Se mai inscrie si Pauna Bogdan din Craiova.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B, Am?r??tii de Sus, 3 august 2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
-
domnul bogdan imi pare foarte rau ca nu am reusit sa ajung anul acesta la dvs dar sper sa ne vedem in urmatoarele competitii.multumesc pt invitatie si sper sa fiu prezent data viitoare.stimaJOOLA ARUNA OFF FETE JOOLA RHYZM-P
Comentariu
organizator local- 28.mar.2011
- 317
- Amărăștii de Sus
- 58
Likes given: 7Likes received: 26
I Cruceru, Marin, Butoi, Dragota, Stanescu, Uratu Paul
II Raducan, Androne, Mihut, Arsenie Stefania, Serban, Murtaza
IIIGheorghe, Kiss, Oproiu, Mihai, Arsenie Valentin, Nicu Sorin
IVBarbu, Sultan, Paun, Lungoci, Nistor, Uratu Denisa
VCatinean, Bulubasa, Hrehoret, Burlacu, Pauna, Didu Sorin
Comentariu
- 317
- Amărăștii de Sus
- 58
Grupe superioare :
I Cruceru, Mihut, Kiss, Paun
II Arsenie Stefania, Oproiu, Uratu Denisa, Burlacu
III Gheorghe, Lungoci, Bulubasa, Dragota
IV Barbu, Catinean, Butoi, Androne
V Hrehoret, Marin, Raducan, Mihai
Comentariu
- 317
- Amărăștii de Sus
- 58
Final de finala la 16.30. Am considerat, pentru noi, ca este cel mai important turneu al anului. Tocmai de aceea, castigatorul a fost desemnat drept amaTuristul anului la Amarastii de Sus. Voi reveni cu detaliile din eliminatorii...
Comentariu
Cel mai frumos turneu la care am participat,de data asta tenisul a fost pe plan secundar intalnirea si prietenia ce ne leaga a fost mai importanta.Binenteles ca dupa turneu am fost toti invitati la domnul BOGDAN DORU acasa si am inceput cu o SUPER ciorba de perisoare,dupia o tochitura cu mamaliguta si am incheiat cu o ceafa de porc la gratar si binenteles totul a fost udat din belsug cu vin,tuica suc si apa la DISCRETIEEEEEEE.Oricum castigatorul turneului a fost cine nu a participat din respect pt noi sa nu ne bata rau BOGDAN CRISTIAN. P.S Sa traisca bucatarul CLASAMENTUL FINAL IL LASA PE DORU SA IL POSTEZE VA MAI LASAM IN SUSPANS.
Comentariu
Postat în original de Bogdan Raducan Vezi postCel mai frumos turneu la care am participat,de data asta tenisul a fost pe plan secundar intalnirea si prietenia ce ne leaga a fost mai importanta.Binenteles ca dupa turneu am fost toti invitati la domnul BOGDAN DORU acasa si am inceput cu o SUPER ciorba de perisoare,dupia o tochitura cu mamaliguta si am incheiat cu o ceafa de porc la gratar si binenteles totul a fost udat din belsug cu vin,tuica suc si apa la DISCRETIEEEEEEE.Oricum castigatorul turneului a fost cine nu a participat din respect pt noi sa nu ne bata rau BOGDAN CRISTIAN. P.S Sa traisca bucatarul CLASAMENTUL FINAL IL LASA PE DORU SA IL POSTEZE VA MAI LASAM IN SUSPANS.
Comentariu
Vericule daca veneai tu era si bere oricum la primul turneu la care vei veni si tu iau eu o naveta de bere pt tine si numai pt tine.
Comentariu
- 317
- Amărăștii de Sus
- 58
10 jucatori calificati in eliminatorii. Ca urmare a pozitionarii initiale data de clasament si a evolutiei din grupe , 6 jucatori au intrat direct pe tabloul de “opt”.
Pentru celelalte doua locuri:
Mihut- Burlacu 3-1
Bulubasa- Hrehoret 1-3
Sferturi de finala:
Cruceru- Mihut 3-2
Barbu- Raducan 1-3
Lungoci- Androne 0-3
Arsenie Stefania- Hrehoret 1-3
Semifinale:
Cruceru- Raducan 2-3
Androne- Hrehoret 1-3
Finala mica:
Cruceru- Androne 3-0
Finala:
Raducan- Hrehoret 3-1
Asadar, titlul neoficial “AmaTuristul anului 2013 la Amarastii de Sus” a fost castigat de RADUCAN BOGDAN.
Comentariu
Acum hai si cu niste poze de la partea a doua sa vada lumea ce se intampla vara la AMARASTII DE SUS.Multumesc pt titlul acordat acum sunt la fel de cunoscut la Amarstii de Sus ca si Primarul si Parintele
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de titicostel Vezi postAm eu cateva...
Pai...paharele "e goale", farfuriile "e goale".
Vor si moldovenii sa vada cu se recupereaza oltenii dupa efort si ... trebuie sa faca apel doar la imaginatie?Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
- 317
- Amărăștii de Sus
- 58
Postat în original de marcelgiosan Vezi postPostat în original de titicostel
Am eu cateva...
Nu va suparati pe mine, dar nu-mi plac fotografiile dumneavoastra!
Vor si moldovenii sa vada cu se recupereaza oltenii dupa efort si ... trebuie sa faca apel doar la imaginatie?Ultima editare de bogdandoru; 04.aug.2013, 16:45.
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6975
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 458
Pai, ce facurati fratilor ? Cam suparati in poze, iar Giosan are dreptate -nimic in farfurii ? Inseamna ca v-ati grabit cu...imortalizarea, sau erati cu gandul la finala visata si neimplinita din filmuletul de mai sus...
Hai, is convins co fo' fain !
Numai bine si turnee cat ma multe si mai solicitante in Amarasti.
Comentariu
Postat în original de marcelgiosan Vezi postNu va suparati pe mine, dar nu-mi plac fotografiile dumneavoastra!
Vor si moldovenii sa vada cu se recupereaza oltenii dupa efort si ... trebuie sa faca apel doar la imaginatie?
Imi pare rau ca n-am reusit sa va satisfac exigentele. Am avut doua motive sa ma grabesc cu pozele. Primul motiv era ca aveam acumulatorul aproape terminat(5% ramas), daca nu le faceam atunci nu se stie daca mai reuseam. Iar al doilea motiv a fost ca am parasit relativ devreme petrecerea, cu toate ca doream sa mai raman, dar n-a depins de mine.
In ceea ce priveste meniul va asigura ca a fost delicios si ca ne-am "lins pe degete". Despre bauturi pot sa zic ca mie mi-a placut in mod deosebit vinul, chiar daca n-am stat mult a fost arhisuficient incat sa ma inveselesc bine.Rudius
Comentariu
- 317
- Amărăștii de Sus
- 58
CLASAMENT:
1.Raducan Bogdan-Craiova
2.Hrehoret Adrian, Rm. Valcea
3.Cruceru Sergiu-Tg. Jiu
4.Androne Daniel-Petrila
5-8:
Barbu Dan, Rm. Valcea
Mihut Dan- Calafat
Arsenie Stefania-Craiova
Lungoci Mihai-Craiova
9-10:
Bulubasa Nicusor-Comănești
Burlacu Dan- Craiova
11-15 (locul 3 in superioare):
Gheorghe Nicu-D.T.Severin
Catinean Vasile-Petrila
Paun Cristian- Calafat
Uratu Denisa-Craiova
Marin Puiu- Amarastii de Sus
16-20 (locul 4 in superioare):
Butoi Aurel-Caracal
Oproiu Olimpiu, Craiova
Kiss Dionisie-Petrila
Dragota Bogdan-Calafat
Mihai Iustin- Calafat
21-25 (locul 5 in inferioare)
Sultan Valentin-Craiova
Stanescu Eugen-Amarastii de Sus
Serban Bogdan-Calafat
Arsenie Valentin-Craiova
Pauna Bogdan-Craiova
26-30 (locul 6 in inferioare)
Nistor Victor, Amarastii de Sus
Nicu Sorin-Craiova
Didu Sorin,2907 Craiova
Murtaza Marius, Amarastii de Sus
Uratu Paul-CraiovaUltima editare de bogdandoru; 07.aug.2013, 16:18.
Comentariu
- 317
- Amărăștii de Sus
- 58
[ATTACH=CONFIG]4951[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4952[/ATTACH][/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4953[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4954[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4955[/ATTACH]
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Asa mai veniti de-acasa!
Postat în original de bogdandoru Vezi post[ATTACH=CONFIG]4951[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4952[/ATTACH][/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4953[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4954[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4955[/ATTACH]
Cheers!Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:53.Procesare...X
Comentariu