Postat în original de tavy
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A - IASI TROPHY - MEMORIALUL CORNEL MACOVEI - 31 aug-01 sep -- fara CLS
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 16 (0 members and 16 guests)
-
Coordonator Onorific
- 01.aug.2010
- 8137
- Brașov
Likes given: 1617Likes received: 3051
organizator principal- 17.mar.2012
- 6354
- Victoria
- 50
Likes given: 2069Likes received: 1575
[QUOTE=csabazedler;176637]...iar cea mai simpla metoda de evaluare a turneelor o reprezinta...neparticiparea in viitor la aceste turnee!
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4403
- botosani
- 55
Likes given: 3821Likes received: 1776
La Iași posibil sa apara un memorial Amatur... in memoria amaturistilor ce-au participat candva si in frumosul dumnealor oras !
Fac pariu pe-o sticla de whisky Chivas regal de 18 ani ca d-nul Gigi a citit demult ce-i pe-aici dar... si care-i problema !? ...merge traficul pe subiect... o chestie si asta.Ultima editare de sorin_client; 11.sep.2013, 22:37.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
pariu c?stigat, data aproximativa a citirii fiind 9 septembrie
Postat în original de sorin_client Vezi postFac pariu pe-o sticla de whisky Chivas regal de 18 ani ca d-nul Gigi a citit demult ce-i pe-aici dar... si care-i problema !? ...merge traficul pe subiect... o chestie si asta.FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8137
- Brașov
Postat în original de Vali 100% Vezi post
Comentariu
Postat în original de GeluBv Vezi postFoarte tare! Desi nea Gigi se face ca ploua, se pare ca se ingusteaza traseul. Domnul Bodeanu este obligat sa se tina de cuv?nt, a trecut si data de 13, si.... ignor. Nu exista motive indiferent ce spune, pt ca a intrat pe forum, dar nu vrea si gata. Eu nici daca as fi in trecere nu as participa la un turneu organizat de dom'Gigi.
Comentariu
Cainii latra, ursul trece.
Gigi cu Ciolan petrece.
Scuze pentru dezacord ! Dar nu-mi iesea rima.
Comentariu
maestru- 21.mai.2007
- 1877
- Plymouth UK
- 52
Likes given: 113Likes received: 45
simplu:
sa se stie al "cui e cainele ":
imi place sau nu pe acest link !
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...l=1#post171630Ultima editare de Vali Suta; 14.sep.2013, 23:39.
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3461
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 440Likes received: 543
SE POATE FACE CLASAMENTUL SI FARA EL ,toti cei care au fost la concurs ,macar primii opt, sa se anunte pe forum.EU AM FOST PE LOCUL 5 OPEN.
La copii clasele I-IV
Fete locul I -BUTNARU MADALINA ,
LOCUL II- HINCEANU MARIA,
LOCUL III-DONISA COSMINA,
LOCUL IV-DRANCA ANA MARIA ,
LOCUL V -BOICU ANDA
La baieti cl.I-IV
LOCUL III -RACOLTA NICOLAE ,
LOCUL IV COCINSCHI EMANUEL
TOTI DIN VATRA DORNEIUltima editare de marcu vasile; 18.sep.2013, 17:58.
Comentariu
- 4403
- botosani
- 55
Postat în original de marcu vasile Vezi postSE POATE FACE CLASAMENTUL SI FARA EL ,toti cei care au fost la concurs ,macar primii opt, sa se anunte pe forum.EU AM FOST PE LOCUL 5 OPEN.
Locul I - Acatrinei Daniel - Iași
Locul II - Corneanu Sorin - Botoșani
Locul III - Duceac Catalin - Botoșani
Locul IV - Munteanu Octavian - Tecuci
Daca nu gresesc in V-VIII Moraru Eugen si Ciubotaru Leo (pentru aceste 2 pozitii nu am siguranta informatiei).
Respect.Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
- 8137
- Brașov
19-oct Iași Cupa "Serbarile Iasului" A Gigi Ciobotaru Confirmat
Dragi Tovarasi, stati pe acasa, pregatiti-va pt MARELE TURNEU,... Nea Gigi se intoarce !!!
Comentariu
- 4403
- botosani
- 55
Postat în original de GeluBv Vezi post19-oct Iași Cupa "Serbarile Iasului" A Gigi Ciobotaru Confirmat
Dragi Tovarasi, stati pe acasa, pregatiti-va pt MARELE TURNEU,... Nea Gigi se intoarce !!!
Daca ultimul concurs a fost desfasurat pe 2 zile poate ca acum ne va chema pentru o saptamana ! Cine stie !
Nea Gigi se intoarce dar, sa vedem daca o mai avea la cine sa se mai intoarca...
Dar cine stie ce minune se mai poate intampla, voodoo ceva..., si sa ne vezi umpland sala ! (glumeam, bineinteles ).Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
pt. nepasarea, nestiinta, neglijenta sau ce o mai fi fost, ca nu stim exact, ale unui singur om, nu privati zeci de jucatori de viitorul turneu amatur in iasi, ca si asa sunt putine. noi care participam si vrem sa participam ce vina avem? sunt sigur ca se pot innoda legaturile intre circuitul amatur si iasi! pentru carcotasii ce nu au calcat inca prin iasi pot spune ca au fost si multe aspecte pozitive la acest turneu pe care sincer sa fiu, umbland prin tara, nu le-am vazut chiar peste tot ( de ex.lipsa condensului, lumina buna, spatiu arhisuficient, turnee de copii )!xiom magellan
tibhar vari spin
palio ck
Comentariu
- 8137
- Brașov
Postat în original de cucubrazil Vezi post...pentru carcotasii ce nu au calcat inca prin iasi pot spune ca au fost si multe aspecte pozitive la acest turneu pe care sincer sa fiu, umbland prin tara, nu le-am vazut chiar peste tot ( de ex.lipsa condensului, lumina buna, spatiu arhisuficient, turnee de copii )!
Chiar imi pare rau pt ieseni (jucatori de calitate), ..... parerea mea este ca dl Gigi nu-i respecta.
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5850
- Fălticeni
- 64
Likes given: 985Likes received: 1533
Postat în original de cucubrazil Vezi postpt. nepasarea, nestiinta, neglijenta sau ce o mai fi fost, ca nu stim exact, ale unui singur om, nu privati zeci de jucatori de viitorul turneu amatur in iasi, ca si asa sunt putine. noi care participam si vrem sa participam ce vina avem?
Ele au fost reluate in 2012,cel care urma sa se ocupe de organizare fiind Adi Valcu.Din cauza unor probleme personale serioase aparute pe parcurs acesta s-a implicat mai putin iar Gigi a comis-o iarasi.Eu nu mai particip la turneele de aici deoarece la cel din iarna lui 2012,ultimul la are am participat,nu mi-a placut modul de organizare(gr inferioare au inceput la 10.00 si s-au terminat dupa ora 17.00).
Daca tineti mortis sa faceti turnee Amatur la Iași,gasiti un organizator inimos si credibil care sa o faca.Sali sunt,jucatori sunt,dar atat timp cat organizatorii sunt neseriosi turneele nu se vor mai desfasura sub egida Amaturof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3461
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 440Likes received: 543
Sunt iesean , sunt nascut acolo , am invatat sa joc tenis acolo , ar trebui sa tin , indiferent de situatie, cu cei de la IASI,dar situatia de fata este prea ne la locul ei ca sa ma alatur pentru organizarea in aceleasi conditii a unui concurs amatur cu acelas organizator.Repet imi pare rau.Sunt deacord cu nea COZMA ,trebuiesc luate unele masuri ca asemenea incidente sa nu se mai intample.CU STIMA
Comentariu
- 4403
- botosani
- 55
Postat în original de cucubrazil Vezi post... pentru carcotasii ce nu au calcat inca prin iasi pot spune ca au fost si multe aspecte pozitive la acest turneu pe care sincer sa fiu, umbland prin tara, nu le-am vazut chiar peste tot ( de ex.lipsa condensului, lumina buna, spatiu arhisuficient, turnee de copii )!
Si da, in Iași am cunoscut persoane dornice de a face miscare si iubitoare de ping pong, oameni de bine care indirect sunt afectati.
Vis-a-vis de conditii, daaa, la Iași sunt conditii foarte bune ! Si la ce ajuta ?... ( a se reciti ultimul post al lui Cata_60... ). Iasul are potential, poate tine cel putin 4-5 concursuri pe an doar ca trebuie sa-si gaseasca 2-3 oameni care sa se ocupe serios de acest lucru.
Cred ca singurul care mai poate garanta desfasurarea in bune conditii a unei competitii la Iași (daca va mai fi vreuna in curand sub egida Amatur) este d-nul Valcu. In rest...Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:40.Procesare...X
Comentariu