Si pct. de la B+ se iau in considerare la MP?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 33 (0 members and 33 guests)
-
Turneele B+ se puncteaza la fel ca B-urile, doar ca se primesc 2p in plus care nu vor conta la medie ... pana la sfarsitul lunii vad eu cum fac sa le evidentiez separat in clasament (cele 2p).
De asemenea, este valabila regula ca pentru a fi punctata, o categorie trebuie sa aiba minim 5 jucatori.like this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 2
Comentariu
Deci daca cel care castiga turneul B+ ia sa zicem 25 pct, (23 pct normal + 2 bonus)de fapt la calculul MP i se aduna doar 23 p,... daca inteleg bine.
Comentariu
Punctajul de la fiecare turneu apare doar dupa ce se calculeaza de catre organizator?
Deoarece am vazut ca au aparut deja punctajele de la turneu din 18.04, dar de la turneu desfasurat cu o sapt inainte nu!likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Punctajele apar dupa ce le calculez eu, iar pentru 18.04 inca nu am facut nimic.
UPDATE: pentru 07-08 aprilie le-am actualizat acum.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de armaniDaca da, care e rostul celor 2 pct. suplimentare?In the practice of tolerance, one's enemy is the best teachers!
Dalai Lama
Comentariu
" nu stiu daca chiar nu intelegi sau pui asa intrebari ....punctajul tau ...." .... dupa ce ca va bagati in seama neintrebat si mai sunteti si agresiv, observ ca ne tragem de curea...poate ne cunoastem si nu stiu eu!
Preferam sa imi explice cineva care e mai coerent si scrie si corect in romana, dar e bine si asa.
O seara buna!like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Postat în original de sorin1218
rostul e s-a ai mai multe puncte daca participi la B+, nu stiu daca chiar nu intelegi sau pui asa intrebari, MP ul e una, si punctajul tau e alta, daca era turneu B si cu el sa zicem cineva are punctajul 550 pct, atunci daca in loc de B simplu e B+ atunci are 552 pct, mai simplu nu stiu cum sa explic.
Pentru Clasament sunt contabilizate cele mai bune turnee A+ și A din ultimele 12 luni (fără cele mai slabe două). În schimb, în cazul turneelor B sunt contabilizate cele mai recente patru, iar pentru MP este cuantificat cel mai bun din cele mai recente patru turnee B.
Cele două puncte suplimentare ar avea oarece greutate, importanță sau influență în Clasament doar dacă și în cazul turneelor B ar fi luate în calcul cele mai bune patru din ultimele 12 luni. Altfel, jucătorii care participă frecvent la turnee B vor pierde cele două puncte în doar câteva săptămâni.like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Hello, cat mai multe victorii pentru toti jucatorii din Comanesti prezenti la turbeul B+ din Bacau!likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls ... clasament pentru luna Mailike this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 2
Comentariu
Am modificat categoria pentru Nagy Eduard, avansati >>> open, MP 20 ... cu 5 podiumuri ... ori mai descarcati inca o data fisierul, ori corectati MP-ul manualTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Ar fi interesant daca la schimbarile de categorie s-ar putea trece si jucatorii noi care intra la categoria Hobby, ca sa vedem ce jucatori noi sunt de la o luna la alta, pentru ca acolo sunt foarte mici sanse sa mai retrogradeze cineva vreodata de la Avansati.likes this.Blade: Butterfly Timo Boll 30th Anniversary Edition
FH: Butterfly Tenergy 05
BH: Butterfly Tenergy 05
- Aprecieri 1
Comentariu
OK, o sa-i fac sa apara mai spre seara intr-un tab separat ... nu numai la Hobby, ci si la celalalte categorii pot intra jucatori noilike this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 3
Comentariu
Postat în original de FlorinBNAm modificat categoria pentru Nagy Eduard, avansati >>> open, MP 20 ... cu 5 podiumuri ... ori mai descarcati inca o data fisierul, ori corectati MP-ul manuallikes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de FlorinBNOK, o sa-i fac sa apara mai spre seara intr-un tab separat ... nu numai la Hobby, ci si la celalalte categorii pot intra jucatori noilike this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 2
Comentariu
Postat în original de FlorinBN
rezolvat ... http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls?Alt=New
PS : cred ca am dat raport la postare prima data in loc de " Citare " , daca vede cineva ignorati....*facepalm*Blade: Butterfly Timo Boll 30th Anniversary Edition
FH: Butterfly Tenergy 05
BH: Butterfly Tenergy 05
Comentariu
organizator local- 28.oct.2008
- 1460
- zalau
Likes given: 4205Likes received: 2061
Salut Florin ,în numele domului Horvath ne poți spune de ce a căzut pe 44,eu nu ma pricep cu grile ,ce întra,iese ,tot a încercat sa dea de tine și as vrea saii oferim un răspuns.Mersilemn Butterfly Sardius Tamca 5000
fete Andro Rasanter R42 ultramax
Comentariu
- 1460
- zalau
Eu iam spus ca l-au depășit mulți nu a jucat la Butterfly,poate am nimerit 😁😁😁😁😁lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
Comentariu
senior- 26.mar.2012
- 1485
- Paulesti
- 59
Likes given: 2238Likes received: 784
Postat în original de patraulea1980Salut Florin ,în numele domului Horvath ne poți spune de ce a căzut pe 44,eu nu ma pricep cu grile ,ce întra,iese ,tot a încercat sa dea de tine și as vrea saii oferim un răspuns.Mersi
Comentariu
- 1460
- zalau
Ok ,sa înțeleg ca potiunea magica e A+lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
Comentariu
senior- 26.mar.2012
- 1485
- Paulesti
- 59
Likes given: 2238Likes received: 784
Postat în original de patraulea1980Ok ,sa înțeleg ca potiunea magica e A+likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de patraulea1980Salut Florin ,în numele domului Horvath ne poți spune de ce a căzut pe 44,eu nu ma pricep cu grile ,ce întra,iese ,tot a încercat sa dea de tine și as vrea saii oferim un răspuns.Mersi
La prima vedere, fara prea multe calcule, i-au disparut vreo 70 de puncte apoi inca 80 doar din turneele A+ expirate.likes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:45.Procesare...X
Comentariu