Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
filme youtube miscare topspin cu traiectorii paleta minge
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
junior
- 01.apr.2008
- 241
- Straja, Suceava 5%, Iași 95%
- 39
Likes given: 0Likes received: 1
filme youtube miscare topspin cu traiectorii paleta minge
Blade: HM Levi 7 ply OFF 2 Carbon / STIGA AllWood Offensive
FH: Donic Bluefire M3 2.0 / Andro Hexer
BH: Tibhar Sinus Sound 2.0 / Andro PlaxonTaguri: Nimic
Despre cel mai bun backhand din lume (alaturi de Wang Hao) zici tu ca e doar de belit okii ???? :PBlade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
junior- 01.apr.2008
- 241
- Straja, Suceava 5%, Iași 95%
- 39
Likes given: 0Likes received: 1
re belit ochii
(at)vali:
eu spuneam despre backhand topspinul lui Kreanga ca e de belit ochii in sensul ca nu prea poate avea rol didactic filmuletul intrucat cel putin eu nu cred sa fiu vreodata in stare sa dau asa ceva...nu era vorba de eficienta lui in nici un caz...
celelalte doua mi se par foarte utile la modul cum sunt facut, cel putin pe mine m-au ajutat mult sa progresez, mai ales la faza ca trebuie sa lovesti diferit din backspin si din capac...Blade: HM Levi 7 ply OFF 2 Carbon / STIGA AllWood Offensive
FH: Donic Bluefire M3 2.0 / Andro Hexer
BH: Tibhar Sinus Sound 2.0 / Andro Plaxon
Comentariu
cred ca ai vrut sa pui linku asta
Ca ai pus de 2 ori acelasi lucru. Desi e prezentat ca topspin vs block ala e mai mult countertopspin - prea inkisa e paleta. E mai mult un topspin vs topspin - ceea ce joaca de obicei WLQ.
Din ce am citit si am experimentat cel mai bine e sa ai un unghi la contact in jur de 80 de grade al paletei cu solul iar follow-through-ul (miscarea ce o descrie paleta dupa impact ) sa fie spre sus sau spre inainte , depinde daca lovesti contra backspin respectiv tospspin.Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:42.Procesare...X
Comentariu