Am realizat 2 lemne noi, editie limitata, doar 20 bucati SZLC (Super X Zylon carbon) si 10 bucati Super X Arylate carbon. Strucutra oarecum asemanatoare cu Lin Yun-ju respectiv Viscaria . Toatele lemnele sunt full fishscale.
500 lei bucata cu husa inclusa.
O741272O94
Mai am disponibile si cateva setupuri complete, lemn + fete noi, pret mai bun:
1. SZLC + Tibhar Aurus Select + husa dubla= 700 lei
2. SALC + Tibhar Aurus Select + husa dubla= 700 lei
3. SALC + Xiom Vega Korea + husa dubla= 650 lei
4. SZLC + Xiom Vega Korea + husa dubla= 650 lei
Lemnele sunt asamblate profesional, taiate perfect, banda de cant si lipiciul folosit a fost exclusiv lipici pe baza de apa profesional DHS No. 15.
Daca se doreste, pot oferi lemnele si cu combinatii diverse, am in stoc mai multe fete patrate pentru teste, dar ma pot lipsi de cateva daca niciuna din combinatiile de mai sus nu va incanta: Tibhar MXP, FXD, ELD, Quantum X, Quantum X pro, Quantum X pro soft, Xiom Vega Pro Hybrid, Xiom Vega Korea, Tibhar Aurus Prime, Tibhar Aurus Select, Donic Bluestorm Z1, Z2, Z3, M2, Andro Nuzn, Andro Good (pt copii, incepatori, cei care doresc control), Victas Regular Alpha (pt copii, incepatori, control), Nittaku Flyat Hard, Xiom Sigma, Nittaku Hammond, Nittaku Sieger, Nittaku Moristo (sandwich). Nu vand fete separat, doar impreuna cu lemn.
500 lei bucata cu husa inclusa.
O741272O94
Mai am disponibile si cateva setupuri complete, lemn + fete noi, pret mai bun:
1. SZLC + Tibhar Aurus Select + husa dubla= 700 lei
2. SALC + Tibhar Aurus Select + husa dubla= 700 lei
3. SALC + Xiom Vega Korea + husa dubla= 650 lei
4. SZLC + Xiom Vega Korea + husa dubla= 650 lei
Lemnele sunt asamblate profesional, taiate perfect, banda de cant si lipiciul folosit a fost exclusiv lipici pe baza de apa profesional DHS No. 15.
Daca se doreste, pot oferi lemnele si cu combinatii diverse, am in stoc mai multe fete patrate pentru teste, dar ma pot lipsi de cateva daca niciuna din combinatiile de mai sus nu va incanta: Tibhar MXP, FXD, ELD, Quantum X, Quantum X pro, Quantum X pro soft, Xiom Vega Pro Hybrid, Xiom Vega Korea, Tibhar Aurus Prime, Tibhar Aurus Select, Donic Bluestorm Z1, Z2, Z3, M2, Andro Nuzn, Andro Good (pt copii, incepatori, cei care doresc control), Victas Regular Alpha (pt copii, incepatori, control), Nittaku Flyat Hard, Xiom Sigma, Nittaku Hammond, Nittaku Sieger, Nittaku Moristo (sandwich). Nu vand fete separat, doar impreuna cu lemn.
Comentariu