Buna Ziua , nu prea am mai frecventat pe forum de mult timp si as vrea sa vad ce mai faceti , oricum trecand pe langa asta as vrea sa stiu ce fețe sar potrivii perfect unui asemenea lemn asa de scump pe piatza echipamentelor de Tenis De Masa , este vorba de lemnul Butterfly Amultart ZL Carbon , ma intereseaza fiindca as vrea sa imi cumpar unul si joc extrem de ofensiv dar ma mai si apar la nevoie , Multumesc Anticipat !
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Butterfly amultart zl carbon
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
cadet
- 09.iun.2013
- 70
- Sighetu Marmatiei
- 26
Likes given: 0Likes received: 0
Butterfly amultart zl carbon
Blade : DEF Butterfly Power Defence
FH : Nittaku - Hurricane
BH : Giant Dragon - Giant LongTaguri: Nimic
t05, t05fx, genius,aurus, rakza7, baracuda, bluefire M2,omega V tour, etc, ptr FH. ptr rever omoloagele lor cu burete mai moale. sa stii ca e un lemn rapid, naravas dar si cu un simt foparte placut. daca simti ca e prea rapid iti recomand un Viscaria un pic mai ieftin. daca vrei si mai ieftin si asemanator cu tbs si viscaria ar fi xiom stradivarius (doar 350 ron).
cadet- 09.iun.2013
- 70
- Sighetu Marmatiei
- 26
Multumesc pentru exemple dar pentru un Stiga Rosewood XO ce fețe recomanzi ?Blade : DEF Butterfly Power Defence
BH : Giant Dragon - Giant Long
Comentariu
hai sa abordam un pic altfel problema.... de ce vrei sa iti schimbi paleta? ce nu iti place la ea? ce vrei in plus? ce vrei in minus?blade: xiom strato
fh: omega IV asia
bh: vega asia
Comentariu
cadet- 09.iun.2013
- 70
- Sighetu Marmatiei
- 26
E treaba mea si terog frumos sa nu te bagi !Blade : DEF Butterfly Power Defence
Comentariu
Postat în original de zHa0 Vezi post... oricum trecand pe langa asta as vrea sa stiu ce fețe sar potrivii perfect unui asemenea lemn asa de scump pe piatza echipamentelor de Tenis De Masa , este vorba de lemnul Butterfly Amultart ZL Carbon , ma intereseaza fiindca as vrea sa imi cumpar unul si joc extrem de ofensiv dar ma mai si apar la nevoie...!
Sa stii ca au aparut lemne chiar mai scumpe pe piata, noua serie Jhang Jike de la Butterfly...vezi JJK super ZLC, la peste 1600 lei...merita sa-l incerci...Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
Postat în original de zHa0 Vezi postE treaba mea si terog frumos sa nu te bagi !Fh: Yasaka Rakza 9 off+
Bh: Yasaka Rakza 9 off+
Bl: Lkt Instinct + off-
Comentariu
Postat în original de zHa0 Vezi postMultumesc pentru exemple dar pentru un Stiga Rosewood XO ce fețe recomanzi ?
Comentariu
cadet- 09.iun.2013
- 70
- Sighetu Marmatiei
- 26
Dan Manciu , cine a spus ca am ceva personal cu el in acest topic ar fii trebuit sa se discute de lemnele acelea doua despre care am vorbit si nu de altceva , daca l-am jignit cu ceva il rog frumos sa ma ierte , si nu ma judecati la varsta mea si la stilul meu de incepator in Tenis sunt uimit de lemnele si fețele care sunt pe piatza si fac aceste topicuri doar ca sa vad ce combinatii se potrivesc intre materiale , VA ROG FRUMOS SA MA IERTATI DACA VAM JIGNIT FORUMUL CU CEVA , PACE,STIMA SI RESPECT TUTUROR .Ultima editare de Lupache98TT; 02.aug.2013, 10:31.Blade : DEF Butterfly Power Defence
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:44.Procesare...X
Comentariu