Szakali Csaba -Miercurea Ciuc - amatori
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu "A" Brașov "Cupa de la Poalele Tâmpei" - 17 august 2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Coordonator Onorific
- 01.aug.2010
- 8151
- Brașov
Likes given: 1633Likes received: 3076
Veltan Alexandru.......amator......Fagaras
Veltan Victor.........amatori.....Fagaras...nou
Popescu Calin.......amatori......Brașov..... Nou
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8151
- Brașov
Rectificare: Cojocaru Nicusor si Saulea Bogdan (dizabilitati) Brașov.....NU București cum au fost inscrisiUltima editare de GeluBv; 13.aug.2013, 00:19.
Comentariu
organizator tehnic- 22.ian.2009
- 1860
- Bacău
- 62
Likes given: 1404Likes received: 624
Da este aceeasi persoana si va rog sa-i treceti "domiciliul stabil" in Bacău si in clasamentul amatur
- - - Actualizat - - -
ma refeream la domnul Bobarnac Gheorghe din Bacău. am vrut sa inserez raspunsul la intrebarea adresata de domnul Florin ,
dar nu am reusit
Comentariu
Vin si eu, la amatoriButterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Comentariu
- 8151
- Brașov
Postat în original de Vasile Mircea Vezi postVin si eu, la amatori
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6998
- București
- 65
Likes given: 301Likes received: 793
Vasile Mircea va putea participa la categoria OPEN., deoarece are statut de fost legitimat, iar ultima inregistrare in clasament a fost la categoria OPEN.
Postat în original de Dan2AmaTuR ROMANIA
REGULAMENTUL
CIRCUITULUI INDIVIDUAL DE TENIS DE MASA 2013
....
4.1.3. O - - Experti (Open)
- Participantii fost legitimati la prima participare sau fost legitimati care au MP=0Ultima editare de Dan2; 12.aug.2013, 22:52.
Comentariu
Am si eu o intrebare, de curiozitate: nu se poate transforma acest turneu in A+Î Nu de alta dar cam asa arata si se anunta....
PS: Bravo Gelu
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 48
Likes given: 2Likes received: 5
Domnu' Gelu, te superi daca subscriu?Cu un ochi pe Corund si celalalt împartit în mai multe parti, de câteva zile bune tot numar si eu participantii la "regalul" vostru (cum am anticipat corect cu ocazia concursului pentru gasirea numelui potrivit al turneului), si chiar înainte de ultima mea postare la noi acasa în sub-forum, mi-am pus întrebarea de novice amaturist, oare ultima data când au fost atât de multi concurenti la un turneu cum se prefigureaza sa fie sub Tâmpa?!?
Postat în original de sevraj Vezi postAm si eu o intrebare, de curiozitate: nu se poate transforma acest turneu in A+Î Nu de alta dar cam asa arata si se anunta....FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
- 8151
- Brașov
Postat în original de Dan2 Vezi postVasile Mircea va putea participa la categoria OPEN., deoarece are statut de fost legitimat, iar ultima inregistrare in clasament a fost la categoria OPEN.
Comentariu
- 8151
- Brașov
Postat în original de sevraj Vezi postAm si eu o intrebare, de curiozitate: nu se poate transforma acest turneu in A+Î Nu de alta dar cam asa arata si se anunta....
PS: Bravo Gelu
Comentariu
Ar fi frumos dar probabil tine de conducerea Amaturului aceasta decizie! Oricum un turneu MARE si 100% va fi frumos! A sau A+ important este sa jucam!FH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
organizator local- 19.feb.2012
- 720
- sibiu
- 60
Likes given: 25Likes received: 178
se anunta un mega turneu , sunt curios cate grupe se vor face , poate jucam pe mese suprapuse=))) .
Comentariu
junior- 04.mar.2012
- 82
- Hermannstadt, Sibiu, Romania, Romania
- 34
Likes given: 2Likes received: 2
filipoiu bogdan ramnicu valcea,toata stima domnu gelu pt turneu se anunta unul extrem de frumos cu meciuri de o calitate superioaralemn Donic waldner senso carbon
fata fh: donic baracuda
fata bh: tenergy 05
Comentariu
- 8151
- Brașov
Postat în original de boogdyvl Vezi postfilipoiu bogdan ramnicu valcea,toata stima domnu gelu pt turneu se anunta unul extrem de frumos cu meciuri de o calitate superioara
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:43.Procesare...X
Comentariu