Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Urmatoarea actualizare va fi in 12 septembrie si va conta doar pentru clasamentul final 2022, inscrierile la Turneul Campionilor si stabilirea campionilor (de tot felul).
Buna ziua domnul Apian.Am o micuta nelamurire in legatura cu punctajul meu:La inceputul lunii septembrie am avut 570.4 puncte.In aceasta luna am participat la doua turnee,Targoviste(A)si Bucuresti(A+)la clasamentul final am primit 3.8 puncte fata de inceputul lunii.Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum se poate asta.Multumesc anticipat.
Buna ziua...am si eu o nelamurire...sper ca nu deranjez...am avut luna aceasta 2 b uri de 32 respectiv 28,8 care au inlocuit 14,6 si 25,3 plus acest A+ si am facut doar 27,8 pct, iar cel care a castigat titlul de campion judetea a avut doar un A+ si a facut 37,6...multumesc
A facut 37.4 ... 24.9p la A+ si bonus 12.5 ... deosebirea fata de tine este ca lui i s-au pus toate punctele, pe cand tie ti s-a socotit doar diferenta ... pe langa asta ti-a iesit si un A+ din sep,21 de 16.8p
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
A facut 37.4 ... 24.9p la A+ si bonus 12.5 ... deosebirea fata de tine este ca lui i s-au pus toate punctele, pe cand tie ti s-a socotit doar diferenta ... pe langa asta ti-a iesit si un A+ din sep,21 de 16.8p
off ...
- la B-uri ai castigat 28.8+32 - 14.6-25.3 = 20.9 ... minus 5.2 diferenta de bonus ... deci plus 15.68
- la A+ ... 24.9-16.8=8.1 plus 4 bonus ... = plus 12.1
total +27.8
Celui de pe locul 1 i-au intrat toate cele 24.9p + 12.5 bonus deci 37.4 ... suficient cat sa te depaseasca.
--------------------
Calculele astea is doar pentru ca am timp sa le fac acum, in mod normal fiecare poate sa aplice regula aia cu cele mai bune x,y,z etc si vede ce iese.
likes this.
off ...
- la B-uri ai castigat 28.8+32 - 14.6-25.3 = 20.9 ... minus 5.2 diferenta de bonus ... deci plus 15.68
- la A+ ... 24.9-16.8=8.1 plus 4 bonus ... = plus 12.1
total +27.8
Celui de pe locul 1 i-au intrat toate cele 24.9p + 12.5 bonus deci 37.4 ... suficient cat sa te depaseasca.
--------------------
Calculele astea is doar pentru ca am timp sa le fac acum, in mod normal fiecare poate sa aplice regula aia cu cele mai bune x,y,z etc si vede ce iese.
Buna ziua...am si eu o nelamurire...sper ca nu deranjez...am avut luna aceasta 2 b uri de 32 respectiv 28,8 care au inlocuit 14,6 si 25,3 plus acest A+ si am facut doar 27,8 pct, iar cel care a castigat titlul de campion judetea a avut doar un A+ si a facut 37,6...multumesc
A mai trecut 1 an, cu bune, cu rele, cu nervi, cu supărări, da cu ACELAȘI CAMPION NAȚIONAL în persoana lui MUTRESCU EUGEN.
FELICITĂRI PRIETENULUI EUGEN
Anul trecut am participat ptr prima data la un TURNEU Final și am văzut ca locului 1 NAȚIONAL i se oferă o cupa de campion național mai mica(care ramine în vitrina jucătorului ptr TOTDEAUNA) și o cupa de campion național mare(care după 1 an se inmineaza următorului campion național).
Am asociat acest aspect cu fotbalul:campiona mondiala primește asemenea. 2 trofee., dar dacă o tara cistiga de 3 ori consecutiv campionatul mondial..... TROFEU CEL MARE RAMINE ÎN POSESIA ACELEI TARI PTR TOTDEAUNA.
Nu imbirlig, dar trebuie sa intreb (ptr un prieten) :::::..... SA știm cum sa pregătim anul competițional 2023!!!!
DACA UN JUCĂTOR CÂȘTIGA DE 3 ORI CONSECUTIV AMATUR ul!!!!!..... RAMINE CUPA CEA MARE ÎN VITRINA PARSONALA????
🤔🤔🤔
Buna ziua D-le Apian!
Ma scuzati pentru deranj, dar pe fisa mea de jucator (Lenart Kendi Istvan) nu apar rezultatele turneului regional desfasurat la Ocna Sibiului si nici adversarii mei n-au fost trecuti.
Va multumesc anticipat, daca imi dati un raspuns referitor la acest aspect.
Am mai precizat, dar nu-i nici o problema sa repet ... rezultatele postate pe forum cu programul lui Adof nu sint compatibile cu fisierul meu cu care import-export datele spre site-ul amatur.ro ... Am spus ca voi crea altul special pentru turneele respective, cand voi avea timp ... dar inca nu am avut.
Am mai precizat, dar nu-i nici o problema sa repet ... rezultatele postate pe forum cu programul lui Adof nu sint compatibile cu fisierul meu cu care import-export datele spre site-ul amatur.ro ... Am spus ca voi crea altul special pentru turneele respective, cand voi avea timp ... dar inca nu am avut.
Nu-i mai simplu să folosească el fișierul tău? Vorbesc cu el și o să înțeleagă.
Daca nu ma insel,odata cu intrarea in vigoare a noului Reg,toata lumea va folosi fisierele standardizate Amatur..vom evita situatiile de acest gen
Cand intra in vigoare noul Regulament? Unde se poate consulta?
Se pot face si propuneri?
Noul Regulament va intra in vigoare cu 1 ianuarie 2023.
Si pt propuneri a fost deschis post separat.
Acum se discuta si se voteaza propunerile din acel post.
Noul Regulament va intra in vigoare cu 1 ianuarie 2023.
Si pt propuneri a fost deschis post separat.
Acum se discuta si se voteaza propunerile din acel post.
Sper Nea Toma ca nu faci referire la acel post inchis, care este o gluma de post, si nici la balacareala de continuare unde ar fi trebuit sa aiba loc discutii, ca de-abea m-am trezit si glume proaste nu prea mai accept.
Acel post este inchis de peste o saptamana.
Dar de ANDO , cum zicea predecesorul meu banat.
Buna seara. Cred ca s-a strecurat o greseala la confruntarile mele (Bistreanu Armand) cu Chirtoaca Ion - apare scorul 2-3 si ma trimite la Head to head (unde este trecut de 2 ori scorul de 3-2 pt. Ion, in acelasi turneu).
Scorul corect al confruntarilor este 2 - 2, de fapt.
Comentariu