- la turneele A - ultimul clasament partial, diferit de 0v = MTx - 1 (daca MTx >= 6)
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 24 (0 members and 24 guests)
-
maestru- 17.iun.2011
- 1906
- Mioveni
- 68
Likes given: 3513Likes received: 1358
Postat în original de Eltibi- la turneele A - ultimul clasament partial, diferit de 0v = MTx - 1 (daca MTx >= 6)
likes this.Blade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator principal- 09.feb.2015
- 1409
- Navodari
- 56
Likes given: 1871Likes received: 773
Vin si eu cu o observatie vis a vis de categoria unui jucator de 10 ani, care cu actualele reguli este "condamnat" sa joace doar la categoria Avansati, desi nivelul lui este de Hobby. Este vorba de Usatenco Lev. Nu a prins niciun podium, are 2 participări in Amatur, 1 la Hobby, 1 la Avansati cu zero victorii . Eu cred ca acest copil merita sa joace la categoria Hobby ar fi un cadou de ziua nationala a Romaniei!
Trimis de pe al meu VOG-L29 folosind Tapatalk
like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1773
- București
- 72
Likes given: 708Likes received: 1316
Ce va mai place unora sa faceti pe desteptii ! Tenisul este un sport, prin definitie ! Libertatea este , vad peste tot, ingradita de politica ieftina !likes this.Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de mihais mioveni
Înseamnă categoria celor cu o singură victorie. Dacă cei de pe primele locuri sunt bonificati cu puncte, codașii, cu zero sau o singură victorie, sunt penalizați.
Comentariu
Postat în original de Gigi SpinCe va mai place unora sa faceti pe desteptii ! Tenisul este un sport, prin definitie ! Libertatea este , vad peste tot, ingradita de politica ieftina !
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2366
- București
- 64
Likes given: 573Likes received: 1289
Postat în original de Gigi SpinCe va mai place unora sa faceti pe desteptii ! Tenisul este un sport, prin definitie ! Libertatea este , vad peste tot, ingradita de politica ieftina !
Comentariu
Postat în original de Eltibi- la turneele A - ultimul clasament partial, diferit de 0v = MTx - 1 (daca MTx >= 6)
Comentariu
Postat în original de silvinioVin si eu cu o observatie vis a vis de categoria unui jucator de 10 ani, care cu actualele reguli este "condamnat" sa joace doar la categoria Avansati, desi nivelul lui este de Hobby. Este vorba de Usatenco Lev. Nu a prins niciun podium, are 2 participări in Amatur, 1 la Hobby, 1 la Avansati cu zero victorii . Eu cred ca acest copil merita sa joace la categoria Hobby ar fi un cadou de ziua nationala a Romaniei!
Trimis de pe al meu VOG-L29 folosind Tapatalk
Cred ca este o greseala de calcul a MPului --> 11.3 + 5 = 16.3 / 2 = 8.15.
Asta e MPul....8.15, deci Hobby .... gresesc?
Comentariu
Asta e MP ul, da, dar înainte de +5 a trecut la Avansati si rămâne acolo cu media minim 10
Regula este valabila 12 luni ... apoi mai vedem ce ne aduce regulamentul 2024.likes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de FlorinBNAsta e MP ul, da, dar înainte de +5 a trecut la Avansati si rămâne acolo cu media minim 10
Regula este valabila 12 luni ... apoi mai vedem ce ne aduce regulamentul 2024.
Comentariu
Deci sa inteleg ca ce am postat eu mai sus înseamnă ca cei cu 1v gr inf primesc cu 1p mai putin?
Comentariu
organizator principal- 09.feb.2015
- 1409
- Navodari
- 56
Likes given: 1871Likes received: 773
Postat în original de FlorinBNAsta e MP ul, da, dar înainte de +5 a trecut la Avansati si rămâne acolo cu media minim 10
Regula este valabila 12 luni ... apoi mai vedem ce ne aduce regulamentul 2024.
Eu am mizat mai degraba pe faptul ca asa cum s-au luat decizii de a promova pe unii automat la o categorie superioara pentru 12 luni, se putea lua o decizie si in acest caz incat sa facem o bucurie unui copil (cetatean strain) de Ziua Noastra Nationala .
Inca sper si cred ca acest lucru nu este imposibil!
Comentariu
Buna ziua nu va suparati ca deranjezi vreau sa intrebi dar nu stiu dacá fac la locul potrivit .In data de 3 dec.care ám participat la Turnét de Mos Nicolae la Lazarea turneu B inca nu au aparut punctajul.Multumesc.
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6327
- Victoria
- 50
Likes given: 1845Likes received: 1510
Postat în original de SylkoBuna ziua nu va suparati ca deranjezi vreau sa intrebi dar nu stiu dacá fac la locul potrivit .In data de 3 dec.care ám participat la Turnét de Mos Nicolae la Lazarea turneu B inca nu au aparut punctajul.Multumesc.
Actualizarile clasamentului se fac odata pe luna la sfarsitul lunii precedente , sau la inceputul lunii urmatoare.
De obicei Florin face preluarea de date dupa turneu la cateva zile sa dea posibilitatea organizatorilor sa faca corectile necesare daca ele apar.
Deci rabdare apar cu sigurantă.likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Avand in vedere cele intamplate, banuiesc ca toate rezultatele de la turneul de Hobby si Avansati , de la Brazi (11.12.2022) se anuleaza si se considera ca nu a avut loc turneul. Gresesc?
Comentariu
Mai aveți vreme sa îl terminați pana la sfârșitul anului ... dacă doriți ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBNMai aveți vreme sa îl terminați pana la sfârșitul anului ... dacă doriți ...
Era suficient un da sau nu, intrebarea nu era tendentioasa!
Dar, ma rog, daca atat se poate, asta e! Scuze de deranj.
Comentariu
Repet ... daca pana la sfarsitul anului apare un clasament, se punctează
... dacă doriți ... ma refer la toți jucătorii, nu special la dvs ...like this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 3
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2015
- 3254
- Ploiești
- 51
Likes given: 3013Likes received: 2586
Postat în original de armani
Un raspuns de prost gust.....nu ma asteptam de la dvs. Aveam alta parere....
Era suficient un da sau nu, intrebarea nu era tendentioasa!
Dar, ma rog, daca atat se poate, asta e! Scuze de deranj.
Si am discutat cu CD avand in vedere ca eram in eliminatorii deja, la avansati trecusera de 2 tururi ca sa zic asa, sa ne gandim sa il finalizam.
Nu vreau sa mai rostesc " in memoriam"...
Maine vom discuta si cu familia dlui Bisoceanu care vine sa il ia acasa despre aceasta intentie.
Ma gandesc si la ce s-a intamplat, ma gandesc si ca unii participanti mai ales de la hobby au ajuns in primul lor eliminatoriu, situatie in care era si dl Bisoceanu.
Au muncit, au luptat.... din pacate sau din fericire viata merge inainte.
Nu am mai fost in situatii din acestea, e un gand, o propunere... sa le oferim posibilitatea sa finalizeze.
Repet, este un gand, o propunere, nu stiu daca e bine, e rau, e neutru, maine vom discuta si cu familia dansului.
Noapte buna.
like this.
- Aprecieri 4
Comentariu
Postat în original de Cornel 67Sa se finalizeze platindu-se taxa încă o dată sau fără taxă?
In plus, daca dintre cei calificati unii nu mai pot ajunge?likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2015
- 3254
- Ploiești
- 51
Likes given: 3013Likes received: 2586
Postat în original de armani
Buna intrebare....e complicat ..... fie unii platesc de 2 ori, fie suporta organizatorul costurile....
In plus, daca dintre cei calificati unii nu mai pot ajunge?
Este o rugaminte, un efort pentru toti si participanti si organizatori.
Cine nu poate sa vina, cum a fost Minca Gabriel din Videle, a sunat si fost de acord sa mearga mai departe Tical.
Pentru ca sa se poata termina concursul si trece in clasament.and 1 others like this.
- Aprecieri 6
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:33.Procesare...X
Comentariu