Adrian Marandici se transfera la open.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu "A" Brașov "Cupa de la Poalele Tâmpei" - 17 august 2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
Coordonator Onorific
- 01.aug.2010
- 8151
- Brașov
Likes given: 1633Likes received: 3076
La amatori....Azuga
Dima Victor
Dragoi Andrei...nou
Grama MihaiUltima editare de GeluBv; 11.aug.2013, 10:34.
Comentariu
Felicitari Gelu pentru prezentarea concursului !
Prevad un mare succes si un inceput pentru imbunatatirea continua a acestor intreceri !
Comentariu
Adrian Marandici s-a inscris la Amatori si nu la Open. Va rog sa faceti modificarile corespunzatoare.
Va multumesc!
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8151
- Brașov
Stiu, nu mai plange,...nu ai inteles nimic. Sunt mai multe locuri la open, mai campionule!
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6998
- București
- 65
Likes given: 301Likes received: 793
Postat în original de GeluBv Vezi postAdi, nu vrei tu de buna voie sa te transferi la open!? Atata timp cat te-ai urcat pe podium de mai multe ori consider ca esti mai valoros decat noi ceilalti, iar locul potrivit este mai sus. Vad poza ta din avatar cu locul 1 de la Sf.Gh. Si nu-mi vine sa cred ca n-ai ambitie. Te rog frumos!
Sistemul de punctaj este gandit astfel incat ii va transfera automat catre open pe cei cu rezultate foarte bune.
Comentariu
- 8151
- Brașov
Postat în original de Dan2 Vezi postDreptul de a participa la amatori il are orice jucator cu media mai mica de 19, indiferent de rezultatele bune sau foarte bune pe care e-a avut in unele turnee.
Sistemul de punctaj este gandit astfel incat ii va transfera automat catre open pe cei cu rezultate foarte bune.
Comentariu
Dediu Sorin Brașov - amatori
Marica Florin Brașov - openBlade - Butterfly Zhang Jike Super ZLC
FH - Butterfly Tenergy 05 FX
BH - Butterfly Tenergy 05 FX
Comentariu
Am in clasament un jucator "Bobirnac Gheorghe - Piatra Neamț", este acelasi cu Bobarnac de mai sus?TEnergy 05 | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Se retrage Constantin Gabriela - București... imi pare rau ca nu pot participa la acest turneu, mi-as fi dorit f mult... Va doresc tuturor multa bafta!Gabita - Tenismena
Comentariu
Din Targoviște:
Dumitra David-OPENBlade: DHS Hurricane King-FL
FH: Xiom Omega IV Asian-MAX
BH: Yasaka Razka 7 soft-MAX
Glue:Butterfly Free Chack
Comentariu
Va reamintesc ca Adrian Marandici s-a inscris la AMATORI si NU la Open. Va rog domnule Apian sa faceti modificarile necesare.
Multumesc!
Comentariu
senior- 14.iun.2010
- 401
- București
- 39
Likes given: 0Likes received: 16
Anunt
In urma invitatiei deschise facute de Dl. Gelu, magazinul mobil VivaSportShop.ro va fi prezent la "Cupa de la Poalele Tampei" cu cele mai noi aparitii in materie de tenis de masă. Pentru comenzi accesati site-ul nostru la adresa www.VivaSportShop.ro sau contactatine direct pe adreasa contact(at)vivasportshop.ro ori la numarul de telefon 0722.678.078; Comenzile ce urmeaza a fi livrate direct la concurs beneficieaza de transport gratuit.
Totodata, pana in ziua concursului, pe perioada 12-17 august, antrenorii Viva Sport, Razvan Marinescu si George Durdun, va asteapta la antrenamentele de tenis de masă organizate in cadrul "Taberei de Tenis de Masa Brașov" sustinuta de Dl. Gelu.
Sa auzim numai de bine!!!www.VivaSportShop.ro // contact@vivasportshop.ro // 0722.678.078 // https://www.facebook.com/VSSTT/
Program: Luni-Vineri intre 12:00 - 20:00
Comentariu
- 8151
- Brașov
Postat în original de Adrian Marandici Vezi postAdrian Marandici s-a inscris la Amatori si nu la Open. Va rog sa faceti modificarile corespunzatoare.
Va multumesc!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:12.Procesare...X
Comentariu