In prezent am un lemn Yasaka Sweden Classic (am luat acest lemn pentru a-mi forma propria putere de lovire) si voi cumpara niste fete Yasaka Rakza 7 sau 9 pentru FH si BH. Joc ofensiv, la 0.5-1m de masa, atac cel mai mult cu smash-uri dar si top spin-uri (inca sunt in procesul de invatare a acestei lovituri), si ma bazez mult pe spinul de la serva, dar sunt nehotarat in privinta fetelor: Rakza 7 sau Rakza 9? In principiu, ma intereseaza viteza si spinul la ambele fete. Daca ati putea sa le comparati la viteza si spin ar fii minunat. Multumesc anticipat!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Pareri combinatie
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Pentru moment , o sa fie prea mult si rakza 7
Insa daca vrei sa t-e joci de-a <avansatul> este in regulaTIBHAR MX-P/home made off+/TIBHAR EL-P
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Eu folosesc Rakza 7 de ceva timp, cu toate ca la inceput mi s-au parut niste fete foarte ciudate , am inceput sa le cunosc si ma cuceresc la fiecare antrenament.
Din cate am inteles Rakza 9 au ceva mai multa viteza si ceva mai putin spin, in concluzie daca sunteti la capitolul invatat, recomand Rakza 7 de 2.0Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Daca te-ai decis pentru Rakza atunci obligatoriu sa iei 7 si SOFT. Avand in vedere ca topspinul nu e definitivat ca lovitura, ai mare nevoie de o fata mai moale care sa te ajute la invatarea corecta a loviturii. Poate ca ar fi bine sa optezi pentru o grosime a buretelui de maxim 2.0 . Mai cere sfaturi de la cei care te vad jucand. Succes!YASAKA MA LIN Soft CARBON / YASAKA RAKZA 7 Soft
Comentariu
Ai aici; http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...ht=rakza+rakza comparatii intre cele doua tipuri de fete...Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:55.Procesare...X
Comentariu