Am un lemn Yasaka Sweden Classic si nu stiu care dintre fetele mentionate mai sus s-ar potrivi mai bine cu stilul meu de joc. Sunt un jucator ofensiv, smash-urile si top spin-urile sunt punctul meu forte. Ma bazez foarte mult pe spinul de la serva. Sunt 80% ofensiv si 20% defensiv. In ofensiva joc cam la 0.5-1m de masa iar in defensiva ma duc si pana pe la vreo 4-5m de masa. Multumesc anticipat!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Yasaka Rakza 7 (nu soft) & Donic Bluefire M2
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
organizator local
- 02.feb.2010
- 1740
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Ambele fete se potrivesc f bine pe stilul tau M2 pe Bh si rakza 7 pe fh (insa nu stiu daca rakza nu ar fi prea rapida pt tine)Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Postat în original de Paul0304 Vezi postAm un lemn Yasaka Sweden Classic si nu stiu care dintre fetele mentionate mai sus s-ar potrivi mai bine cu stilul meu de joc. Sunt un jucator ofensiv, smash-urile si top spin-urile sunt punctul meu forte. Ma bazez foarte mult pe spinul de la serva. Sunt 80% ofensiv si 20% defensiv. In ofensiva joc cam la 0.5-1m de masa iar in defensiva ma duc si pana pe la vreo 4-5m de masa. Multumesc anticipat!Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.ro