Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Calendar 2024

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Solicitam aprobarea celui de-al treilea turneu A la Jurilovca în data de 16/17 noiembrie 2024.
    OL - Bran Florin
    OT - Gherasim Iulian
    Eltibi Eltibi likes this.
    ARTICOLE TENIS DE MASĂ

Comentariu

• Echipa Amatur
      Echipa Amatur comentat
      Editarea unui comentariu
      Echipa Amatur este de acord, si ureaza succes organizatorilor
      Iulian Gherasim Iulian Gherasim likes this.

• Miercurea Ciuc solicita turneu B în data de 14 septembrie.

Comentariu

• Modificari Zona 8

14 sep Aiud - se muta la Teius
      30 nov Teius - devine Vintu de Jos
      21 dec Ocna Mures - se face la Aiud

La Ocna Mures se renunta.
      TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

• - Lugoj, 21 septembrie, se anuleaza (din pacate administratorii salii nu au tinut de programarea initiala si au dat sala altcuiva);
        - Deva, 28 septembrie, sala polivalenta a devenit indisponibila, organizatorii initiali renunta la turneu; in schimb, se va organiza un turneu de catre Stancu Tiberiu si Oprean Andrei (tehnic) la Centrul Crestin din Deva, pe 9 mese, doua zile 28-29 septembrie.
        andreyutzu andreyutzu likes this.

Comentariu

• Se propune al treilea turneu la Dej (organizat de Dezso Attila, ar fi al doilea pentru dânsul) în data de 5-6 octombrie - s-a obținut acordul organizatorilor de la Ocna Sibiului (230km) ... cu categoriile inversate.
          alx_vass alx_vass likes this.
          TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

• Giroc (Timisoara), Turneu A, 2/3 noiembrie, organizatori: Victor Săucan, Claudiu Vela (tehnic)
            (comuna Giroc practic e o suburbie a Timisorii, fiind lipite)

Comentariu

• Bună ziua

În data de 28-29 Decembrie 2024 doresc să organizez un turneu A în Sala Polivalentă București! Vom avea 16 mese. Organizator tehnic domnul Dan Bodeanu!

Multumesc frumos!
              lus76 lus76 Johny GH Johny GH andreyutzu andreyutzu Flam Flam tavy tavy and 12 others like this.

Comentariu

• Salut,

Avand in vedere faptul ca Sala de Sport Valenii de Munte va fi ocupata incepand cu data de 24 Octombrie, din cauza campaniei electorale, suntem nevoiti sa modificam data Turneului A "Serbarile Toamnei" pentru 19-20 Octombrie.
                Am discutat cu Mario Bucur, caruia ii multumim si pe aceasta cale pentru intelegere, iar Turneul A TSP Vibe va urma sa se desfasoare in datele de 26-27 Octombrie.

FlorinBN rogu-te modifica in Calendar.

Mulțumesc!
                Johny GH Johny GH likes this.

Comentariu

• Turneul de la Tomesti din 16 noiembrie se anuleaza, sala ocupata cu alte activitati ce nu erau programate initial. Multumim de intelegere, revenim in 2025 cu turneu la Tomesti.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

patraulea1980 patraulea1980 likes this.

Comentariu

• Avand in vedere indisponibilitatea salii de la Erbiceni, am decis mutarea turneului din 19 octombrie la Voinesti. Ar fi al doilea turneu acolo anul acesta. Vom incerca la Erbiceni in 2025 daca va fi posibil. Multumim pentru intelegere.
                    mariomoro mariomoro likes this.

Comentariu

• Către comitetul director,
                      Bună seara, vă rog să aprobați desfășurarea celui de-al treilea Turneu A în Municipiul Alexandria în perioada 7,8 Decembrie pe 14 mese în sala Colegiului A.D. Ghica( dispune de încălzire), organizator tehinc Avram Nicolae, organizator local Dragomir Iuliu.
                      Menționez faptul că cel mai apropiat turneu A se desfășoară la Alba Iulia iar distanța față de Alexandria este de 350 km conform google maps.
                      Mulțumesc anticipat.​

Comentariu

• Echipa Amatur
                        Echipa Amatur comentat
                        Editarea unui comentariu
                        Echipa Amatur este de acord si va doreste succes in organizare
                        IuliuDragomir IuliuDragomir likes this.

• Deoarece Sala Sporturilor nu mai este disponibila , turneul A de la Pitesti din 9 noiembrie se anuleaza.

Comentariu

• Se muta turneul de la Topoloveni din 16 nov pe data de 9 noiembrie.
                        Multumesc.

Comentariu

• Dan2
                          Dan2 comentat
                          Editarea unui comentariu
                          Se suprapune cu un turneu B - Domnesti - deja anuntat in conditii regulamentare.
                          Cornel 67 Cornel 67 likes this.

• florin toma
                          florin toma comentat
                          Editarea unui comentariu
                          Din cite stiu, turneele A au prioritate....daca se poate, va rog sa mutati turneul de la Domnesti pe 16 nov, avind in vedere ca sala de la Topoloveni nu este disponibila atunci.
                          Ultima editare de florin toma; 22.oct.2024, 07:28.

• Pentru ca ne place seriozitatea in Amatur,pe care il conduceti cu o mana de fier,eu nunul vreau in scris paragraful din regulament care prevede asta !

Comentariu

• Pentru cel de-al treilea turneu la Topoloveni in data de 9 nov este nevoie de acceptul EA, care inca nu a fost consultata. Prin votul EA veti sti daca e normal sa dati la o parte un turneu care a fost programat conform regulamentului. Nu uitati ca mai sunt 18 zile pana la data turneului. Daca doriti sa negociati modificari de date, luati legatura cu organizatorul turneului. Sunt si alte posibilitati de intelegere.
                          Cornel 67 Cornel 67 likes this.

Comentariu

• free photo host
                            Postat în original de Dan2 Vezi post
                            Pentru cel de-al treilea turneu la Topoloveni in data de 9 nov este nevoie de acceptul EA, care inca nu a fost consultata. Prin votul EA veti sti daca e normal sa dati la o parte un turneu care a fost programat conform regulamentului. Nu uitati ca mai sunt 18 zile pana la data turneului. Daca doriti sa negociati modificari de date, luati legatura cu organizatorul turneului. Sunt si alte posibilitati de intelegere.
                            Prea de dimineață, probabil.

Comentariu

• Pai Bogdan, aici era vorba de 16-17 Noiembrie nu de 9 Noiembrie. E cu totul altceva.

Comentariu

• Postat în original de Dan2 Vezi post
                                Pentru cel de-al treilea turneu la Topoloveni in data de 9 nov este nevoie de acceptul EA, care inca nu a fost consultata. .
                                3/2 dintre oameni au probleme cu cifrele.

Comentariu

• Turneul, ca si al 3-lea in aceeasi localitate, are acceptul EA.

Comentariu

• Dan2
                                    Dan2 comentat
                                    Editarea unui comentariu
                                    Incontestabil, dar poate sa-l puna peste cel de la Ploiesti?

• Am vorbit cu Sorin, si pentru a nu inflama spiritele , renunta la organizarea celui de-al treilea turneu.
                                  Deci nici pe 9 si nici pe 16 noiembrie.

Se poate sterge din calendar

Multumesc.

L.E. Modificare de ultim moment....Sorin Botirca m-a anuntat ca Dl Bodeanu l-a sunat si se poate tine si turneul de la Topoloveni , pe data de 9-10 noiembrie, dar cu categoriile inversate.

Va rog sa nu-l stergeti din calendar

Multumesc,
                                  Dan2 Dan2 Cornel 67 Cornel 67 like this.

Comentariu

Daca doriti sa negociati modificari de date, luati legatura cu organizatorul turneului. Sunt si alte posibilitati de intelegere.
                                    Offf... Ati vorbit cu organizatorul? Cu siguranta va intelege situatia.

Comentariu

Offf... Ati vorbit cu organizatorul? Cu siguranta va intelege situatia.
                                      Binenteles ca am sunat intai organizatorul, si mi-a spus ca dvs hotarati.
                                      De aceea v-am sunat..dar daca nu ati vrut sa raspundeti...
                                      In schimb l-ati sunat pe Sorin, si ati discutat cu el ca sunteti de acord, cu categoriile inversate.
                                      De aceea am adaugat L.E. la mesajul initial.

Va dorrsc o zi buna!!

Comentariu

• Dan2
                                        Dan2 comentat
                                        Editarea unui comentariu
                                        Am un apel nepreluat la ora 10,40, ulterior mesajelor de mai sus. Nu l-am auzit din pacate dar, acum dupa mesajul d-vs am vorbit si pot sa confirm ca aveti acceptul organizatorului, d-na Otilia Badescu

• Turneul B de la Domnesti nu ar fi fost niciodata anuntat la aceleasi date cu cel de la Topoloveni, chiar cu categoriile inversate, stiut fiind faptul ca este un turneu de traditie, apreciat de amaturisti si destul de aproape de Bucuresti, o distanta la limita regulamentului (106 Km). Deci sa o luam cronologic: In 8 Octombrie d-l Toma scrie:

Postat în original de florin toma Vezi post
                                      Deoarece Sala Sporturilor nu mai este disponibila , turneul A de la Pitesti din 9 noiembrie se anuleaza.
                                      Vazand ca este libera data d-na Otilia Badescu anunta regulamentar pe 9 Octombrie:
                                      Postat în original de Otilia Badescu
                                      Bună dimineața !

Datorită faptului că data de 9 - 10 Noiembrie 2024 este liberă vă facem cunoscut că dorim organizarea unui Turneu B , la sala din Domnesti, Otilia ( fosta EWE) ! Mulțumesc

​​Duminica 20 Octombrie d-na Otilia posteaza turneul B.

Dupa care ieri noapte, tam nisam d-l Toma hotareste sa faca turneu A in data de 9-10 Noiembrie:
                                      Postat în original de florin toma Vezi post
                                      Se muta turneul de la Topoloveni din 16 nov pe data de 9 noiembrie.
                                      Multumesc.
                                      ​Problema apare datorita faptului ca nu se vede nicaieri ca turneul din 9 Noiembrie al d-lui Toma se muta in 16 Noiembrie ci ca se anuleaza. Deci daca se anuleaza inseamna ca se anuleaza orice aprobare si orice intelegere. Nu poti sa vii acum si sa proclami cu de la sine putere ca tin turneul cand vreau eu, fara aprobare si fara intelegere cu alti organizatori fiindca e turneu A si alalalt e B, deci eu sunt mai tare, sau ca eu sunt in E.A. si Otilia Badescu nu este.
                                      Sincer, mi se pare deplasat. D-l Toma a vorbit cu Robert Dumitrescu de dimineata, pe la 8 si ceva, dupa ce aseara si-a proclamat dreptul de a tine turneu A si dupa ce d-l Bodeanu i-a atras atentia ca nu prea se potriveste ceva.
                                      D-l Robert m-a sunat si pe mine astazi ca sa imi ceara sfatul in legatura vcu telefonul dat de d-l Toma azi dimineata si i-am spus sa nu accepte nici un compromis fiindca va avea foarte putini participanti. Deci nu stiu ce a discutat d-l Bodeanu cu Sorin Botarca dar organizatorul local nu accepta nici un turneu A pus pe nepusa masa si nici mutarea turneului B in data de 16 Noiembrie intrucat a fost deja postat pe forum si ar da dovada de neseriozitate.
                                      Ba chiar in datele de 16 si 17 Noiembrie are anuntat turneu B si TSP Vibe in Bucuresti.

L.E. Am înțeles că părțile au ajuns la un acord verbal deci ce am scris eu nu mai are sens. Succes ambelor turnee!!!
                                      Ultima editare de Cornel 67; 22.oct.2024, 11:48.

Comentariu

• Deci cine a aruncat primul piatra se pare ca nu are pacat.....pacat?

Comentariu

• Solicitam aprobarea unui turneu A în localitatea Hârșova județul Constanța în data de 30. 11.2024
                                          Organizatori Locali:
                                          Primăria Hârșova și
                                          ​​​​
                                          - Tudor Aurel, Harsova - mp 16.63, A​
                                          Organizator Principal - Gherasim Iulian

Am verificat condițiile și sunt destul de bune

ARTICOLE TENIS DE MASĂ

Comentariu

Procesare...
                                          X