Liderii județeni din Prahova, Argeș,Sibiu și probabil mai sunt și în alte județe.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 40 (1 members and 39 guests)
-
Prahova - Panaitescu - mp 31.26 open
Argeș - Ciuca - 32.29 - open
etc
... cred ca nu ati parcurs postul cu clasamentul pana la capat ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6327
- Victoria
- 50
Likes given: 1845Likes received: 1510
Postat în original de FlorinBN Vezi postPrahova - Panaitescu - mp 31.26 open
Argeș - Ciuca - 32.29 - open
etc
... cred ca nu ati parcurs postul cu clasamentul pana la capat ...
O sa afle azi undeva pe seara cred ca asta ii procedura.
P.S.Postul 2650 nu este citit de toata lumea si dupa ce apar inca 20 de posturi peste nici atat.
Comentariu
Se postasera deja cateva turnee unde s-a specificat media de elite.
In plus, am anuntat eu in postul cu clasamentul ... trebuia doar citit pana la capat. Oricum, nu mi se pare o problema atat de importanta, regulamentul va aparea in curand dar de clasament este nevoie mai devreme pentru inscrierile curente.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de Zosim1 Vezi postP.S.Postul 2650 nu este citit de toata lumea si dupa ce apar inca 20 de posturi peste nici atat.
Ca tot veni vorba, cine doreste poate vedea pe prima pagina o lista cu linkurile ultimelor clasamente
http://tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?1139TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6327
- Victoria
- 50
Likes given: 1845Likes received: 1510
Postat în original de FlorinBN Vezi postSe postasera deja cateva turnee unde s-a specificat media de elite.
In plus, am anuntat eu in postul cu clasamentul ... trebuia doar citit pana la capat. Oricum, nu mi se pare o problema atat de importanta, regulamentul va aparea in curand dar de clasament este nevoie mai devreme pentru inscrierile curente.
mi-se pare complet aiurea sa programez ceva ce nu stiu conditii de desfasurare,nr per locatie,km distanta,si celelalte reglementari,de asemenea si clasamentul cum il calculezi daca nu e definitivat Regulamentul,iar daca este atunci mi-se pare cea mai proasta strategie sa il postezi doar noaptea de Craciun sau revelion din orice motive.
Comentariu
Partea cu clasamentul este batuta in cuie de ceva vreme, stim bine ca altele au fost problemele/discutiile pentru care nu este inca definitivat regulamentul general.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 28.apr.2015
- 739
- Timișoara
- 44
Likes given: 14Likes received: 61
Pe site-ul Amatur la sectiunea info aveti toate detaliile cum se calculeaza. Este pur matematic si se calculeaza simplu.
?Calcul punctaj clasament:
? ? ?Se adună punctele ultimelor 4 B, celor mai bune 10 din ultimele 12 turnee A si?celor mai bune 4 din 6 turnee A+ (nu mai vechi de 12 luni).
? ?In plus (doar pentru clasament, fără a conta la medie)?se mai adaugă?50% din punctele turneelor A+ luate în calcul (cele mai bune 4).
? ? ?Calcul medieMP=(A+P)/(NA+NP)
? ?-?A & NA?= suma punctelor turneelor A din grila & numarul lor?(fără cele mai slabe două, daca NA>2)
? ?-?P & NP?= suma punctelor turneelor A+ din grila & numarul lor?(fără cele mai slabe două, daca NP>2)
?
Comentariu
Vreau sa invat si eu sa imi calculez punctajul, asa ca o sa va deranjez (de fapt, sper sa nu ... ) cu cateva intrebari, pana ma lamuresc.
- 1). am fost la un turneu A unde am terminat pe locurile (33 - 34). Suprapunand clasamentul final cu lista inscrisilor (asa am inteles ca se face pt. A si A+), am observat ca pe lista inscrisilor, cei de pe locurile (33-34) - pura coincidenta - aveau MP=15.7 amandoi. Inteleg atunci ca eu am acumulat ieri 15.7 pct. in clasament?? Iar daca unul avea , sa zicem, 15.7 si celalalt 16, se facea media si aveam 15.85 pct.?
- 2). nu mi-e clara formularea din algoritmul:
A & NA = suma punctelor turneelor A din grila & numarul lor (fără cele mai slabe două, daca NA>2)
P & NP = suma punctelor turneelor A+ din grila & numarul lor (fără cele mai slabe două, daca NP>2)
Adica la calcul medie se aduna toate turneele (oricate ai avea) si NA si NP se calculeaza fara cele mai slabe doua, daca NA>2 si NP>2
sau
la calcul medie NU se aduna toate turneele (ci fara cele mai slabe doua, daca NA>2 si NP>2) si NA si NP se calculeaza , la fel, fara cele mai slabe doua, daca NA>2 si NP>2?
Multumesc.
Comentariu
1. Da, asa se calculeaza.
2. ... din grila ... deci nu oricate ati avea, ci maxim 6 A+ si 12 A, ultimele la care ati participat, dintre care cele 2 mai slabe nu se pun (atat la A cat si la A+).
Grila este ceea ce vedeti pe pagina personala in partea de jos sau in Clasament la Afisare Puncte http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php?View=Puncte.
Exemplu, pentru A (ca poate se vede mai bine):
1 turneu ... media este chiar punctajul turneului
2 turnee ... se face media lor
3-12 turnee ... media lor fara cele mai slabe doua
La fel si pentru A+, doar ca sint maxim 6.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi post1. Da, asa se calculeaza.
2. ... din grila ... deci nu oricate ati avea, ci maxim 6 A+ si 12 A, ultimele la care ati participat, dintre care cele 2 mai slabe nu se pun (atat la A cat si la A+).
Exemplu, pentru A (ca poate se vede mai bine):
1 turneu ... media este chiar punctajul turneului
2 turnee ... se face media lor
3-12 turnee ... media lor fara cele mai slabe doua
La fel si pentru A+, doar ca sint maxim 6.
Pt. pct. 2 insa, poate nu am fost eu suficient de clar.....vroiam sa stiu daca se scot cele mai slabe 2 atat din A cat si din NA? sau numai din NA?
Si, la fel, cele 2 mai slabe se scot atat din P cat si din NP? sau numai din NP?
Si o constatare amara....nu se incurajeaza participarea la turnee B, deoarece nu se iau in calcul cele mai bune X din Y turnee B, ci doar ultimele 4. Deci sa zicem ca am reusit cateva turnee B bune unul dupa altul, ma opresc, caci cu fiecare alt turneu B mai prost imi scade punctajul!! pacat.
Comentariu
A si P sint niste sume de puncte, NA si NP sint numere de turnee ... evident ca daca din suma scot cele mai slabe doua, trebuie sa micsorez cu 2 si numarul la care impart pentru a obtine media.
Mai demult formula era M=(A+0.75P)/(NA+NP) ... acum un an s-au uniformizat punctajele de la A+ si A, s-au adaugat puncte suplimentare la clasament pentru turneele A+ asa ca doar am scos 0.75 din formula si am lasat restul la fel.
Cred ca voi lasa doar un text simplu:
M=media punctelor turneelor A si A+, fara cele mai slabe doua A (daca sint mai mult de 2 turnee A in grila) si fara cele mai slabe doua A+ (daca sint mai mult de 2 A+ in grila).TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Nu, cred ca acum e suficient de clar!.
....poate va ganditi si la ceva reparatoriu pt. turneele B (vezi obs. mea de mai sus)!
Multumesc pt rabdare si informatii!.O seara buna!
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1906
- Mioveni
- 68
Likes given: 3513Likes received: 1358
Postat în original de armani Vezi postPt. pct. 2 insa, poate nu am fost eu suficient de clar.....vroiam sa stiu daca se scot cele mai slabe 2 atat din A cat si din NA? sau numai din NA?
Si, la fel, cele 2 mai slabe se scot atat din P cat si din NP? sau numai din NP?Blade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
Comentariu
Nu mi se pare, dar ca sa nu mai fie probleme de interpretare scot de tot formula si las doar textul de mai sus.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postNu mi se pare, dar ca sa nu mai fie probleme de interpretare scot de tot formula si las doar textul de mai sus.
Ideal ar fi fost - dar probabil necesita mai multa munca - ca fiecare formulare de acolo sa fie insotita de un exemplu concret, si atunci toata lumea ar avea termen de comparatie!
Comentariu
In alta ordine de idei, azi am o alta intrebare....sper sa ma lamuresc, asa cum am facut-o si ieri prin amabilitatea dlui. FlorinBN.
Extras din regulament calcul:
Jucătorii cu 1v sau 0v:
Pentru cei din categorie și cei cu MP=0:
1v = LimInf - 2
0v = LimInf - 4
Pentru cei care joacă la o categorie superioară:
1v = MP - 2
0v = MP - 4
LimInf:
33 Elite, 20 Open (E+O)
10 Avansati, 4 Incepatori (A+I)
Punctaje minime (se aplica in cazul in care cele rezultate din calcul sint mai mici):
1v= 10, 0v= 8 ... Open
1v = 8, 0v = 6 ... Avansați
1v = 6, 0v = 4 ... Avansați + începători
1v = 5, 0v = 4 ... începători
Asta chiar ca e incurcata....
Sa luam un ex: eu am acum MP=11 (sunt la avansati) si ma inscriu la un turneu A la Open. Daca nu ies din grupa inferioara si am 0 victorii sau 1 victorie, inseamna ca am acumulat urmatoarele pct.: pt. 0 victorii am acumulat 11(MP)-4=7 pct, iar pt 1 victorie am acumulat 11(MP)-2=9 pct.
Avand in vedere si compararea cu pct. minime, rezulta ca sunt mai mici, deci prin corectare se ajunge ca in acest caz la 0 victorii am acumulat 8 pct. si la 1 victorie am 10 pct.
Deci cu atat raman dupa un turneu Open daca nu castig decat max. 1 meci: 8 sau 10 pct. max. Este corect?
Daca mergeam la avansati, unde imi era locul, in acelasi scenariu raman cu 6 sau 8 pct. max. Deci nu pierd decat 2 pct. fata de cat castig daca ma inscriu la Open.
Am inteles eu bine?
Si inca ceva: - la Open nu exista LimInf? - doar la open + Elite?
- la Elite nu exista pct. minim (pt. 0 victorii sau 1 victorie)?
Comentariu
Postat în original de armani Vezi postSa luam un ex: eu am acum MP=11 (sunt la avansati) si ma inscriu la un turneu A la Open. Daca nu ies din grupa inferioara si am 0 victorii sau 1 victorie, inseamna ca am acumulat urmatoarele pct.: pt. 0 victorii am acumulat 11(MP)-4=7 pct, iar pt 1 victorie am acumulat 11(MP)-2=9 pct.
Avand in vedere si compararea cu pct. minime, rezulta ca sunt mai mici, deci prin corectare se ajunge ca in acest caz la 0 victorii am acumulat 8 pct. si la 1 victorie am 10 pct.
Deci cu atat raman dupa un turneu Open daca nu castig decat max. 1 meci: 8 sau 10 pct. max. Este corect?
Daca mergeam la avansati, unde imi era locul, in acelasi scenariu raman cu 6 sau 8 pct. max. Deci nu pierd decat 2 pct. fata de cat castig daca ma inscriu la Open.
Postat în original de armani Vezi postSi inca ceva: - la Open nu exista LimInf? - doar la open + Elite?
- la Elite nu exista pct. minim (pt. 0 victorii sau 1 victorie)?
La Elite nu este nevoie de punctaj minim, se obtin destule puncte chiar si cu 1v.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de armani Vezi postIdeal ar fi fost - dar probabil necesaita mai multa munca - ca fiecare formulare de acolo sa fie insotita de un exemplu concret, si atunci toata lumea ar fi avut termen de comparatie!TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de armani Vezi postSi formula pe care ziceti ca o lasati e interpretabila, daca e s-o luam pe cea dreapta. Eu zic sa nu mai tot schimbati, lasati asa cum e.
Calcul medie:
MP=media punctelor turneelor A si A+ din clasament
- fără cele mai slabe două A, dacă s?nt mai mult de două turnee A
și
- fără cele mai slabe două A+, dacă s?nt mai mult de două turnee A+TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Imi pare bine ca in sfr. se pare ca am inteles.
Ref la faptul ca daca mergeam la avansati era mai bine, este adevarat in cazul acestui ex. (MP=10)....desi, fiind la minimul de MP, erau sanse sa nici nu ies din grupa inf nici la avansati!
Dar....sa luam un alt caz: MP=16.
La fel bla...bla... si iata ce rezulta: la 0 victorii la Open am 16(MP)-4=12 pct., iar la 1 victorie am 16(MP)-2=14 pct.!! Eee, parca iti mai revine cheful, nu?
Daca mergeam la avansati , cu aceeasi linie de victorii (0 sau 1) de-abia obtineam 8 sau 10 pct. Sigur, avand MP=16 se presupune ca ar fi trebuit sa trec macar de grupa inf la avansati, dar nu intotdeauna MP-ul exprima si adevarata valoare (e si de conjunctura ....rareori, dar e....iar pt. cine stie sa profite de ocazie, s-a scos!).
Deci am castigat 4 pct. fata de scenariul cu avansatii!! Si asta la MP=16......castig 5 pct. la MP=17 etc. (pana la MP=19.9 poate merge comparatia).
Cred ca si asta e corect, da?
Multumesc pt. rabdare si o seara buna!
Simt nevoia sa fac o completare: nu reprosez nimic nimanui in aceste postari ale mele, pur si simplu vreau sa inteleg cum functioneaza. Sper sa nu se simta nimeni lezat, imi dau seama ca nu e o munca usoara sa gasesti un sistem de punctaj....plus ca niciodata nu vor putea fi toti multumiti!!
Comentariu
Nu inteleg modul asta de a pune problema ... cu aceeasi linie de victorii ... Ce sa caute la Open un jucator care la Avansati are doar 1 victorie? Si la fel, daca are 1v la Open, de ce sa presupunem ca la Avansati va fi varza?
S-au pus niste limite si conditii acolo (pt 1v si 0v) astfel incat, pe cat posibil, jucatorii slabi sa nu avanseze prea mult jucand la categoria superioara, iar cei buni sa nu retrogradeze prea repede (uneori intentionat).TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postNu inteleg modul asta de a pune problema ... cu aceeasi linie de victorii ... Ce sa caute la Open un jucator care la Avansati are doar 1 victorie? Si la fel, daca are 1v la Open, de ce sa presupunem ca la Avansati va fi varza?
S-au pus niste limite si conditii acolo (pt 1v si 0v) astfel incat, pe cat posibil, jucatorii slabi sa nu avanseze prea mult jucand la categoria superioara, iar cei buni sa nu retrogradeze prea repede (uneori intentionat).
Nu vreau sa intru in nici o polemica....cel mai simplu era un raspuns de DA sau NU la intrebarea mea daca si acest al 2lea scenariu este corect! Oare ce v-a suparat asa brusc??
Ma rog, nu mai intreb daca deranjez cu ceva....
Comentariu
MP=16
Avansati: 1v=8p, 0v=6p
Open: 1v=14p, 0v=12p
Evident ca sint diferente, este normal ca la Open sa se obtina mai multe puncte, dar tot in mod normal un jucator cu pretentii de open castiga mai multe meciuri la avansati ... poate sint si exceptii, desigur.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:34.Procesare...X
Comentariu