Bună. Am observat la mine (orban alexandru) ca am la turneele A+ , unul cu gri (deci 2unde am pierdut toate meciurile și am fost la categoria Elite. Am observat la domnul Sursilov(la el am observat diferenta de aceea îl folosesc pe el ca exemplu ) ca la același concurs , tot cu 0 victorii are concursul pus cu albastru, deci ca și cum conteaza pentru medie .
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (1 members and 3 guests)
-
organizator tehnic
- 05.dec.2016
- 1464
- Iași
- 26
Likes given: 1831Likes received: 642
Postat în original de Orban Alexandru Vezi postBună. Am observat la mine (orban alexandru) ca am la turneele A+ , unul cu gri (deci 2unde am pierdut toate meciurile și am fost la categoria Elite. Am observat la domnul Sursilov(la el am observat diferenta de aceea îl folosesc pe el ca exemplu ) ca la același concurs , tot cu 0 victorii are concursul pus cu albastru, deci ca și cum conteaza pentru medie .
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Orban Alexandru likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator local- 26.nov.2018
- 558
- Lugoj
Likes given: 29Likes received: 359
Postat în original de AdrianGotca Vezi postEl in luna iulie a avut un procent de 50% de turnee cu 0v, si asta a insemnat ca turneele gri din acel moment s-au pus si la medie incepand din acea luna.
Sent from my SM-S928B using Tapatalklemn : butterfly harimoto innerforce super alc
fh dignics 09
bh tibhar grass dtecs
Comentariu
Buna ziua,
Turneul B Cupa "Spring, Suceava, doar categoria HOBBY ( https://www.tenisdemasa.ro/forum/nod...94#post1256245 ) din 28.02.2025 va puncta pt clasamentul din martie?
Multumesc!🏓Alligator Combi-FH/BH: T05🤔-BH/FH: 338D-1 🙃
"Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală" - Galateni 6: 9
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:50.Procesare...X
Comentariu