Ionita Valentin - Amatori
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Brăila "Cupa Valurile Dunarii"-10-08-2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
junior
- 27.mar.2013
- 213
- Panciu, Romania
- 31
Likes given: 0Likes received: 0
Am observaat ca sala nu are tribune sau ceva de genul.cand nu jucam unde vom sta?aduceti scaune sau bancute?
Comentariu
organizator tehnic- 25.feb.2009
- 1157
- calarasi
- 49
Likes given: 106Likes received: 91
Stanciu Alin -Călărași ,se muta la amatori de la open.Blade : Nitakku Violin FH : Tenergy 05 fx max: Nitakku Beautry-2,0.
Comentariu
M-a sunat azi bunelu' din Focșani, care zice ca vine si el, dar nu stiu inca exact cu cine...
Deci, deocamdata, notati-l pe dl.Maresi, care vrea la amatori Si spuneti-i si cum sa ajunga la sala, ca el se curenteaza daca intra pe internetIulian Toma
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6728
- București
- 64
Likes given: 247Likes received: 631
Postat în original de dr.Toma Vezi postM-a sunat azi bunelu' din Focșani, care zice ca vine si el, dar nu stiu inca exact cu cine...
Deci, deocamdata, notati-l pe dl.Maresi, care vrea la amatori Si spuneti-i si cum sa ajunga la sala, ca el se curenteaza daca intra pe internet
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8125
- Brașov
Likes given: 1606Likes received: 3037
Postat în original de dr.Toma Vezi postM-a sunat azi bunelu' din Focșani, care zice ca vine si el, dar nu stiu inca exact cu cine...
Deci, deocamdata, notati-l pe dl.Maresi, care vrea la amatori Si spuneti-i si cum sa ajunga la sala, ca el se curenteaza daca intra pe internet
Comentariu
Corect, la open cu el, sa-l facem pilaf
NU vazusem ca media lui trebuie corectata dupa concursul de la BrăilaIulian Toma
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:50.Procesare...X
Comentariu