Busuioc bogdan panciu amator
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Brăila "Cupa Valurile Dunarii"-10-08-2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
senior
- 03.nov.2012
- 176
- Călărași
- 45
Likes given: 119Likes received: 101
Vasile Marius - Balan Ionel -Colceag Nicusor -Dontu Catalin- din Călărași -amatoriUltima editare de faurlaurentiu; 28.iul.2013, 20:23.
Comentariu
N-am mai jucat de mult asa ca sper sa vin si eu de data asta, ca NU mai sunt de garda. Daca o sa am un ochi vanat, inseamna ca nevasta NU a fost de acordIulian Toma
Comentariu
senior- 03.ian.2012
- 341
- București
- 60
Likes given: 186Likes received: 308
Nici nevasta mea NU e de acord sa ma prezint la un asemenea turneu, care insa NU trebuie ratat. Valoarea incontestabila a jucatorilor care isi anunta prezenta si totodata, conditiile de exceptie oferite de clubul C.S. Lipan sunt doar doua dintre argumentele care recomanda prezenta la o asemenea competitie.
Asadar, se inscrie la AMATORI jucatorul:
- BALUTA Silviu, din București.
Comentariu
organizator tehnic- 25.feb.2009
- 1157
- calarasi
- 49
Likes given: 106Likes received: 91
Stanciu Stelian,Trandaf Daniel -Călărași-amatori,Stanciu Alin-Călărași-openBlade : Nitakku Violin FH : Tenergy 05 fx max: Nitakku Beautry-2,0.
Comentariu
Abia astept acest turneu. O sa fie meserias tare !Blade : Butterfly Timo Boll W7
FH: Cornileau Target GT BH: Cornileau Target GT
Tel : 0752 155 898
Comentariu
Din Călărași, amatori, Craciunica GabrielLemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:53.Procesare...X
Comentariu