Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Adeziv pe baza de apa

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Am raspuns , si eu tot de "first" vorbeam + o "paranteza" .
    Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
    Fete de palete tenis de masa
    TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

Comentariu

Am inteles. Mi-a scapat paranteza . Daca zici ca lipeste zdravan, Pregateste-mi si mie un Donic Formula First proaspat.
      Lemn- Bty Viscaria
      FH - TENERGY 05
      BH - TENERGY 80

Comentariu

intrebare

de ce f. putini folosesc Tibhar Rapid Clean, pt. ca totusi se vb. f. frumos despre el.....ma poate lamuri cineva?....multam fain
        blade;Baum carrera senso
        Fh;Solcion 2.1
        Bh;Solcion 2.1
        ......
        blade;Xiom Stradivarius
        Fh;Xiom Omega ll
        Bh;Xiom Omega ll

Comentariu

rasp

cred pt ca e mai scump decat cea ungureasca care e ieftina si f buna.(400-500 de mii lei vechi iei 1L)
          Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
          Fh: Xiom Omega II euro black
          Bh: Xiom Omega I euro max red
          Glue: Xiom i-bond
          http://www.okclub.lx.ro

Comentariu

Trebuie musai sa se treaca la noile adezive, sa se respecte noile regulamente, caci sunt voci dintre ierbari care spun ca nu vor respecta nici ei regulamentul (de a renunta la ierburile interzise din iunie) atata timp cat nici softistii nu vor schimba adezivul!...
            Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Postat în original de george, c-ta
              Trebuie musai sa se treaca la noile adezive, sa se respecte noile regulamente, caci sunt voci dintre ierbari care spun ca nu vor respecta nici ei regulamentul (de a renunta la ierburile interzise din iunie) atata timp cat nici softistii nu vor schimba adezivul!...
              Nici nu se pune problema de asa ceva George!Nu va carcoti nimeni nimic.Si eu mai lipesc cateodata softurile cu speed glue(nu de alta dar mai am litru ramas).
              Fiecare face ce vrea cu sanatatea sa.Eu mi-am lipit acum cateva zile vreo 4 palete cu lipici normal dupa care mi s-a facut rau de la miros si a trebuit sa stau ceva timp intins sa-mi revin.

Comentariu

Draga Rares. Nu stiu cat de multi au auzit despre experimentul cu broasca si apa clocotita: daca arunci o broasca in apa clocotita, ea sare afara imediat pentru a-si salva viata dar daca o pui intr-un vas cu apa rece care se incalzeste treptat la foc pana fierbe, ea ramane acolo si moare. Asa-i si cu omul. Daca-l lasi sa constientizeze singur ca efectul cumulativ al expunerii la vaporii de solventi, poate aduce moartea, nu-i mai "destept" decat broasca. Deci nu-i bine sa-l lasi sa faca ce vrea cu sanatatea lui.
                Lemn- Bty Viscaria
                FH - TENERGY 05
                BH - TENERGY 80

Comentariu

Procesare...
                X