Da, s-au dublat rezultatele la un B de la Ploiesti, initial l-am trecut A + H apoi separat A, H si cred ca nu s-au sters primele ... o sa modific
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Rezultatele de la turneele din (27 - 30).09.2022 se contabilizeaza pt. MPul din octombrie? sau pt. luna urmatoare?likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Pentru luna urmatoare, am facut deja clasamentul pentru octombrie.likes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5722
- Fălticeni
- 64
Likes given: 953Likes received: 1430
Postat în original de FlorinBNPentru luna urmatoare, am facut deja clasamentul pentru octombrie.of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8121
- Brașov
Likes given: 1597Likes received: 3031
Sandu Andrei din Sibiu (copil)
MP 30.6
Renunță la div A si poate să joace la Elite de la 1 oct
Pentru că nu se poate înscrie din fișier, poate participa ca jucător nou, cu MP 35like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Bună seara! In atentia domnului Apian! Aceeasi problemă legată de meciurile head to head este la turneul de la Comănesti unde sunt trecute de două ori meciurile intre jucători! Scuze deranjul! Mulțumesc!
Comentariu
Acest lucru am observat nu s-a intamplat decat la elite ...iar până la urmatoarea actualizare a clasamentului poate se poate remedia! Mulțumesc si scuze de intervenție!!!
Comentariu
O sa verific, nu are legătură cu clasamentul, sînt baze de date diferite ... dar nu am apucat sa deschid laptopul încăTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de Popa FlorinPopa Florin mediasand 5 others like this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 10
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 963
Bună ziua, tot la Sibiu eu am pierdut cu Szakacs Raul în R8. În head to head scrie că am pierdut cu Husa Gelu. Mulțumesc!
Clasamentul turneului apare însă corect!
- Popescu Apreotesei Mihai, Straoane - mp 32.98, OLemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
Comentariu
Da așa este ,eu am pierdut in primul tur eliminator cu Szakacs Raul...clasamentul final e corect 😀
Comentariu
Asa am primit rezultatele, o sa mai verific ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
buna ziua,
la turneul de la valenii de munte din data de 29.10.2022, este o greseala trecuta la Caranfilian Eduard, a luat locul 3 si a batut in R8 pe domnul Botea Marian cu 3-0, pe forum la turneu apare corect, insa in clasament apare gresit.
multumesc!
Comentariu
Clasamentul a fost modificat pe forum dupa ce l-am copiat eu ... o sa corectez.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Buna ziua , la turneul de la Văleni Mihalcea stefan Tiberiu 3-0 Marchitan Marius nu este trecut pe site meciul .
Comentariu
Postat în original de EltibiBuna ziua , la turneul de la Văleni Mihalcea stefan Tiberiu 3-0 Marchitan Marius nu este trecut pe site meciul .TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:18.Procesare...X
Comentariu