Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu "A" Brașov "Cupa de la Poalele Tâmpei" - 17 august 2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
A fost excelent....organizatorii cu Gelu "cap de grupa" au realizat un eveniment care ramane in categoria = REPERE =
Comentariu
Postat în original de pisicostel Vezi postCred ca a fost un concurs foarte tare in ciuda nepartciparii mele.
Felicitari organizatoriLor si participantiLor.Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.
Comentariu
Categoria OPEN totul la MAXIM(conditii de joc, fluenta),felicitari organizatorilor pt. efort in reusita acestui turneu cu numeroase meciuri spectaculoase.
Obturarea ferestrelor cu material inchis ar fi fost de preferat .
Comentariu
Si festivitatea de premiere a invingatorilor...
http://www.youtube.com/watch?v=hX1Sw...V0uLgb2bBXsRFAXiom Strato / Tenergy 05 fx
Comentariu
superbe instantaneele !Blade - Butterfly Zhang Jike Super ZLC
FH - Butterfly Tenergy 05 FX
BH - Butterfly Tenergy 05 FX
Comentariu
A fost un turneu foatre frumos sala arata impecabil spatiu de joc foarte mare, mese bune , a fost cel mai frumos turneu din toate la care am participat.
Felicitari domnilor Vladoiu , Apian , Bodeanu , Beltechi , Tutoveanu si tuturor care au contribuit la reustia acestui turneu. Vreau sa il felicit si pe Caliman Eduard care a fost mai bun ca mine in finala .GEWO TABLE TENNIS
Comentariu
Postat în original de VladFarcas Vezi postA fost un turneu foatre frumos sala arata impecabil spatiu de joc foarte mare, mese bune , a fost cel mai frumos turneu din toate la care am participat.
Felicitari domnilor Vladoiu , Apian , Bodeanu , Beltechi , Tutoveanu si tuturor care au contribuit la reustia acestui turneu. Vreau sa il felicit si pe Caliman Eduard care a fost mai bun ca mine in finala .
- - - Actualizat - - -
Postat în original de kux Vezi postSi festivitatea de premiere a invingatorilor...
http://www.youtube.com/watch?v=hX1Sw...V0uLgb2bBXsRFA
Oricum felicitari am auzit ca a fost un super mega turneu.
Comentariu
organizator local- 22.mar.2010
- 779
- Sfântu Gheorghe
- 53
Likes given: 0Likes received: 47
Bravo gelu un concurs reusit din toate punctele de vedere si munca enorma pe care ati depus cu echipa de la brasov s-a vazut in totalitate.
Comentariu
ACEST TURNEU AR PUTEA FI O REPETITIE PENTRU TURNEUL FINAL,DECI O PROPUNERE PENTRU DECEMBRIE BRASOVvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Comentariu
Postat în original de marcelgiosan Vezi postfh-xiom vega-pro 2mm
blade--galaxy-v16
bh-xiom omega tour--max
Comentariu
senior- 11.nov.2010
- 873
- Cluj-Napoca
- 57
Likes given: 88Likes received: 252
Bravo Gelu &Co!
Desi s-au spus multe referitor la acest turneu, numai la superlativ, tin sa imi manifest si eu aprecierea, in primul rand pentru eforturile depuse de echipa de organizatori, si in special de Gelu, dar si pentru conditiile deosebit de bune de joc (suprafata mare de joc pt. Open-isti, pardoseala curata si aderenta, mese de calitate, lumina artificiala adecvata, mancare, bere etc).
A fost un turneu impresionant, atat ca numar de paricipanti, dar in special ca organizare, ceea ce va face sa fie greu de depasit, si totodata, ar putea constitui un reper in buna organizare a turneelor de categorie A si A+.
Din punctul meu de vedere, cred ca a fost cel mai bine organizat turneu la care am participat!
Comentariu
senior- 01.mai.2011
- 528
- Sibiu, Romania, Romania
- 33
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de FlorinBN Vezi postFinala Open: Sterea Viorel (Mangalia) - Lungu Cosmin (București) 3-1We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Stiga Offensive Classic ||| DHS G888 / Banco Ouragane
Comentariu
senior- 01.mai.2011
- 528
- Sibiu, Romania, Romania
- 33
Likes given: 0Likes received: 0
Partea interesanta pentru mine e ca nu a dat cu softul ci cu sandwichul. Si nu de pe backhand (unde joaca cu el) ci de pe forehand. Inseamna ca dansul stie sa dea toate loviturile cu Soft sau Short Pips si pe forehand si pe reverWe are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Stiga Offensive Classic ||| DHS G888 / Banco Ouragane
Comentariu
Postat în original de iuliu zedler Vezi postSuperb ultimul punct din setul 2. Uimitoare "miscare" si... surprinzatoare. Ehee!!!
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Cosnic Vezi postPartea interesanta pentru mine e ca nu a dat cu softul ci cu sandwichul. Si nu de pe backhand (unde joaca cu el) ci de pe forehand. Inseamna ca dansul stie sa dea toate loviturile cu Soft sau Short Pips si pe forehand si pe rever
Copilu vezi ca eu glumesc sa nu te superi dar Vio pe linga noi jucatori de ping pong a fost jucator de tenis de masă
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 958
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 28
Postat în original de GeluBv Vezi postClasament Amatori
1 -- 4
Caliman Eduard - Onesti
Farcas Vlad - Cluj Napoca
Suditu Andrei - Campina
Birtalan Robert - Oradea
...Ultima editare de FlorinBN; 18.aug.2013, 20:53.Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:42.Procesare...X
Comentariu