Postat în original de Constantin Sursilov
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 22 (1 members and 21 guests)
-
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Înțelept- 25.feb.2008
- 3888
- Deva
- 74
Likes given: 2041Likes received: 1394
Am o propunere pe care o supun atentiei Dv. pentru a fi analizata:
In sistemul actual de calcul a MP-ului, este foarte greu sa avansezi in categoria superioara. Trebuie sa te clasezi tot timpul pe locul 1 sau 2. Este destul de descurajant.
Eu cred ca cel mai bine si mai simplu de calculat ar fi daca fiecare jucator ar fi punctat pentru fiecare victorie obtinuta si, chiar mai mult, pentru fiecare set castigat, bine inteles diferentiat pe categorii. Astfel s-ar evita si blaturile.
Va rog sa analizati, poate ca merita !
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1453
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Eu cred ca domnule TITI,te-ai gandit fix la domnul SPALER TIBERIU NASAUD,care la Amatori tot mai castiga turnee,sau se afla in primii 8 de regula, si saracul nu mai promoveaza la Open,desi isi doreste din toti "RARUNCHII".Apoi propunerea cu seturile este de-a dreptul "diabolica"si asa domnul FLORIN este suprasolicitat cu intocmirea lunara a clasamentului general si mai vii si d-ta cu o astfel de propunere interesanta.Mai trebuia sa-i ceri domnului Florin sa puncteze diferential si seturile,una sa castigi setul cu 11-1 in 5 minute si alta sa-l castigi cu 100-98 intr-o ora.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6327
- Victoria
- 50
Likes given: 1845Likes received: 1510
Postat în original de mateidumitru Vezi postAm o propunere pe care o supun atentiei Dv. pentru a fi analizata:
In sistemul actual de calcul a MP-ului, este foarte greu sa avansezi in categoria superioara. Trebuie sa te clasezi tot timpul pe locul 1 sau 2. Este destul de descurajant.
Eu cred ca cel mai bine si mai simplu de calculat ar fi daca fiecare jucator ar fi punctat pentru fiecare victorie obtinuta si, chiar mai mult, pentru fiecare set castigat, bine inteles diferentiat pe categorii. Astfel s-ar evita si blaturile.
Va rog sa analizati, poate ca merita !
Comentariu
- 6327
- Victoria
- 50
Postat în original de PRIZA TOK Vezi postEu cred ca domnule TITI,te-ai gandit fix la domnul SPALER TIBERIU NASAUD,care la Amatori tot mai castiga turnee,sau se afla in primii 8 de regula, si saracul nu mai promoveaza la Open,desi isi doreste din toti "RARUNCHII".Apoi propunerea cu seturile este de-a dreptul "diabolica"si asa domnul FLORIN este suprasolicitat cu intocmirea lunara a clasamentului general si mai vii si d-ta cu o astfel de propunere interesanta.Mai trebuia sa-i ceri domnului Florin sa puncteze diferential si seturile,una sa castigi setul cu 11-1 in 5 minute si alta sa-l castigi cu 100-98 intr-o ora.
Cine s-a gasit sa il certe
Comentariu
organizator local- 06.mar.2012
- 1548
- Resita
- 51
Likes given: 197Likes received: 74
Postat în original de mateidumitru Vezi postAm o propunere pe care o supun atentiei Dv. pentru a fi analizata:
Va rog sa analizati, poate ca merita !Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
junior- 11.mai.2014
- 210
- Alexandria, Teleorman
- 52
Likes given: 7Likes received: 2
Clasamentul Amatur - sub aceasta forma de acum,este excelent si foarte clar .Evidentiaza regiuni geografice,jucatori , turnee,categorii,este o reusita mare.
Sistemul de performanta german impus cu forta acum de unii ( sau bagat pe gat ), cu niste ratinguri pe care nu le intelege nimeni,nu cred ca
va avea nici o sansa,sa l foloseasca lumea si cine o vrea.
Nu ne intereseaza.
Comentariu
- 6327
- Victoria
- 50
Postat în original de arjen_robben Vezi postClasamentul Amatur - sub aceasta forma de acum,este excelent si foarte clar .Evidentiaza regiuni geografice,jucatori , turnee,categorii,este o reusita mare.
Sistemul de performanta german impus cu forta acum de unii ( sau bagat pe gat ), cu niste ratinguri pe care nu le intelege nimeni,nu cred ca
va avea nici o sansa,sa l foloseasca lumea si cine o vrea.
Nu ne intereseaza.
Dar din nou proasta intentie de a ataca si a denigra in vreun fel si de a rastalmaci cum vrea el Mihai de la Alexandria isi arata prostia care il caracterizeaza.No Coment.
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3888
- Deva
- 74
Postat în original de PRIZA TOK Vezi postEu cred ca domnule TITI,te-ai gandit fix la domnul SPALER TIBERIU NASAUD,care la Amatori tot mai castiga turnee,sau se afla in primii 8 de regula, si saracul nu mai promoveaza la Open,desi isi doreste din toti "RARUNCHII".Apoi propunerea cu seturile este de-a dreptul "diabolica"si asa domnul FLORIN este suprasolicitat cu intocmirea lunara a clasamentului general si mai vii si d-ta cu o astfel de propunere interesanta.Mai trebuia sa-i ceri domnului Florin sa puncteze diferential si seturile,una sa castigi setul cu 11-1 in 5 minute si alta sa-l castigi cu 100-98 intr-o ora.
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3888
- Deva
- 74
Postat în original de Johnny Erasure Vezi postNea Titi, cine este la Avansati si vrea sa joace la Open poate sa o faca fara probleme, nu trebuie sa astepte sa-i creasca media. Poate sa participe la 2-3 turnee sa vada cum este si daca face față sau nu. Daca trece de grupele inferioare, superioare s.a.m.d. va obtine punctaj mult peste 20 si va avea repede medie de Open, aceasta insemnand ca are valoare si poate juca in continuare la Open. Daca nu, se mai "antreneaza" in continuare la Avansati.
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 01 dec 2018:
Alba Iulia - 03 nov (A+)
Iași - 06 nov (B)
Giurgiu - 10 nov (A)
Bacău - 10 nov (B)
Galați - 10 nov (B)
Santimbru - 10 nov (B)
Ramnicu Valcea - 11 nov (B)
Viseu de Sus - 17 nov (A)
Oradea (Era Park) - 17 nov (A)
București (Top Tenis) - 17 nov (A)
Suseni - 17 nov (B)
Brașov - 17 nov (B)
Targoviște - 18 nov (B)
Fieni - 24 nov (A)
Aiud - 24 nov (A)
Botoșani - 24 nov (B)
Sibiu - 24 nov (B)
Pitești - 25 nov (B)
Ploiești (Indoor) - 25 nov (B)
1055 jucatori, din care cu:
1 turneu: 762
2 turnee: 215
3 turnee: 56
4 turnee: 14
5 turnee: 4
1. Trocan Nicolae - Mioveni
2. Dinu Gheorghe - București
3. Nitu Serban - Paulesti
4. Bizga Romeo - Galați
6 turnee: 3
1. Radu Dragos - Targoviște
2. Matei Mircea - Targoviște
3. Marinescu Nelu - Targoviște
7 turnee: 1
1. Istrate Cristian - București
- total 1461 participanti la turneele din luna noiembrie
4105 jucatori punctati in clasament:
947 E+O, 390 Elite / 557 Open
3158 A+I, 946 Avansati / 2212 Incepatori
din care:
968 Jucatori cu MP=0 (21 Elite, 25 Open, 922 A+I)TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 23.dec.2017
- 485
- București
- 58
Likes given: 100Likes received: 263
Scuze de deranj domnule Florin dar,la mine in clasament ,Gavrila Aurel s-a gresit,la 01 nov 2018 aveam225,4 puncte iar dupa cele doua turnee din nov castigate sunt notate 24,4 si 24,3 puncte adica 48,7 puncte.Prin urmare ar trebui sa am 274,1 puncte nu 257,3 cat este trecut.Va rog sa faceti modificarea.Va multumesc frumos.(daca nu s-a definitivat inca acest clasament,imi cer scuzele de rigoare)
Comentariu
Postat în original de GAVRILA AUREL Vezi postScuze de deranj domnule Florin dar,la mine in clasament ,Gavrila Aurel s-a gresit,la 01 nov 2018 aveam225,4 puncte iar dupa cele doua turnee din nov castigate sunt notate 24,4 si 24,3 puncte adica 48,7 puncte.Prin urmare ar trebui sa am 274,1 puncte nu 257,3 cat este trecut.Va rog sa faceti modificarea.Va multumesc frumos.(daca nu s-a definitivat inca acest clasament,imi cer scuzele de rigoare)
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.apr.2014
- 9491
- Nedelea,PH
- 41
Likes given: 9812Likes received: 4524
Postat în original de GAVRILA AUREL Vezi postScuze de deranj domnule Florin dar,la mine in clasament ,Gavrila Aurel s-a gresit,la 01 nov 2018 aveam225,4 puncte iar dupa cele doua turnee din nov castigate sunt notate 24,4 si 24,3 puncte adica 48,7 puncte.Prin urmare ar trebui sa am 274,1 puncte nu 257,3 cat este trecut.Va rog sa faceti modificarea.Va multumesc frumos.(daca nu s-a definitivat inca acest clasament,imi cer scuzele de rigoare)FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/pla...ocs=București
In partea de jos, Clasamente: ( reguli de calcul Punctaj si Medie ⇾ ) ... click pe linkul acela si cititi cu atentie cum se calculeaza ... apoi mai vedem daca trebuie sa mai adaug ceva la explicatiile de acolo ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1906
- Mioveni
- 68
Likes given: 3513Likes received: 1358
Propun ca pe prima pagina unde se scrie numarul maxim de participanti la o categorie, sa se scrie si numarul minim de participanti. Mie nu-mi suna bine TURNEU A - ELITE cu 6 participanti. Probabil ca in REGULAMENT este stipulat si numarul minim de participanti la un TURNEU. Banuiesc faptul ca nu se face suma tuturor categoriilor ..... ar insemna ca logica a murit demult .....Blade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
Comentariu
senior- 23.dec.2017
- 485
- București
- 58
Likes given: 100Likes received: 263
Postat în original de FlorinBN Vezi posthttp://www.amatur.ro/tenisdemasa/pla...ocs=București
In partea de jos, Clasamente: ( reguli de calcul Punctaj si Medie ⇾ ) ... click pe linkul acela si cititi cu atentie cum se calculeaza ... apoi mai vedem daca trebuie sa mai adaug ceva la explicatiile de acolo ...
Postat în original de ADN Vezi postV au intrat cele 2 turnee dar v au iesit alte doua turnee:unul de 6.5 puncte iar celalalt de 10.3 puncte.seara buna!
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1851
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 34Likes received: 56
domnu Florin sa modificat grila la A si A+Î
de la MT 5-8 la MT 5-8+1
sau asa a fost si lunile anterioare?Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
Asa a fost ... nu s-a mai modificat nimic din decembrie 2017.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator tehnic- 15.sep.2011
- 3293
- Giurgiu
- 57
Likes given: 746Likes received: 657
Postat în original de FlorinBN Vezi postAsa a fost ... nu s-a mai modificat nimic din decembrie 2017.
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11651
- Timișoara
Likes given: 1417Likes received: 5052
Marea majoritate a propunerilor s-au votat. Au ramas niste puncte unde a ramas sa calculam si sa mai hotaram. Dupa ce se va ajunge la un consens, se vor posta rezultatele si modificarile aferente.
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 963
Postat în original de mateidumitru Vezi postDa Johnny, asa am facut si eu dar foarte rar am reusit sa castig cate 1 sau 2 meciuri si datorita sistemului de penalizare pentru ca am jucat la o categorie superioara, am obtinut puncte putine. Nici sistemul de penalizare nu mi se pare normal, deoarece toti din grupa, avem aceiasi adversari indiferent ca esti din categorie sau nu. Deci, nimeni nu trebuie sa fie discriminat. De aceea am deschis subiectul asta, fiindca sunt multe aspecte care trebuie analizate si gasita o solutie echitabila si nediscriminatorie. Sunt convins ca exista suficienta luciditate printre noi, incat sa ajungem la cea mai buna solutie. Important este sa nu fim incrancenati in sustinerea unui singur punct de vedere. Iar din punct de vedere tehnic, nu cred ca reprezinta o problema pentru Florin.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3888
- Deva
- 74
Postat în original de Mihai905 Vezi postCred ca pentru cei care obtin o victorie in grupele inferioare nu ar trebui sa existe penalizare. Pana la urma jucatorul si-a dat silinta sa castige un meci. Pentru cei cu zero ar trebui mentinut sistemul de penalizare insa ar trebui sa fie o combinatie intre MP ultimelor locuri si un punctaj fix, astfel ar face viata mult mai grea celor care vor sa coboare in categorie.
Daca eu am medie de amatori si merg sa joc la open, nu am nici un interes sa pierd vreun meci, fiindca telul meu este sa fac medie de open. Ceea ce zici tu, este valabil pentru cei de la open care tin mortis sa retrogradeze la amatori, din diverse motive. Sa nu amestecam mere cu pere.
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.apr.2014
- 9491
- Nedelea,PH
- 41
Likes given: 9812Likes received: 4524
Cand aveti timp uniti va rog conturile Marias Robert si Marias Laurentiu,cont final Marias Robert.Multumesc!FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:18.Procesare...X
Comentariu