneul Campionilor 2018 se va lua in considerare clasamentul din ce data?
Intreb deoarece fiind pe 3 noiembrie ar putea sa fie cam in scurt pentru organizarea programului individual a unor participanti (daca se ia in considerare Clasamentul la 1 noiembrie, actualizat probabil in 29 octombrie): in primul rand daca cei care vor sa participe prind sau nu loc, schimbare de categorie si in functie de acestea rezervari la cazare (poate chiar mai cu mai mult de o saptamana inainte), invoiri de la serviciu, transport etc. Daca se decide o alta data de actualizare care se va lua in calcul ar fi bine sa se anunte din timp ca sa nu existe nelamuriri/nemultumiri.
P.S. Am si o sugestie: poate si pentru retrageri ar trebui pus un termen ceva mai devreme astfel incat cei care prind lista principala sa aiba timp pentru a se pregati de deplasare.
Se actualizează pe 28 oct seara, acela va fi si clasamentul final 2018.
Cu o săptăm?nă înainte voi posta un clasament provizoriu astfel încât va fi mai ușor de anticipat ce va urma, pentru cei aflați la limită.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
buna dimineata domnule apian si bun gasit colegilor din amatur.multumesc pentru promptitudinea clasamentului dupa maratonul din week-end.poate se face o actualizare a turneelor din prima pagina(tablou principal).in cazul meu apar 66 iar intre timp am ajuns la 89.nu ca ar avea mare importanta.toate gandurile bune !
Comentariu