Postat în original de Constantin Sursilov
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 44 (0 members and 44 guests)
-
Postat în original de Mitar Marius Tiberiu Vezi postVa salut! Credeti ca va conta la participare la turneul final grila complecta?4A+ + 7A + 4B?nu as crede!
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Postat în original de PaliHR Vezi postM-am uitat un pic, ajungand dupa 7 zile mai linistit la calculator, cum stam cu grilele pline, deci cine are minim 7 turnee A, 4 turnee B si 4 Aplus in ultimele 12 luni.
La Turneul Final din acest an avansatii avand 72 de locuri, am analizat cazul ideal in care primii 72 de avansati din clasamentul actual (din 1 octombrie) s-ar prezenta.
Dintre ei:
-8 jucatori au lipsa 3 Aplusuri
-1 jucator are lipsa 2 Aplusuri si 1 A
-2 jucatori au lipsa 2 Aplusuri si 1 B
-2 jucatori au lipsa 1 Aplus si 2 B-uri
-1 jucator are lipsa 3 B-uri
-3 jucatori au lipsa 1 Aplus si 1 B
-14 jucatori au lipsa 2 Aplusuri
-2 jucatori au lipsa 2 B-uri
-18 jucatori au lipsa 1 Aplus
-1 jucator are lipsa 1 B
-si daca am numarat bine, 20 e numarul colegilor care au grila plina deja.
PS: din cei 72 sunt numai 3 care n-au fost la macar un Aplus in septembrie, luna cand s-au desfasurat regionalele.
Oare cum era inainte de regionale?...FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
senior- 20.nov.2017
- 1052
- 50
Likes given: 621Likes received: 842
Postat în original de PaliHR Vezi postHaideti sa lasam un pic cifrele sa vorbeasca, poate o stiu mai bine:
La Turneul Final din acest an avansatii avand 72 de locuri, am analizat cazul ideal in care primii 72 de avansati din clasamentul actual (din 1 octombrie) s-ar prezenta.
Dintre ei:
-8 jucatori au lipsa 3 Aplusuri
-1 jucator are lipsa 2 Aplusuri si 1 A
-2 jucatori au lipsa 2 Aplusuri si 1 B
-2 jucatori au lipsa 1 Aplus si 2 B-uri
-1 jucator are lipsa 3 B-uri
-3 jucatori au lipsa 1 Aplus si 1 B
-14 jucatori au lipsa 2 Aplusuri
-2 jucatori au lipsa 2 B-uri
-18 jucatori au lipsa 1 Aplus
-1 jucator are lipsa 1 B
-si daca am numarat bine, 20 e numarul colegilor care au grila plina deja.
PS: din cei 72 sunt numai 3 care n-au fost la macar un Aplus in septembrie, luna cand s-au desfasurat regionalele.
Oare cum era inainte de regionale?...
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Turneul Campionilor este un turneu de categoria A+.
La turneele A+ inscrierile se fac in ordinea locului din clasament (la celelalte turnee pur si simplu e principiul primul venit, primul servit).
Poate eu intelesesem gresit intrebarea cu grila completa, dar aceasta n-are legatura cu subiectul.
Tocmai statistica de mai sus arata ca in clasament cei pozitionati sus nu sunt automat cei cu grila completa, ci cei care au puncte mai multe obtinute, chiar si din mai putine turnee decat altii.
Pentru a ajunge pe lista unui A+, deci si a Turneului Campionilor, te ajuta daca ai bifat in ultimele 12 luni toate turneele cerute de grila clasamentului, dar nu e de ajuns, conteaza mai mult ca majoritatea acestora sa ne aduca puncte multe.FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Clasament AMATuR
Postat în original de PaliHR Vezi postTurneul Campionilor este un turneu de categoria A+.
La turneele A+ inscrierile se fac in ordinea locului din clasament
Pentru a ajunge pe lista unui A+, deci si a Turneului Campionilor, te ajuta daca ai bifat in ultimele 12 luni toate turneele cerute de grila clasamentului, dar nu e de ajuns, conteaza mai mult ca majoritatea acestora sa ne aduca puncte multe.
La celelalte categorii este bine intradevar sa ai cat mai multe turnee bifate insa punctele obtinute la fiecare sa fie cat mai aproape de cifrele 10, 20, 30 iar media lor sa fie mai mica decat acestea.
Evident iti alegi o cifra si te tii de ea.[emoji1]T05-ALC-T05
Adrian Gorum
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 963
@kdt123
Va inselati. Spre exemplu un jucator de la avansati cu MP 19.90, cu grila completa de A, dar fara vreun turneu B, este depasit in clasament de un jucator cu MP 15 dar care are cele 4 B-uri.
Exemplu: jucator cu grila completa A si MP 19.90 19.90x5+2x19.90 (cele 2 A care nu se iau in calcul la medie) = 139,30 puncte
Exemplu: jucator cu grila completa A, MP 15 si 4 B-uri (calculate la 10 puncte - punctaj mediu la B de la avansati) 15x5+2x15 (cele doua A-uri care nu se iau in considerare) + 4x10 (cele 4 B-uri)=145 puncte
Concluzia: Daca esti printre cei mai buni la o categorie, dar nu participi la multe concursuri poti fi depasit de un jucator de la aceeasi categorie care are punctaje medii dar care merge la mai multe concursuri.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
Comentariu
Clasament AMATuR
Asa este, reformulez:
La celelalte categorii este bine intradevar sa ai cat mai multe turnee bifate insa punctele obtinute la fiecare turneu A si A+ sa fie cat mai aproape de cifrele 10, 20, 30 iar media lor sa fie mai mica decat acestea, iar la B-uri sa ai cat mai multe puncte.
De fapt nici nu era nevoie sa reformulez, dar e bine si asa ca-mi creste numarul de postari! [emoji4]T05-ALC-T05
Adrian Gorum
Comentariu
senior- 20.nov.2017
- 1052
- 50
Postat în original de kdt123 Vezi postAsa este, reformulez:
La celelalte categorii este bine intradevar sa ai cat mai multe turnee bifate insa punctele obtinute la fiecare turneu A si A+ sa fie cat mai aproape de cifrele 10, 20, 30 iar media lor sa fie mai mica decat acestea, iar la B-uri sa ai cat mai multe puncte.
De fapt nici nu era nevoie sa reformulez, dar e bine si asa ca-mi creste numarul de postari! [emoji4]
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6721
- București
- 64
Likes given: 245Likes received: 626
Tiberiu,
Stafful ti-ar raspunde ceea ce ti-au spus si ceilalti colegi, si ceea ce poti deduce si singur:
Pentru participarea la Turneul Campionilor conteaza NUMAI pozitia in clasament; Atat grila completa, cat si MP-ul au importanta lor, deoarece fiecare te poate aseza mai sus in clasament; insa, nici grila completa, nici MP ul nu sunt determinante pentru calificare. Cat de mult conteaza fiecare pentru calificare? Asta depinde daca esti foarte bun si iei multe puncte intr-un turneu, sau esti sarguincios si iei multe puncte de la multe turnee.
Cine este si bun si sarguincios se regaseste printre primii.
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Singurul criteriu de participare la Turneul Campionilor este locul din clasament. MP-ul are relevanta doar la stabilirea categoriei si a ordinii in grupele inferioare.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8121
- Brașov
Likes given: 1598Likes received: 3031
Postat în original de Mitar Marius Tiberiu Vezi postVa salut! Eu tot vreau sa intervina cineva di Staff AmaTur sa ne spuna daca la participare la turneul final are importanta grila complecta sau doar pozitia MP! Din cifre am inteles ca sunt oarecum putini cei care au grila complecta ! Astept raspuns de la cei in masura! Multumesc!
Dvs aveti MP 11, destul de mic pentru ?amatori?, si totusi aveti un loc bunicel in clasamentul AmaTur, asta denota (si) ca aveti grilele pline (A+, A, B),...va incadrati la prioritatea clasamentului pt participare.
Sa dau (si) ex. meu:
sunt la open, grila plina, si pot avea nesansa sa particip la TC. Acum sunt in carti pentru ca open se incadreaza cam pana la locul 280, maine-poimaine merg la un turneu, fac treaba buna, creste media , trec la elite, grila este mai plina decat plina, si totusi, la elite cerintele sunt sa te incadrezi undeva pana la poz. 180 in clasament, eu m-as incadra, dar daca toti am avea grilele pline s-ar pune problema care-i mai bun, normal ca aici la ?care-i mai bun? se vede si din media punctelor.
Totul este relativ, dar dupa cum observati, cei care au grilele pline au si puncte multe, numai bune sa-i ajute la prioritate.
Comentariu
senior- 20.nov.2017
- 1052
- 50
Postat în original de Dan2 Vezi postTiberiu,
Stafful ti-ar raspunde ceea ce ti-au spus si ceilalti colegi, si ceea ce poti deduce si singur:
Pentru participarea la Turneul Campionilor conteaza NUMAI pozitia in clasament; Atat grila completa, cat si MP-ul au importanta lor, deoarece fiecare te poate aseza mai sus in clasament; insa, nici grila completa, nici MP ul nu sunt determinante pentru calificare. Cat de mult conteaza fiecare pentru calificare? Asta depinde daca esti foarte bun si iei multe puncte intr-un turneu, sau esti sarguincios si iei multe puncte de la multe turnee.
Cine este si bun si sarguincios se regaseste printre primii.
Comentariu
Ipoteza:
Ai grila completa, puncte multe, MP adecvat ... tot degeaba, daca prinzi o raceala chiar inaintea Turneului CampionilorTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1453
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Postat în original de FlorinBN Vezi postIpoteza:
Ai grila completa, puncte multe, MP adecvat ... tot degeaba, daca prinzi o raceala chiar inaintea Turneului CampionilorBlade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
senior- 29.mar.2016
- 1463
- București
- 57
Likes given: 657Likes received: 560
Postat în original de gpopescu Vezi postDomnule Apian,
am fost la cateva concursuri in luna septembrie si nu stiu daca mi s.au scazut concursuri de anul trecut pt. ca nu imi aduc aminte sa fi participat.
Dar la aceste concursuri am vazut ca nu am fost punctat decat cu 0.7 puncte iat MP si locul in Clasamentul General au scazut in loc sa creasca.
Nu am jucat si nici nu o sa joc vreodata tenis de masă ca sa bat pe cineva cu orice pret sau sa joc pentru puncte sau alte chestii,...
Va intreb, oare nu s.a produs vreo eroare de calcul?
Cu stima,
Va multumesc frumos
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php ... Clasament 21 oct provizoriu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/lideri_2018.php ... Lideri judeteni
... urmatoarea actualizare: 28 oct seara, dupa ce se posteaza clasamentele turneelor din 27-28.
Clasamentul este doar informativ si nu va fi folosit pentru inscrierile la turneele care au mai ramas din octombrie.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Munca va fi la Alba Iulia ... vezi că scrie acolo că trebuie să mă ajuți la butoaneTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 12.mar.2007
- 756
- Târgoviște , judetul Dâmbovița
- 45
Likes given: 24Likes received: 116
Am si eu o intrebare: pentru turneul A de la Baicoi din 13.10.2018 unde s-a jucat amestecat OPEN+ELITE pentru 1V nu se calculeaza MP-2 ? (eu am primit 18 puncte fiind la OPEN)
Multumesc
P.S. - Cei cu 2V au primit 26 puncte, mi se pare o diferenta mare intre 1V si 2V in clasamentul de la Baicoi (precizez ca eu am fost in grupa de 5 cu 3 ELITISTI in grupa).Blade: XIOM Feel ZX3
Bh: XIOM OMEGA VII ASIA
Fh: XIOM OMEGA VII ASIA
Comentariu
MP-2 pentru cei care nu-s in categorie, Lim-2 pentru ceilalti, la Elite+Open limita este 20.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 12.mar.2007
- 756
- Târgoviște , judetul Dâmbovița
- 45
Likes given: 24Likes received: 116
Multumesc pentru raspuns dar cred ca pe viitor ar trebui trecut la INFO si acest fapt sa se stie ca Lim inf este 20 cand se joaca amestecat OPEN+ELITE.
Mentionez ca a fost un ELITIST - ANDONE CLAUDIU care cu 1V a luat tot 18 puncte.
La turneele B cand se joaca amestecat se puncteaza dupa grila cea mai mare.Blade: XIOM Feel ZX3
Bh: XIOM OMEGA VII ASIA
Fh: XIOM OMEGA VII ASIA
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:59.Procesare...X
Comentariu