In situatia turneului de la Brașov cred ca organizatorii au procedat corect sa ia in considerare clasamentul de la 1 mai. Sunt foarte multi participanti care isi fac rezervari si multi chiar au depus si banii in cont. E de inteles si mi se pare corect ca listele sa nu fie date peste cap cu 3-4 zile inainte de concurs. Ideal era sa se stie mai din timp despre acest lucru ca toti sa aiba posibilitatea de a-si asigura traseul in vederea participarii; sa nu fiu inteles gresit, nu e o critica, e greu sa organizezi un turneu pentru 30-40 persoane d-apoi pentru 310, pe de alta parte toti stiau ca se apropie turneul de la Brașov si nu trebuiau sa se lase pe ultima suta de metri sa-si faca grila.
Acum intreb in vederea celuilalt A+ din iunie de la Topoloveni/Pitesti. Ce clasament se va lua in considerare? Cel de la 1-2 iunie cuprinzand doar turneele desfasurate in luna mai sau la cele din luna mai se adauga si A+ de la Brașov din iunie? Dupa logica mea ar fi ca cel desfasurat in 1-2 iunie la Brașov sa intre in calcul incepand cu 1 iulie. Dar poate gresesc. Poate domnul Apian ne poate lamuri cu privire la acest aspect, astfel incat daca mai sunt si alti nelamuriti sa stie din timp unde se situeaza in vederea turneului de la Topoloveni/Pitesti.
Multumesc pentru raspuns si mult spor si putere de munca echipei de organizare a turneului.
Acum intreb in vederea celuilalt A+ din iunie de la Topoloveni/Pitesti. Ce clasament se va lua in considerare? Cel de la 1-2 iunie cuprinzand doar turneele desfasurate in luna mai sau la cele din luna mai se adauga si A+ de la Brașov din iunie? Dupa logica mea ar fi ca cel desfasurat in 1-2 iunie la Brașov sa intre in calcul incepand cu 1 iulie. Dar poate gresesc. Poate domnul Apian ne poate lamuri cu privire la acest aspect, astfel incat daca mai sunt si alti nelamuriti sa stie din timp unde se situeaza in vederea turneului de la Topoloveni/Pitesti.
Multumesc pentru raspuns si mult spor si putere de munca echipei de organizare a turneului.
Comentariu