Am raspuns , si eu tot de "first" vorbeam + o "paranteza" .
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Adeziv pe baza de apa
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Am inteles. Mi-a scapat paranteza . Daca zici ca lipeste zdravan, Pregateste-mi si mie un Donic Formula First proaspat.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
intrebare
de ce f. putini folosesc Tibhar Rapid Clean, pt. ca totusi se vb. f. frumos despre el.....ma poate lamuri cineva?....multam fainblade;Baum carrera senso
Fh;Solcion 2.1
Bh;Solcion 2.1
......
blade;Xiom Stradivarius
Fh;Xiom Omega ll
Bh;Xiom Omega ll
Comentariu
rasp
cred pt ca e mai scump decat cea ungureasca care e ieftina si f buna.(400-500 de mii lei vechi iei 1L)Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Fh: Xiom Omega II euro black
Bh: Xiom Omega I euro max red
Glue: Xiom i-bond
http://www.okclub.lx.ro
Comentariu
organizator local- 05.feb.2007
- 1241
- Eforie Nord
- 56
Likes given: 207Likes received: 255
Trebuie musai sa se treaca la noile adezive, sa se respecte noile regulamente, caci sunt voci dintre ierbari care spun ca nu vor respecta nici ei regulamentul (de a renunta la ierburile interzise din iunie) atata timp cat nici softistii nu vor schimba adezivul!...Xiom -Mitzutani - Xiom
Comentariu
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1105
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Postat în original de george, c-taTrebuie musai sa se treaca la noile adezive, sa se respecte noile regulamente, caci sunt voci dintre ierbari care spun ca nu vor respecta nici ei regulamentul (de a renunta la ierburile interzise din iunie) atata timp cat nici softistii nu vor schimba adezivul!...
Fiecare face ce vrea cu sanatatea sa.Eu mi-am lipit acum cateva zile vreo 4 palete cu lipici normal dupa care mi s-a facut rau de la miros si a trebuit sa stau ceva timp intins sa-mi revin.
Comentariu
Draga Rares. Nu stiu cat de multi au auzit despre experimentul cu broasca si apa clocotita: daca arunci o broasca in apa clocotita, ea sare afara imediat pentru a-si salva viata dar daca o pui intr-un vas cu apa rece care se incalzeste treptat la foc pana fierbe, ea ramane acolo si moare. Asa-i si cu omul. Daca-l lasi sa constientizeze singur ca efectul cumulativ al expunerii la vaporii de solventi, poate aduce moartea, nu-i mai "destept" decat broasca. Deci nu-i bine sa-l lasi sa faca ce vrea cu sanatatea lui.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:48.Procesare...X
Comentariu