Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Multumesc pentru raspuns dar cred ca pe viitor ar trebui trecut la INFO si acest fapt sa se stie ca Lim inf este 20 cand se joaca amestecat OPEN+ELITE.
Mentionez ca a fost un ELITIST - ANDONE CLAUDIU care cu 1V a luat tot 18 puncte.
La turneele B cand se joaca amestecat se puncteaza dupa grila cea mai mare.
Teapă Lucian![emoji23] Eu m-am interesat, pe ici, pe colo, inainte si dupa concurs. Mister total. N-am intrebat persoana potrivita! Si am considerat ca se va utiliza acelasi principiu de punctaj ca si la B-urile amestecate. Risc+ joc foarte slab (amestecate bine)= Turneu Final IoC! [emoji849] Undeva prin Moldova, am dat de un restaurant unde specialitatea casei se numea " Taci si-nghite"! Recomand[emoji108]
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
"Be your self, everyone is already taken"- Oscar Wilde
Nu e nici o teapa, problema este sa fie totul transparent si sa se stie de la inceput cum se puncteaza un turneu de genul OPEN+ELITE.
Si eu incerc sa fac rost de puncte pe ultima suta de metri pentru Turneul final dar sa fim sinceri totul tine de noi, sa jucam bine si sa ne calificam. Eu cred ca asta a fost o scapare si se va remedia pe viitor, problema este pentru un Elitist care are o zi mai proasta si ia doar 16-18 puncte, cand grila lui la turnee A este de la 28-30 puncte in sus. Eu cred ca este o diferenta prea mare!
Blade: XIOM Feel ZX3
Bh: XIOM OMEGA VII ASIA
Fh: XIOM OMEGA VII ASIA
Asa s-a punctat tot anul, nu-i nici o scapare si nu este nimic de remediat.
Un elitist care are o zi mai proasta va lua puncte mai putine ... am patit-o si eu si nu m-am gandit sa schimb regula din cauza asta.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Eu zic ca scaparea a fost ca nu s-a trecut pe site la INFO informatia ca Linf=20 pentru OPEN+ELITE si la acest lucru ma refeream ca se va remedia, chiar acum vad ca deja apare modificarea facuta, dar asta s-a facut dupa ce am ridicat problema aici. Ieri cand am scris nu era trecut asa ceva !
Eu nu incerc sa acuz pe nimeni si sper ca nu am deranjat cu postarile mele !
Blade: XIOM Feel ZX3
Bh: XIOM OMEGA VII ASIA
Fh: XIOM OMEGA VII ASIA
Mi se parea evident ca atunci cand se comaseaza categoriile limita inferioara scade ... daca se joaca tot turneul la gramada, un elitist cu 0v ia 4p, atat cat devine noua limita inferioara.
In sensul asta poate ar trebui scris si ca limita la E+O+Avansati este 10.
Teapă Lucian![emoji23] Eu m-am interesat, pe ici, pe colo, inainte si dupa concurs. Mister total. N-am intrebat persoana potrivita! Si am considerat ca se va utiliza acelasi principiu de punctaj ca si la B-urile amestecate. Risc+ joc foarte slab (amestecate bine)= Turneu Final IoC! [emoji849] Undeva prin Moldova, am dat de un restaurant unde specialitatea casei se numea " Taci si-nghite"! Recomand[emoji108]
Nu e nici o teapa, problema este sa fie totul transparent si sa se stie de la inceput cum se puncteaza un turneu de genul OPEN+ELITE.
Si eu incerc sa fac rost de puncte pe ultima suta de metri pentru Turneul final dar sa fim sinceri totul tine de noi, sa jucam bine si sa ne calificam. Eu cred ca asta a fost o scapare si se va remedia pe viitor, problema este pentru un Elitist care are o zi mai proasta si ia doar 16-18 puncte, cand grila lui la turnee A este de la 28-30 puncte in sus. Eu cred ca este o diferenta prea mare!
Maaaaa, protestatarilor, da' ce făcurăti tot anul?
problema este pentru un Elitist care are o zi mai proasta si ia doar 16-18 puncte, cand grila lui la turnee A este de la 28-30 puncte in sus. Eu cred ca este o diferenta prea mare!
Participantii sunt catalogati ca Elitisti, Openisti, Avansati sau Incepatori doar pana incepe turneul. In turneu, toti au aceleasi sanse, drepturi si aceleasi obligatii. Punctajul este unitar si tine cont doar de rezultatele din turneu. Ar fi anormal ca un elitist clasat in urma unui incepator sa primeasca 18 puncte, iar incepatorul doar 10.
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Liviu sa stii ca mai sunt restaurante in jud iasi cu logo " Paliva-r foamea " sau " T?r?ii tava "
Ca tot ma doare la salata si voi nu vreti sa ma exmatriculati ,Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeurile astea ce vor sa insemne ,vreti sa bateti recordul din primavara sa primiti mese sau sa va bateti joc de cei care au fost onesti si auhttps://www.youtube.com/watch?v=3prQPJd5lLE participat constant tot anul calendaristic (furnici)si vin greierii in prag de iarna sa ....ce faini sinteti dragi cooronatori
strici momentul...astazi eu sunt la al 124-lea refresh al paginii , sperand sa fiu pus fata in fata cu realitatea participarii la turneul final
Pentru ceilalti in situatia mea, sa stiti caci Stresclin ajuta )))
JOOLA Zelebro FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Constanța - 06 oct (A) Brașov - 06 oct (A) Cisnadie - 06 oct (B) Piatra Neamț - 06 oct (B) Brăila - 06 oct (B) Targu Jiu - 13 oct (A) Baicoi - 13 oct (A) Comănești - 13 oct (A) Batos - 13 oct (B) Brăila - 14 oct (B) Ploiești (Tel George Jr) - 17 oct (B) Botoșani - 18 oct (B) Targu Secuiesc - 20 oct (A) Oradea (King Pong) - 20 oct (A) Slobozia - 20 oct (A) Sighetu Marmatiei - 20 oct (B) Botoșani (Ardex) - 20 oct (B) Sibiu - 20 oct (B) Pitești - 21 oct (B) Ploiești (Indoor) - 21 oct (B) Deva - 21 oct (B) Iași (Club Viper) - 22 oct (B) Arad (CSM) - 24 oct (B) Aiud - 25 oct (B) Blaj - 25 oct (B) Oradea (King Pong) - 26 oct (B) Valenii de Munte - 27 oct (A) Resita - 27 oct (A) Suceava - 27 oct (B) Craiova - 27 oct (B) Dej - 27 oct (B) Tulcea - 27 oct (B) Bacău - 27 oct (B) Mediaș - 27 oct (B) Drobeta Tr Severin - 28 oct (B) Teiuș - 28 oct (B)
3 ore intre Brașov-Comarnic, o medie de 55km/h Bistrița-București ... terminam mai repede clasamentul, dar asa ca acum n-a fost niciodata (pentru mine) pe traseul asta ...
Buna ziua!
Observ ca ta Turneul final de la Alba sunt trecut cu 0 victorii in grupele inferioare... Am avut o victorie in inferioare impotriva lui Kis Istvan...
Puteti rectifica, va rog?
Multumesc anticipat!
Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk
Blade:Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC Fh:Butterfly Glayzer Bh:Butterfly Glayzer 09C
Postat în original de Constantin SursilovVezi post
Buna ziua!
Observ ca ta Turneul final de la Alba sunt trecut cu 0 victorii in grupele inferioare... Am avut o victorie in inferioare impotriva lui Kis Istvan...
Puteti rectifica, va rog?
Multumesc anticipat!
Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk
Extinde
Cand ai una, n-ai niciuna, cand ai doua, abia ai una!!!
Comentariu