Postat în original de FlorinBN
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 19 (0 members and 19 guests)
-
Da, asta era ideea, sa faca bine sa nu piarda la toti cei din categoria inferioara ...
Nu primeste 0, ci nu este punctat deloc ... si se aplica doar la turneele amestecate unde nu prea cred ca se vor nimeri intr-o grupa jucatori de la o singura categorie.like this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 2
Comentariu
poi asta era ideea daca intro grupa is 6 openeisti cel cu 0 vic ia 16 pct iar in alta 5 openesti si un avansat cel de la open cu 0 victori nu ia nimic unul primeste 16 pct in clasament unul nimic
Comentariu
Ghinionul lui ... ultima data mai spun, sa joace bine si sa nu piarda la avansat daca vrea puncte.and 1 others like this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 6
Comentariu
senior- 14.feb.2017
- 415
- Targu Neamț
- 53
Likes given: 56Likes received: 132
Postat în original de FlorinBNGhinionul lui ... ultima data mai spun, sa joace bine si sa nu piarda la avansat daca vrea puncte.
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1773
- București
- 72
Likes given: 708Likes received: 1316
Rugaminte fierbinte : cele doua cruciulite din '' HALL OF FAME '' sa fie una galbena, cealalta albastra ! Sa ne revedem sanatosi, cat inca mai suntem !likes this.Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de Gigi Spin...' sa fie una galbena, cealalta albastra ! ...
like this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 2
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1906
- Mioveni
- 68
Likes given: 3513Likes received: 1358
Postat în original de Gigi SpinRugaminte fierbinte : cele doua cruciulite din '' HALL OF FAME '' sa fie una galbena, cealalta albastra ! Sa ne revedem sanatosi, cat inca mai suntem !like this.Blade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
- Aprecieri 2
Comentariu
Am actualizat punctele pentru turneele din luna `mai` + cel de la Bucuresti, restanta din `aprilie` (A si H)
Jucatori nepunctati:
Budescu Marian - Galati, turneu Galati - 07 mai - E+O (MP open, 0v in grupa cu 1 avansat)
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 21.feb.2022
- 243
- Alba Iulia
- 60
Likes given: 193Likes received: 97
O intrebare!
La calculul mediei dupa 1.06.2022 se mai ține cont de "media 2021"....12.65 in cazul meu?
Mulțumesc!
Trimis de pe al meu SM-A426B folosind Tapatalk
Comentariu
senior- 21.feb.2022
- 243
- Alba Iulia
- 60
Scuze.
Am citit acum..."Update 3"
La 30 mai se elimină...pentru cei care au puncte.
O zi placută.
likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Nu se tine.
Media din 2021 (sau ultima medie din istoric) se va pastra doar pentru jucatorii fara turnee in grila, aflati in clasament.likes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 21.feb.2022
- 243
- Alba Iulia
- 60
Postat în original de FlorinBNNu se tine.
Media din 2021 (sau ultima medie din istoric) se va pastra doar pentru jucatorii fara turnee in grila, aflati in clasament.
Comentariu
IMPORTANT!
La actualizarea clasamentului de la sfarsitul lunii iunie (cam pe 27-28 ar fi) vor expira punctele turneelor din iunie 2021,
pe 31 iul (01-02 aug) cele din iulie 2021 si asa mai departe ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Buna ziua,
Am o curiozitate referitoare la calculul punctelor, pentru ca recunosc nu prea am reusit sa inteleg.
De exemplu in turneul A de la Valenii de Munte, am fost 5 persoane cu 0v in grupe inferioare, din ce inteleg eu conform grilei de calcul, punctajul ar fi trebui sa fie MT27-31 care inseamna "Media mediilor" tuturor celor clasati pe locurile 27-31 , la care, deoarece este un turneu A se adauga x=3 .
In ultimii 5 clasati locurile 27-31 , am fost 4 persoane fara MP , deci in calculat trebuia sa se ia Liminf = 4 si o persoana cu MP = 5.35 si mai adaugam x=3, asadar in calculul MT27-31 ar fi trebuit sa fie, din ce reusesc eu sa inteleg 4 + 4 + 4 + 4 + 5.35 + 3 , care se imparte la 5 jucatori , asadar fiecare jucator ar fi trebuit sa obtina 24.35 / 5 = 4,87 puncte .
Am inteles corect algoritmul de calcul ? Sau m-am pierdut cu ceva pe drum ?Blade: Butterfly Timo Boll 30th Anniversary Edition
FH: Butterfly Tenergy 05
BH: Butterfly Tenergy 05
Comentariu
MT 27-31 = media mediilor jucatorilor de pe pozitiile 27-31 din lista de inscrieri, nu din clasamentul final ... ultimii 7 jucatori din lista au media 4 ( 6 dintre ei sint noi, unul avea media 4 dinainte ) ... dar si daca ar fi avut toti medii peste 5, sa zicem, tot 4p se dadeau pentru 0v la Hobby
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/info
... tot pe pagina Info scrie si despre x=3 ... este doar pentru locurile 1-8,- celelalte locuri = MTx
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Gata, m-am lamurit acum ! Multumesc frumos !Blade: Butterfly Timo Boll 30th Anniversary Edition
FH: Butterfly Tenergy 05
BH: Butterfly Tenergy 05
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1773
- București
- 72
Likes given: 708Likes received: 1316
Bunul meu prieten, poza mea celebra cu iarba pe rever apare in avatar bicolor ; Tricou galben, bluza albastra . Negrul nu ma prinde. Rosul ... Ce sa zic ..... . Stop the war !like this.Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
- Aprecieri 2
Comentariu
Actualizare puncte pentru turneele din 14 - 17 mai
Jucatori nepunctati:
Vale Nelu - Zalau, turneu Zalau - 17 mai - E+O (MP elite, 0v in grupa cu openisti)
like this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 3
Comentariu
Actualizare puncte pentru cele 5 turnee din 20 - 22 mai.likes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de Gigi SpinBunul meu prieten, poza mea celebra cu iarba pe rever apare in avatar bicolor ; Tricou galben, bluza albastra . Negrul nu ma prinde. Rosul ... Ce sa zic ..... . Stop the war !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:45.Procesare...X
Comentariu