Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Vand setup format din bty keyshot light fl,fata neagra xiom omega 4 si donic acuda s3! paleta arata si se comporta foarte bine! am sa atasez si poze in maxim 2 zile! - - - Actualizat - - -
pret 350 ron!
Vand setup format din bty keyshot light fl,fata neagra xiom omega 4 si donic acuda s3! paleta arata si se comporta foarte bine! am sa atasez si poze in maxim 2 zile!
O vinzi gratis? Sau ce vrei pe ea , bani , cam cat ?
Geooo!! ( aky^_^ )...esti cu aparatul foto in mana si nici acum nu ai postat pozele alea!!!...ca au trecut demult alea 2 zile...
P.S. - foto nu sunt pentru mine, ca eu stiu foarte bine cum arata lemnul, ci pentru eventualii cumparatori...daca vrei sa-l vinzi, pune foto!
Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
...ptii, da' ocupat mai esti, daca nu ai reusit sa pui pozele alea pana acum...
Hai si fa un efort sa le postezi, ca poate mai e si lume interesata de paleta asta...dar fara foto trece mai departe, la urmatorul anunt...
up! - - - Actualizat - - -
...vad ca tot pe mine cade sarcina asta...hehe, de a posta foto cu paleta...
Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
multumesc Gabita!) fac cinste! sper sa am timp sa mai vin si eu pe la sala.. - - - Actualizat - - -
330 ron..... - - - Actualizat - - -
se vand si separat.....fetele 60 ron buc., lemnul 230 ron!
157 cu 150 - - - Actualizat - - -
imi cer scuze ca raspund greu dar lucrez pana tarziu si nu intru zilnic pe forum! pentru cei interesati 0720753088- Calin Paul
Comentariu